Намерете влак от Попово до Русе

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,35лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 18 мин.
Връзки на ден 31
Първо заминаване: 03:54
Последно отпътуване: 20:25
Разстояние 60km

Най-добрите оферти за вашия влак от Попово до Русе на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Попово до Русе. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Попово до Русе?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Попово - Русе.

Колко е най-евтиният билет за влак от Попово до Русе?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Попово до Русе също само за 4,75 лв., докато средната цена е 6,78 лв..

Влакове от Попово до Русе


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Попово и Русе?

Можете да хванете влака до Русе на ПОПОВО, който пристига на РУСЕ ТОВАРНА-СП..

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Попово до Русе?

Ако трябва да пътувате до Русе от Попово, моля имайте предвид, че има 29 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 29 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Русе и колко време е пътуването?

Първият влак до Русе тръгва в 03:06, докато последният в 20:06. Пътуването продължава средно 4 hours and 54 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Русе за 3 hours and 47 minutes.