Автобус Портсмът - Chichester цени от 17,59 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Портсмът до Chichester с автобус

Пътуването от Портсмът до Chichester от автобус е 22,29 km и отнема 1 ч 14 мин. Има 59 връзки на ден, с първото заминаване на 04:03 ч. и последното на 23:52 ч.. Възможно е да пътувате от Портсмът до Chichester от автобус само за 17,59 лв. или за 24,42 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,59 лв..

Най-ниската цена17,59 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 14 мин
Връзка на ден59
Най-ниската цена17,59 лв.
Най-висока цена24,42 лв.
Първо заминаване04:03 ч.
Последно заминаване23:52 ч.
Разстояние22,29 km
ЗаминаванеПортсмът
ПристиганеChichester
ПревозвачиSouthern, South Western Railway

Автобус Билети от Портсмът до Chichester

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Портсмът до Chichester с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Портсмът до Chichester? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Портсмът до Chichester, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Портсмът до Chichester?

Цените на автобусните билети от Портсмът до Chichester варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Портсмът до Chichester ще струват 17,59 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 21,13 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Портсмът до Chichester. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Портсмът до Chichester варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 21,13 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Портсмът до Chichesterс автобус?

Пътуването между Портсмът и Chichester с автобус е приблизително 22,29 km. Ще ви отнеме около 1 ч 14 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Портсмът до Chichester обхваща разстояние от 22,29 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 14 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 46 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Портсмът до Chichester по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Портсмът до Chichester?

Можете да тръгнете от Портсмът на спирки като Portsmouth & southsea,PORTSMOUTH, The Hard,Portsmouth, International Port. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Chichester на следните спирки: Chichester, Basin Road. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Портсмът и Chichester. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Портсмът до Chichester има всеки ден?

Средно има 59 заминаващи ежедневно от Портсмът до Chichester. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 14 заминаващи от Портсмът, които пътуват директно до Chichester. Има 45 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Портсмът до Chichester. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Портсмът до Chichester

Евтини билети за автобус от Портсмът до Chichester
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Портсмът до Chichester.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Портсмът до Chichester, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Портсмът до Chichester.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Портсмът до Chichester

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Портсмът до Chichester

Най-евтините автобусни билети Портсмът - Chichester могат да бъдат намерени само за 14,28 лв., ако имате късмет, или средно за 17,88 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,74 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Chichester с автобус

Когато пътувате до Chichester с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Southern and South Western Railway от Портсмът до Chichester
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Портсмът до Chichester от bus.
съоръжения Southern South Western Railway
quiet_zone Тиха зона check check
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
food_and_drink Храни и напитки check check

Портсмът до Chichester Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.56kg
Автобус
1.67kg
Полет
4.46kg
Кола
3.57kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Портсмът до Chichester?
Билет автобус от Портсмът до Chichester е 21,13 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,59 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Портсмът до Chichester?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Портсмът до Chichester е 17,59 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Портсмът и Chichester от автобус?
Портсмът до Chichester е 22,29 km.
Колко време трае автобус между Портсмът и Chichester?
Портсмът до Chichester е средно 1 ч 14 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 46 мин.
Какви компании работят от Портсмът до Chichester?
Портсмът до Chichester се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Southern and South Western Railway предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Портсмът до Chichester?
Портсмът до Chichester има средно 59 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Портсмът до Chichester?
Най-ранният автобус от Портсмът до Chichester тръгва на 04:03 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Портсмът до Chichester?
Последният автобус от Портсмът до Chichester тръгва на 23:52 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Портсмът до Chichester?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 17,59 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Портсмът до Chichester?
Има средно 14 от Портсмът до Chichester.
Кое е най-бързото време за пътуване между Портсмът до Chichester от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Портсмът и Chichester е 0 ч 46 мин.
Има ли директен автобус от Портсмът към Chichester?
Да, има директен автобус между Портсмът и Chichester.
Какви са емисиите на CO2 за Портсмът до Chichester от автобус?
Пътуването на автобус от Портсмът до Chichester създава 1.67kg CO2 емисии.

Отидете локално от Портсмът

Популярни маршрути

Международни маршрути от Портсмът и близките райони

Други дестинации от Портсмът

Основни маршрути до Chichester

Други популярни маршрути