Влак Горна Оряховица - Габрово цени от 1,96лв.

Започва от
1,96лв.
откривам

Горна Оряховица до Габрово с влак

Пътуването от Горна Оряховица до Габрово от влак е 41 km и отнема 1 ч. 38 мин.. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 08:30 и последното на 22:45. Възможно е да пътувате от Горна Оряховица до Габрово от влак само за 1,96лв. или за 2,52лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,96лв..

Най-добра цена 1,96лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 38 мин.
Връзка на ден 6
Най-ниската цена 1,96лв.
Най-висока цена 2,52лв.
Първо заминаване 08:30
Последно заминаване 22:45
Разстояние 41 km
Заминаване Горна Оряховица
Пристигане Габрово
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Горна Оряховица до Габрово

  Sep 26
  Още
  °
  Sep 27
  Още
  23°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  24°
  Sep 30
  Още
  25°
  Oct 01
  Още
  25°
  Oct 02
  Още
  18°
  Oct 03
  Още
  21°
  Oct 04
  Още
  23°
  Oct 05
  Още
  22°
  Oct 06
  Още
  21°
  Oct 07
  Още
  22°
  Oct 08
  Още
  21°
  Oct 09
  Още
  20°
  Oct 10
  Още
  18°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
°

Стигнете от Горна Оряховица до Габрово с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Горна Оряховица до Габрово? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Горна Оряховица до Габрово, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Горна Оряховица до Габрово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Горна Оряховица до Габрово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Горна Оряховица до Габрово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Горна Оряховица до Габрово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Горна Оряховица до Габрово

Най-евтините билети за влак Горна Оряховица - Габрово могат да бъдат намерени само за 5лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Габрово с влак

Когато пътувате до Габрово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Горна Оряховица до Габрово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Горна Оряховица до Габрово от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Горна Оряховица до Габрово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.6kg
Автобус
4.0kg
Полет
161.1kg
Кола
15.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Горна Оряховица до Габрово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Горна Оряховица и Габрово са 0.6kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Горна Оряховица и Габрово? Като вземете влака между Горна Оряховица и Габрово, ще спестите 160.4kg CO2 емисии спрямо полет, 3.4kg спрямо автобус и 14.9kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Горна Оряховица до Габрово?
Билет влак от Горна Оряховица до Габрово е 2,13лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,96лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Горна Оряховица до Габрово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Горна Оряховица до Габрово е 1,96лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Горна Оряховица и Габрово от влак?
Горна Оряховица до Габрово е 41 km.
Колко време трае влак между Горна Оряховица и Габрово?
Горна Оряховица до Габрово е средно 1 ч. 47 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 38 мин..
Какви компании работят от Горна Оряховица до Габрово?
Горна Оряховица до Габрово се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Горна Оряховица до Габрово?
Горна Оряховица до Габрово има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Горна Оряховица до Габрово?
Най-ранният влак от Горна Оряховица до Габрово тръгва на 08:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Горна Оряховица до Габрово?
Последният влак от Горна Оряховица до Габрово тръгва на 22:45. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Горна Оряховица до Габрово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,96лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Горна Оряховица до Габрово?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Горна Оряховица, за да отидете до Габрово. Можете да преминете от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и можете да стигнете до ГАБРОВО.
Кое е най-бързото време за пътуване между Горна Оряховица до Габрово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Горна Оряховица и Габрово е 1 ч. 38 мин..
Има ли директен влак от Горна Оряховица към Габрово?
Да, има директен влак между Горна Оряховица и Габрово.
Какви са емисиите на CO2 за Горна Оряховица до Габрово от влак?
Пътуването на влак от Горна Оряховица до Габрово създава 0.6kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Горна Оряховица

Уикенд бягства от Горна Оряховица

Международни маршрути от Горна Оряховица и близките райони

Други дестинации от Горна Оряховица

Основни маршрути до Габрово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути