Автобус Казанлък - Сливен цени от 10,00 лв.

Започва от
10,00 лв.

Казанлък до Сливен с автобус

Пътуването от Казанлък до Сливен от автобус е 76,46 km и отнема 1 ч 26 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 11:50 ч. и последното на 11:50 ч.. Възможно е да пътувате от Казанлък до Сливен от автобус само за 10,00 лв. или за 15,99 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,00 лв..

Най-ниската цена10,00 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 26 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена10,00 лв.
Най-висока цена15,99 лв.
Първо заминаване11:50 ч.
Последно заминаване11:50 ч.
Разстояние76,46 km
ЗаминаванеКазанлък
ПристиганеСливен
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Kazanlak до Sliven

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Казанлък до Сливен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Казанлък до Сливен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Казанлък до Сливен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Казанлък до Сливен с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от Казанлък до Сливен. Средно обаче ще платите около 12,58 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 10,00 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Казанлък до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Казанлък до Сливен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 12,58 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Казанлък до Сливен с автобус?

Средното време за пътуване е 1 ч 26 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 76,46 km от Казанлък до Сливен. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Казанлък до Сливен да отнеме повече от 1 ч 26 мин. Пътуването между Казанлък и Сливен продължава около 76,46 km и обикновено отнема приблизително 1 ч 26 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 26 мин. Ако се опитвате да стигнете от Казанлък до Сливен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Казанлък до Сливен?

Първият заминаващ за деня от Казанлък до Сливен тръгва в 11:50 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 11:50 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Казанлък и Сливен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от Казанлък до Сливен тръгва в 11:50 ч., докато последният отпътува в 11:50 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Казанлък и Сливен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Казанлък до Сливен с автобус?

Можете да тръгнете от Казанлък на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Сливен на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Казанлък и Сливен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Казанлък до Сливен?

Маршрутът от Казанлък до Сливен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Казанлък са средно 3 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Казанлък до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 3 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Казанлък до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Kazanlak до Sliven

Евтини билети за автобус от Казанлък до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Казанлък до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Казанлък до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Казанлък до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Kazanlak до Sliven

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10,00 лв. до 12,00 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 17% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Казанлък до Сливен

Най-евтините автобусни билети Казанлък - Сливен могат да бъдат намерени само за 8,61 лв., ако имате късмет, или средно за 9,68 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,45 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с автобус

Когато пътувате до Сливен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Казанлък до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Казанлък до Сливен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Казанлък до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
5.35kg
Автобус
5.73kg
Полет
15.29kg
Кола
12.23kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Казанлък до Сливен?
Билет автобус от Казанлък до Сливен е 12,58 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Казанлък до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Казанлък до Сливен е 10,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Казанлък и Сливен от автобус?
Казанлък до Сливен е 76,46 km.
Колко време трае автобус между Казанлък и Сливен?
Казанлък до Сливен е средно 1 ч 26 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 26 мин.
Колко автобус на ден преминават от Казанлък до Сливен?
Казанлък до Сливен има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Казанлък до Сливен?
Най-ранният автобус от Казанлък до Сливен тръгва на 11:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Казанлък до Сливен?
Последният автобус от Казанлък до Сливен тръгва на 11:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Казанлък до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 10,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Казанлък до Сливен?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Казанлък, за да отидете до Сливен. Можете да преминете от Kazanlak Bus Station и можете да стигнете до Sliven Avtogara (Сливен, Aвтогара).
Колко директни връзки преминават от Казанлък до Сливен?
Има средно 3 от Казанлък до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Казанлък до Сливен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Казанлък и Сливен е 1 ч 26 мин.
Има ли директен автобус от Казанлък към Сливен?
Да, има директен автобус между Казанлък и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Казанлък до Сливен от автобус?
Пътуването на автобус от Казанлък до Сливен създава 5.73kg CO2 емисии.

Отидете локално от Казанлък

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Казанлък

Международни маршрути от Казанлък и близките райони

Други дестинации от Казанлък

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути