Намерете влак от Горна Оряховица до Габрово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Габрово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,43лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 47 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 05:05
Последно отпътуване: 21:25
Разстояние 41km

Най-добрите оферти за вашия влак от Горна Оряховица до Габрово на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Горна Оряховица до Габрово: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Горна Оряховица и Габрово.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Габрово?

Средната цена на билети за влак от Горна Оряховица до Габрово е 3,48 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Горна Оряховица до Габрово могат да бъдат около 1,95 лв..

Влакове от Горна Оряховица до Габрово


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Горна Оряховица до Габрово?

Влаковете до Габрово заминават от Горна Оряховица от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и пристигат на ГАБРОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Габрово от Горна Оряховица с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Горна Оряховица до Габрово с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Горна Оряховица до Габрово

Необходими са средно 1 hour and 50 minutes да стигнете до Габрово с влак, но ще ви отнеме 1 hour and 35 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:06, докато последният тръгва от Горна Оряховица в 21:06.