Автобус Сливен - Гурково цени от 1,84 лв.

Започва от
1,84 лв.

Сливен до Гурково с автобус

Пътуването от Сливен до Гурково от автобус е 43,36 km и отнема 0 ч 45 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 07:45 ч. и последното на 07:45 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Гурково от автобус само за 1,84 лв. или за 7,34 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,84 лв..

Най-ниската цена1,84 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 45 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена1,84 лв.
Най-висока цена7,34 лв.
Първо заминаване07:45 ч.
Последно заминаване07:45 ч.
Разстояние43,36 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеГурково
ПревозвачиUnion Ivkoni

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Сливен до Гурково

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Сливен до Гурково. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от Сливен до Гурково?

Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Гурково. Средно обаче ще платите около 6,56 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 1,84 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Гурково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Гурково. Средно обаче ще платите около 6,56 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема пътуването от Сливен до Гурково с автобус?

При разстояние от 43,36 km между Сливен и Гурково, обикновено отнема 0 ч 45 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 45 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Сливен и Гурково продължава около 43,36 km и обикновено отнема приблизително 0 ч 45 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 45 мин. Ако се опитвате да стигнете от Сливен до Гурково възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Сливен до Гурково?

Първият заминаващ за деня от Сливен до Гурково тръгва в 07:45 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 07:45 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Сливен и Гурково. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Сливен до Гурково, който тръгва в 07:45 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 07:45 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Сливен to Гурково

Кои са спирките по маршрута от Сливен до Гурково?

В Сливен спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Гурково, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Сливен до Гурково се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Сливен до Гурково, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 1 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Сливен до Гурково, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 1 директни връзки от Сливен до Гурково всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Гурково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Сливен до Гурково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Гурково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Гурково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Гурково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Сливен до Гурково

Най-евтините автобусни билети Сливен - Гурково могат да бъдат намерени само за 15,15 лв., ако имате късмет, или средно за 20,64 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 24,69 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Гурково с автобус

Когато пътувате до Гурково с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Сливен до Гурково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Гурково от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Сливен до Гурково Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
3.04kg
Автобус
3.25kg
Полет
8.67kg
Кола
6.94kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Сливен до Гурково?
Билет автобус от Сливен до Гурково е 6,56 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,84 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Гурково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Гурково е 1,84 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Гурково от автобус?
Сливен до Гурково е 43,36 km.
Колко време трае автобус между Сливен и Гурково?
Сливен до Гурково е средно 0 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 45 мин.
Колко автобус на ден преминават от Сливен до Гурково?
Сливен до Гурково има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Сливен до Гурково?
Най-ранният автобус от Сливен до Гурково тръгва на 07:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Сливен до Гурково?
Последният автобус от Сливен до Гурково тръгва на 07:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Гурково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 1,84 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Сливен до Гурково?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Сливен, за да отидете до Гурково. Можете да преминете от Sliven Avtogara (Сливен, Aвтогара) и можете да стигнете до Gurkovo Central Bus Station.
Колко директни връзки преминават от Сливен до Гурково?
Има средно 1 от Сливен до Гурково.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Гурково от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Сливен и Гурково е 0 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Сливен към Гурково?
Да, има директен автобус между Сливен и Гурково.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Гурково от автобус?
Пътуването на автобус от Сливен до Гурково създава 3.25kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Гурково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути