Автобус Омуртаг - Сливен цени от 8,47 лв.

Започва от
8,47 лв.

Омуртаг до Сливен с автобус

Пътуването от Омуртаг до Сливен от автобус е 46,65 km и отнема 2 ч 30 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 15:15 ч. и последното на 16:15 ч.. Възможно е да пътувате от Омуртаг до Сливен от автобус само за 8,47 лв. или за 10,84 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,47 лв..

Най-ниската цена8,47 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 30 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена8,47 лв.
Най-висока цена10,84 лв.
Първо заминаване15:15 ч.
Последно заминаване16:15 ч.
Разстояние46,65 km
ЗаминаванеОмуртаг
ПристиганеСливен
ПревозвачиUnion Ivkoni

Бързо и лесно пътуване от Омуртаг до Сливен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Омуртаг до Сливен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Омуртаг до Сливен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Омуртаг до Сливен с автобус?

Най-евтините автобусни билети от Омуртаг до Сливен струват 8,47 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 9,20 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Омуртаг до Сливен.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Омуртаг до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Омуртаг до Сливен, можете да очаквате да платите средно около 9,20 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Омуртаг до Сливен с автобус?

При разстояние от 46,65 km между Омуртаг и Сливен, обикновено отнема 2 ч 30 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 30 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Омуртаг и Сливен с автобус обикновено отнема 2 ч 30 мин, за да се измине разстояние от 46,65 km. Най-краткото пътуване от Омуртаг до Сливен ще ви отнеме 2 ч 30 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Сливен е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Омуртаг до Сливен?

Първият заминаващ за деня от Омуртаг до Сливен тръгва в 15:15 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 16:15 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Омуртаг и Сливен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първото пътуване през нощта тръгва от Омуртаг в 15:15 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 16:15 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Омуртаг и Сливен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Омуртаг до Сливен?

В Омуртаг спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Сливен, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Омуртаг до Сливен?

Маршрутът от Омуртаг до Сливен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Омуртаг са средно 1 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Омуртаг до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Омуртаг до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Омуртаг до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Омуртаг до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Омуртаг до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Омуртаг до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Омуртаг до Сливен

Най-евтините автобусни билети Омуртаг - Сливен могат да бъдат намерени само за 15,15 лв., ако имате късмет, или средно за 20,64 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 24,69 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с автобус

Когато пътувате до Сливен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Омуртаг до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Омуртаг до Сливен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Омуртаг до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
3.27kg
Автобус
3.5kg
Полет
9.33kg
Кола
7.46kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Омуртаг до Сливен?
Билет автобус от Омуртаг до Сливен е 9,20 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,47 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Омуртаг до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Омуртаг до Сливен е 8,47 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Омуртаг и Сливен от автобус?
Омуртаг до Сливен е 46,65 km.
Колко време трае автобус между Омуртаг и Сливен?
Омуртаг до Сливен е средно 2 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от Омуртаг до Сливен?
Омуртаг до Сливен има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Омуртаг до Сливен?
Най-ранният автобус от Омуртаг до Сливен тръгва на 15:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Омуртаг до Сливен?
Последният автобус от Омуртаг до Сливен тръгва на 16:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Омуртаг до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 8,47 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Омуртаг до Сливен?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Омуртаг, за да отидете до Сливен. Можете да преминете от Omurtag ul. Tsar Osvoboditel (Омуртаг, ул. Цар Освободител Автогара) и можете да стигнете до Sliven Avtogara (Сливен, Aвтогара).
Колко директни връзки преминават от Омуртаг до Сливен?
Има средно 1 от Омуртаг до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Омуртаг до Сливен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Омуртаг и Сливен е 2 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Омуртаг към Сливен?
Да, има директен автобус между Омуртаг и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Омуртаг до Сливен от автобус?
Пътуването на автобус от Омуртаг до Сливен създава 3.5kg CO2 емисии.

Отидете локално от Омуртаг

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Омуртаг

Международни маршрути от Омуртаг и близките райони

Други дестинации от Омуртаг

Основни маршрути до Сливен

Други популярни маршрути