Автобус Карлсруе - Хамбург цени от 33,25 лв.

Започва от
33,25 лв.

Карлсруе до Хамбург с автобус

Пътуването от Карлсруе до Хамбург от автобус е 521,25 km и отнема 12 ч 51 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 01:40 ч. и последното на 23:55 ч.. Възможно е да пътувате от Карлсруе до Хамбург от автобус само за 33,25 лв. или за 242,60 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 33,25 лв..

Най-ниската цена33,25 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 51 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена33,25 лв.
Най-висока цена242,60 лв.
Първо заминаване01:40 ч.
Последно заминаване23:55 ч.
Разстояние521,25 km
ЗаминаванеКарлсруе
ПристиганеХамбург
ПревозвачиBlaBlaCar Bus, FlixTrain

Автобус Билети от Karlsruhe до Hamburg

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Карлсруе до Хамбург с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Карлсруе до Хамбург. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от Карлсруе до Хамбург?

Най-евтините автобусни билети от Карлсруе до Хамбург струват 33,25 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 77,74 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Карлсруе до Хамбург.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Карлсруе до Хамбург. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Карлсруе до Хамбург, можете да очаквате да платите средно около 77,74 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Карлсруе до Хамбург с автобус?

Пътуването от Карлсруе до Хамбург с автобус обикновено отнема 12 ч 51 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 521,25 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 12 ч 51 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Карлсруе до Хамбург обхваща разстояние от 521,25 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 12 ч 51 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 9 ч 15 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Карлсруе до Хамбург по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Карлсруе до Хамбург?

Ще можете да напуснете Карлсруе, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Хамбург. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Карлсруе, или в Хамбург, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Карлсруе до Хамбург?

Точният брой на пътуванията от Карлсруе до Хамбург може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 13 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Карлсруе до Хамбург. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Карлсруе до Хамбург варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 11 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Карлсруе до Хамбург. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Karlsruhe до Hamburg

Евтини билети за автобус от Карлсруе до Хамбург
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Карлсруе до Хамбург.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Карлсруе до Хамбург, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Карлсруе до Хамбург.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Karlsruhe до Hamburg

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 41,05 лв. до 87,10 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 53% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Карлсруе до Хамбург

Най-евтините автобусни билети Карлсруе - Хамбург могат да бъдат намерени само за 43,23 лв., ако имате късмет, или средно за 61,64 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 84,83 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хамбург с автобус

Когато пътувате до Хамбург с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

BlaBlaCar Bus е автобусна услуга на дълги разстояния, достъпна в множество държави, включително Франция, Германия и региона на Бенелюкс. Това е дъщерно дружество на BlaBlaCar, платформа за споделено пътуване. BlaBlaCar. Компанията обслужва автобуси до и от гари като Париж Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Летище Gaulle 3, влак в Анси, летище Щутгарт и автогара Виктория.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

Типове билети и съоръжения от Карлсруе до Хамбург

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от FlixTrain при пътуване от Карлсруе до Хамбург.

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Свържете се без усилие с FlixTrain и се насладете на безплатен WiFi, независимо дали наваксвате по работа, чатите или просто сърфирате.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Поддържайте устройствата си заредени и готови. Седалките FlixTrain са оборудвани с електрически контакти и USB контакти.
luggage Багаж open icon close icon
За вашата безопасност и комфорта на всички на борда, FlixBus ви позволява да носите една ръчна чанта, която трябва да се побере под седалката или в отделението над главата. Разрешава ви се и един регистриран багаж, но се уверете, че можете да го натоварите и разтоварите сами и да го съхранявате в пространството над главата или под седалката. Моля, уверете се, че багажът ви не е обемист и не представлява риск за другите. Не забравяйте, че от вас зависи да следите вещите си по време на пътуването.
accessibility Достъпност open icon close icon
FlixTrain дава приоритет на комфорта за всички. Пътниците с проблеми с мобилността могат да резервират определени места и да използват безплатен транспорт за сгъваеми инвалидни колички и помощни средства за придвижване. Обърнете се към FlixTrain за всяка необходима помощ.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Въпреки че FlixTrain не предлага кетъринг на борда, вие сте добре дошли да носите свои собствени закуски и напитки.
bicycle Велосипед open icon close icon
С FlixTrain можете да опаковате допълнителен багаж, но е добра идея да резервирате по-рано, тъй като мястото във влака е ограничено. Имате спортно оборудване или голям музикален инструмент? Те също са добре дошли, въпреки че може да се наложи допълнителна такса. Ако карате велосипед наоколо, можете да паркирате велосипеда си на определени места само за 9 евро, но се уверете, че е със стандартни размери и без допълнителни приспособления. Не забравяйте да запазите място за велосипеда си рано, тъй като мястото се запълва бързо
Услуги на борда BlaBlaCar Bus, FlixTrain and FlixBus от Карлсруе до Хамбург
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Карлсруе до Хамбург от bus.
съоръжения BlaBlaCar Bus FlixTrain FlixBus
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
air_con Климатик check check check
quiet_zone Тиха зона cross check cross
accessibility Достъпност cross check cross
food_and_drink Храни и напитки cross check check
bicycle Велосипед cross check cross
sleeper_couchette спално място cross check cross

Карлсруе до Хамбург Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
36.49kg
Автобус
39.09kg
Полет
104.25kg
Кола
83.4kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Карлсруе до Хамбург?
Билет автобус от Карлсруе до Хамбург е 77,74 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 33,25 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Карлсруе до Хамбург?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Карлсруе до Хамбург е 33,25 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Карлсруе и Хамбург от автобус?
Карлсруе до Хамбург е 521,25 km.
Колко време трае автобус между Карлсруе и Хамбург?
Карлсруе до Хамбург е средно 12 ч 51 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 15 мин.
Какви компании работят от Карлсруе до Хамбург?
Карлсруе до Хамбург се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail BlaBlaCar Bus, FlixTrain and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Карлсруе до Хамбург?
Карлсруе до Хамбург има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Карлсруе до Хамбург?
Най-ранният автобус от Карлсруе до Хамбург тръгва на 01:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Карлсруе до Хамбург?
Последният автобус от Карлсруе до Хамбург тръгва на 23:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Карлсруе до Хамбург?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 33,25 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Карлсруе до Хамбург?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Карлсруе, за да отидете до Хамбург. Можете да преминете от Grötzingen, Karlsruhe-Durlach and Karlsruhe Hbf и можете да стигнете до Altona, Hamburg Hbf, Harburg, Hamburg Airport and Hamburg Dammtor.
Колко директни връзки преминават от Карлсруе до Хамбург?
Има средно 2 от Карлсруе до Хамбург.
Кое е най-бързото време за пътуване между Карлсруе до Хамбург от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Карлсруе и Хамбург е 9 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от Карлсруе към Хамбург?
Да, има директен автобус между Карлсруе и Хамбург.
Какви са емисиите на CO2 за Карлсруе до Хамбург от автобус?
Пътуването на автобус от Карлсруе до Хамбург създава 39.09kg CO2 емисии.

Отидете локално от Карлсруе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Карлсруе

Международни маршрути от Карлсруе и близките райони

Други дестинации от Карлсруе

Основни маршрути до Хамбург

Свързани маршрути

Други популярни маршрути