Намерете влак от Царева Ливада до Габрово

Царева Ливада до Габрово с влак

Пътуването от Царева Ливада до Габрово от влак е 11,48 km и отнема 0 ч 32 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 06:20 ч. и последното на 22:22 ч.. Възможно е да пътувате от Царева Ливада до Габрово от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 32 мин
Връзка на ден7
Първо заминаване06:20 ч.
Последно заминаване22:22 ч.
Разстояние11,48 km
ЗаминаванеЦарева Ливада
ПристиганеГаброво
Превозвачи

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Царева Ливада до Габрово

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Царева Ливада до Габрово. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Царева Ливада до Габрово с влак?

Най-евтините билети за влак от Царева Ливада до Габрово струват . Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Царева Ливада до Габрово.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Царева Ливада до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Царева Ливада до Габрово, можете да очаквате да платите средно около . Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Царева Ливада до Габрово с влак?

Пътуването между Царева Ливада и Габрово с влак е приблизително 11,48 km. Ще ви отнеме около 0 ч 32 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Царева Ливада и Габрово е около 11,48 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 0 ч 32 мин. Обаче най-бързите маршрути между Царева Ливада и Габрово продължават 0 ч 32 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от Царева Ливада до Габрово?

По принцип първото отпътуване за деня от Царева Ливада ще бъде в 06:20 ч., а последното - в 22:22 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Царева Ливада до Габрово могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Царева Ливада до Габрово, който тръгва в 06:20 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:22 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки се използват при пътуване от Царева Ливада до Габрово?

В Царева Ливада спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Габрово, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Царева Ливада до Габрово има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Царева Ливада до Габрово, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 7 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Царева Ливада до Габрово, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 7 директни връзки от Царева Ливада до Габрово всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Царева Ливада до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Царева Ливада до Габрово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Царева Ливада до Габрово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Царева Ливада до Габрово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Царева Ливада до Габрово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Царева Ливада до Габрово

Най-евтините билети за влак Царева Ливада - Габрово могат да бъдат намерени само за 0,94 лв., ако имате късмет, или средно за 1,20 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 1,84 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Габрово с влак

Когато пътувате до Габрово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Царева Ливада до Габрово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Царева Ливада до Габрово от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Царева Ливада до Габрово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.8kg
Автобус
0.86kg
Полет
2.3kg
Кола
1.84kg
Какви са емисиите на CO2 за Царева Ливада до Габрово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Царева Ливада и Габрово са 0.8kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Царева Ливада и Габрово? Като вземете влака между Царева Ливада и Габрово, ще спестите 1.5kg CO2 емисии спрямо полет, 0.06kg спрямо автобус и 1.04kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Царева Ливада и Габрово от влак?
Царева Ливада до Габрово е 11,48 km.
Колко време трае влак между Царева Ливада и Габрово?
Царева Ливада до Габрово е средно 0 ч 32 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 32 мин.
Колко влак на ден преминават от Царева Ливада до Габрово?
Царева Ливада до Габрово има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Царева Ливада до Габрово?
Най-ранният влак от Царева Ливада до Габрово тръгва на 06:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Царева Ливада до Габрово?
Последният влак от Царева Ливада до Габрово тръгва на 22:22 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Царева Ливада до Габрово?
Има средно 7 от Царева Ливада до Габрово.
Кое е най-бързото време за пътуване между Царева Ливада до Габрово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Царева Ливада и Габрово е 0 ч 32 мин.
Има ли директен влак от Царева Ливада към Габрово?
Да, има директен влак между Царева Ливада и Габрово.
Какви са емисиите на CO2 за Царева Ливада до Габрово от влак?
Пътуването на влак от Царева Ливада до Габрово създава 0.8kg CO2 емисии.

Отидете локално от Царева Ливада

Международни маршрути от Царева Ливада и близките райони

Други дестинации от Царева Ливада

Основни маршрути до Габрово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути