Автобус Лайпциг - Оснабрюк цени от 58,68 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Лайпциг до Оснабрюк с автобус

Пътуването от Лайпциг до Оснабрюк от автобус е 315,01 km и отнема 7 ч 56 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 00:55 ч. и последното на 20:00 ч.. Възможно е да пътувате от Лайпциг до Оснабрюк от автобус само за 58,68 лв. или за 127,15 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 58,68 лв..

Най-ниската цена58,68 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 56 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена58,68 лв.
Най-висока цена127,15 лв.
Първо заминаване00:55 ч.
Последно заминаване20:00 ч.
Разстояние315,01 km
ЗаминаванеЛайпциг
ПристиганеОснабрюк
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Лайпциг до Оснабрюк

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуването ви от Лайпциг до Оснабрюк с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Лайпциг до Оснабрюк. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Лайпциг до Оснабрюк?

Цените на автобусните билети от Лайпциг до Оснабрюк варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Лайпциг до Оснабрюк ще струват 58,68 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 89,86 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Лайпциг до Оснабрюк. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Лайпциг до Оснабрюк варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 89,86 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Лайпциг до Оснабрюкс автобус?

При разстояние от 315,01 km между Лайпциг и Оснабрюк, обикновено отнема 7 ч 56 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 7 ч 56 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Лайпциг до Оснабрюк обхваща разстояние от 315,01 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч 56 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 6 ч 25 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Лайпциг до Оснабрюк по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Лайпциг до Оснабрюк с автобус?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Лайпциг от следните спирки: Leipzig, Messe Bahnhof,Leipzig , Völkerschlachtdenkmal,Leipzig HBF. Пристигайки в Оснабрюк, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Osnabrück Hbf. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Оснабрюк.

Колко ежедневни пътувания има от Лайпциг до Оснабрюк?

Маршрутът от Лайпциг до Оснабрюк се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Лайпциг са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Лайпциг до Оснабрюк, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 4 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Лайпциг до Оснабрюк. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Лайпциг до Оснабрюк

Евтини билети за автобус от Лайпциг до Оснабрюк
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Лайпциг до Оснабрюк.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Лайпциг до Оснабрюк, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Лайпциг до Оснабрюк.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Лайпциг до Оснабрюк

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Лайпциг до Оснабрюк

Най-евтините автобусни билети Лайпциг - Оснабрюк могат да бъдат намерени само за 35,20 лв., ако имате късмет, или средно за 54,88 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 86,06 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Оснабрюк с автобус

Когато пътувате до Оснабрюк с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Лайпциг до Оснабрюк
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Лайпциг до Оснабрюк от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Лайпциг до Оснабрюк Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
22.05kg
Автобус
23.63kg
Полет
63kg
Кола
50.4kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Лайпциг до Оснабрюк?
Билет автобус от Лайпциг до Оснабрюк е 89,86 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 58,68 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Лайпциг до Оснабрюк?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Лайпциг до Оснабрюк е 58,68 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Лайпциг и Оснабрюк от автобус?
Лайпциг до Оснабрюк е 315,01 km.
Колко време трае автобус между Лайпциг и Оснабрюк?
Лайпциг до Оснабрюк е средно 7 ч 56 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 25 мин.
Колко автобус на ден преминават от Лайпциг до Оснабрюк?
Лайпциг до Оснабрюк има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Лайпциг до Оснабрюк?
Най-ранният автобус от Лайпциг до Оснабрюк тръгва на 00:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Лайпциг до Оснабрюк?
Последният автобус от Лайпциг до Оснабрюк тръгва на 20:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Лайпциг до Оснабрюк?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 58,68 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Лайпциг до Оснабрюк?
Има средно 2 от Лайпциг до Оснабрюк.
Кое е най-бързото време за пътуване между Лайпциг до Оснабрюк от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Лайпциг и Оснабрюк е 6 ч 25 мин.
Има ли директен автобус от Лайпциг към Оснабрюк?
Да, има директен автобус между Лайпциг и Оснабрюк.
Какви са емисиите на CO2 за Лайпциг до Оснабрюк от автобус?
Пътуването на автобус от Лайпциг до Оснабрюк създава 23.63kg CO2 емисии.

Отидете локално от Лайпциг

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Лайпциг

Международни маршрути от Лайпциг и близките райони

Други дестинации от Лайпциг

Основни маршрути до Оснабрюк

Други популярни маршрути