Влак Пловдив - Плиска цени от 19,22 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
19,22 лв.

Пловдив до Плиска с влак

Пътуването от Пловдив до Плиска от влак е 236,12 km и отнема 11 ч 29 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 06:30 ч. и последното на 21:45 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Плиска от влак само за 19,22 лв. или за 30,33 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,22 лв..

Най-ниската цена19,22 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 29 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена19,22 лв.
Най-висока цена30,33 лв.
Първо заминаване06:30 ч.
Последно заминаване21:45 ч.
Разстояние236,12 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеПлиска
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Plovdiv до Pliska

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до Плиска

Планирате да пътувате от Пловдив до Плиска? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Пловдив до Плиска?

Средно билетът за влак от Пловдив до Плиска ще ви струва 26,38 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 19,22 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Плиска. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Пловдив до Плиска варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 26,38 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пловдив до Плиска с влак?

Разстоянието между Пловдив и Плиска е приблизително 236,12 km. Като цяло ще ви отнеме около 11 ч 29 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Пловдив и Плиска продължава около 236,12 km и обикновено отнема приблизително 11 ч 29 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч 44 мин. Ако се опитвате да стигнете от Пловдив до Плиска възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Пловдив до Плиска?

Първият заминаващ за деня от Пловдив до Плиска тръгва в 06:30 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 21:45 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и Плиска. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Пловдив до Плиска, който тръгва в 06:30 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 21:45 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки се използват при пътуване от Пловдив до Плиска?

В Пловдив спирките за заминаване включват Plovdiv Central Train Station. Когато пристигнете в Плиска, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Плиска?

Ще можете да пътувате от Пловдив до Плиска, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 6 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пловдив до Плиска, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Пловдив до Плиска всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 6 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Плиска. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Pliska

Евтини билети за влак от Пловдив до Плиска
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Плиска.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Плиска, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Плиска.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Pliska

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Плиска

Най-евтините билети за влак Пловдив - Плиска могат да бъдат намерени само за 9,45 лв., ако имате късмет, или средно за 14,33 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 19,22 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Плиска с влак

Когато пътувате до Плиска с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Плиска
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Плиска от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Плиска Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
16.53kg
Автобус
17.71kg
Полет
47.22kg
Кола
37.78kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Плиска с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Плиска са 16.53kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Плиска? Като вземете влака между Пловдив и Плиска, ще спестите 30.69kg CO2 емисии спрямо полет, 1.18kg спрямо автобус и 21.25kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Плиска?
Билет влак от Пловдив до Плиска е 26,38 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,22 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Плиска?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Плиска е 19,22 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Плиска от влак?
Пловдив до Плиска е 236,12 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Плиска?
Пловдив до Плиска е средно 11 ч 29 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 44 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Плиска?
Пловдив до Плиска има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Плиска?
Най-ранният влак от Пловдив до Плиска тръгва на 06:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Плиска?
Последният влак от Пловдив до Плиска тръгва на 21:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Плиска?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,22 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Плиска от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Плиска е 6 ч 44 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Плиска?
Да, има директен влак между Пловдив и Плиска.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Плиска от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Плиска създава 16.53kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Плиска

Свързани маршрути

Други популярни маршрути