Намерете влак от София до Карлово

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карлово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 35 мин.
Връзки на ден 60
Първо заминаване: 05:35
Последно отпътуване: 22:55
Разстояние 121km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Карлово

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от София до Карлово?

За да стигнете до Карлово с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от София до Карлово?

Билетите за влак от София до Карлово струват средно 8,55 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,70 лв..

Цена на билет София - Карлово всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
11 лв.12 лв.11 лв. Още 14 лв. Още 11 лв.

Влакове от София до Карлово


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия София - Карлово?

Можете да хванете влака до Карлово на СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ, който пристига на КАРЛОВО.

Пътуване с влак до Карлово от София: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Карлово от София, моля имайте предвид, че има 19 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 19 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от София до Карлово

Необходими са средно 3 hours and 13 minutes да стигнете до Карлово с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 26 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:11, докато последният тръгва от София в 15:11.