Автобус Скочов - Краков цени от 11,10 лв.

Започва от
11,10 лв.

Скочов до Краков с автобус

Пътуването от Скочов до Краков от автобус е 87,28 km и отнема 2 ч 32 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 04:05 ч. и последното на 16:57 ч.. Възможно е да пътувате от Скочов до Краков от автобус само за 11,10 лв. или за 37,18 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,10 лв..

Най-ниската цена11,10 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 32 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена11,10 лв.
Най-висока цена37,18 лв.
Първо заминаване04:05 ч.
Последно заминаване16:57 ч.
Разстояние87,28 km
ЗаминаванеСкочов
ПристиганеКраков
ПревозвачиRegioJet, Lajkonik

Автобус Билети от Skoczow до Kraków

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуване от Скочов до Краков с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Скочов до Краков. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Скочов до Краков?

Цените ще варират, когато пътувате от Скочов до Краков. Средно обаче ще платите около 17,44 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 11,10 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Скочов до Краков. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Скочов до Краков. Средно обаче ще платите около 17,44 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Скочов до Краков с автобус?

Пътуването между Скочов и Краков с автобус е приблизително 87,28 km. Ще ви отнеме около 2 ч 32 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Скочов до Краков обхваща разстояние от 87,28 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 32 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 20 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Скочов до Краков по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Скочов до Краков?

Можете да тръгнете от Скочов на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Краков на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Скочов и Краков. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Скочов до Краков има всеки ден?

Средно има 5 заминаващи ежедневно от Скочов до Краков. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 5 заминаващи от Скочов, които пътуват директно до Краков. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Скочов до Краков. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Skoczow до Kraków

Евтини билети за автобус от Скочов до Краков
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Скочов до Краков.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Скочов до Краков, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Скочов до Краков.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Skoczow до Kraków

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Скочов до Краков

Най-евтините автобусни билети Скочов - Краков могат да бъдат намерени само за 10,19 лв., ако имате късмет, или средно за 11,54 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 12,84 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Краков с автобус

Когато пътувате до Краков с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

RegioJet е частна железопътна компания, която оперира в няколко европейски страни, включително Чехия, Словакия, Полша и Австрия. Компанията е основана през 2009 г. и започва да работи в Чехия през 2011 г. RegioJet предлага различни видове влакови услуги, включително влакове на дълги разстояния, регионални влакове и автобуси.

Типове билети и съоръжения от Скочов до Краков

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от RegioJet при пътуване от Скочов до Краков.

Standard

Стандартният билет предлага баланс между достъпност и комфорт. Пътниците могат да очакват плюшени места за сядане и безплатен Wi-Fi, което го прави чудесен избор за пътуващите с ограничен бюджет.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Low cost

Low cost е най-достъпната опция за тези, които искат да пътуват без никакви допълнителни удобства. Пътниците обаче все още могат да се насладят на безплатен Wi-Fi и спокойно пътуване.
wifi WiFi
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Relax

Пътниците, които искат да пътуват луксозно, могат да изберат билет Relax, който предлага просторни кожени седалки и релаксираща атмосфера. Това е чудесен вариант за тези, които искат да се отпуснат по време на пътуването си.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business

Бизнес билетът гарантира поверителност и комфорт, с приоритетно обслужване и услужлив персонал на борда. Това е идеален избор за тези, които искат безпроблемно пътуване без стрес.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Пътниците в бизнес класа могат да се възползват от тихо купе за спокойно пътуване.
wifi WiFi open icon close icon
Поддържайте връзка с безплатния WiFi на борда. Използвайте приложението Regiojet или екраните в по-новите влакове за забавление.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка е оборудвана със собствен електрически контакт.
luggage Багаж open icon close icon
Чувствайте се свободни да вземете със себе си багаж, който е лесен за товарене. Ако чантите ви не се побират под или над седалката ви, не се притеснявайте! Екипът е тук, за да ви помогне да намерите място, което няма да пречи на другите. Само предупреждение, моля, уверете се, че никой от вашите артикули не е опасен за безопасността на всички.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
На борда е достъпно разнообразно меню от напитки и закуски чрез приложението Regiojet. Всички пътници получават безплатна бутилка вода, докато тези в Relax или Business Class получават безплатно италианско кафе или ментов чай.
accessibility Достъпност open icon close icon
Влаковете Regiojet имат определени места за ползватели на инвалидни колички.
air_con Климатик open icon close icon
Всички автобуси са оборудвани с климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
RegioJet позволява превоз на велосипеди, малки скутери и детски колички във влаковете си с предварителна резервация и ограничения. Велосипедите и малките тротинетки трябва да се поставят на стелажи или в запазени отделения, докато детските колички, които не могат да се сгъват, могат да бъдат транспортирани в началото или края на влаковата композиция или на специално запазени места. Екипажът обаче може да откаже транспортиране поради съображения за безопасност или пространство.
Услуги на борда RegioJet от Скочов до Краков
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Скочов до Краков от bus.
съоръжения RegioJet
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Скочов до Краков Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
6.11kg
Автобус
6.55kg
Полет
17.46kg
Кола
13.97kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Скочов до Краков?
Билет автобус от Скочов до Краков е 17,44 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,10 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Скочов до Краков?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Скочов до Краков е 11,10 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Скочов и Краков от автобус?
Скочов до Краков е 87,28 km.
Колко време трае автобус между Скочов и Краков?
Скочов до Краков е средно 2 ч 32 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 20 мин.
Какви компании работят от Скочов до Краков?
Скочов до Краков се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail RegioJet and Lajkonik предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Скочов до Краков?
Скочов до Краков има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Скочов до Краков?
Най-ранният автобус от Скочов до Краков тръгва на 04:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Скочов до Краков?
Последният автобус от Скочов до Краков тръгва на 16:57 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Скочов до Краков?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 11,10 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Скочов до Краков?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Скочов, за да отидете до Краков. Можете да преминете от Skoczow Objazdowa и можете да стигнете до Krakow ul. Dworcowa, Balice, Krakow and Kraków Jubilat.
Колко директни връзки преминават от Скочов до Краков?
Има средно 5 от Скочов до Краков.
Кое е най-бързото време за пътуване между Скочов до Краков от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Скочов и Краков е 2 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от Скочов към Краков?
Да, има директен автобус между Скочов и Краков.
Какви са емисиите на CO2 за Скочов до Краков от автобус?
Пътуването на автобус от Скочов до Краков създава 6.55kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Скочов и близките райони

Основни маршрути до Краков

Други популярни маршрути