Намерете влак от Пловдив до Варвара

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пловдив до Варвара с влак

Пътуването от Пловдив до Варвара от влак е 260,07 km и отнема 1 ч 9 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 02:40 ч. и последното на 18:27 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Варвара от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването1 ч 9 мин
Връзка на ден5
Първо заминаване02:40 ч.
Последно заминаване18:27 ч.
Разстояние260,07 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеВарвара
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Пловдив до Варвара с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Варвара? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Варвара?

Цените на билетите за влак от Пловдив до Варвара варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Пловдив до Варвара ще струват . Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Варвара. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Пловдив до Варвара, можете да очаквате да платите средно около . Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Варвара с влак?

Пътуването от Пловдив до Варвара с влак обикновено отнема 1 ч 9 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 260,07 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 1 ч 9 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Пловдив до Варвара, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Варвара ще завършат пътуването в 0 ч 56 мин. Средно ще ви отнеме около 1 ч 9 мин, за да пътувате 260,07 km между Пловдив и Варвара.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Варвара?

В Пловдив спирките за заминаване включват Plovdiv Central Train Station. Когато пристигнете в Варвара, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Пловдив до Варвара има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Пловдив до Варвара, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 5 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пловдив до Варвара, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Пловдив до Варвара всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 5 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Варвара. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пловдив до Варвара
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Варвара.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Варвара, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Варвара.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Варвара

Най-евтините билети за влак Пловдив - Варвара могат да бъдат намерени само за 2,25 лв., ако имате късмет, или средно за 2,69 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 3,42 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варвара с влак

Когато пътувате до Варвара с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Варвара
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Варвара от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Варвара Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
18.2kg
Автобус
19.5kg
Полет
52.01kg
Кола
41.61kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Варвара с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Варвара са 18.2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Варвара? Като вземете влака между Пловдив и Варвара, ще спестите 33.81kg CO2 емисии спрямо полет, 1.3kg спрямо автобус и 23.41kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Пловдив и Варвара от влак?
Пловдив до Варвара е 260,07 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Варвара?
Пловдив до Варвара е средно 1 ч 9 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 56 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Варвара?
Пловдив до Варвара има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Варвара?
Най-ранният влак от Пловдив до Варвара тръгва на 02:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Варвара?
Последният влак от Пловдив до Варвара тръгва на 18:27 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Варвара от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Варвара е 0 ч 56 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Варвара?
Да, има директен влак между Пловдив и Варвара.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Варвара от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Варвара създава 18.2kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Варвара

Свързани маршрути

Други популярни маршрути