Влак Пловдив - Плиска цени от 19,22лв.

Започва от
19,22лв.
откривам

Пловдив до Плиска с влак

Пътуването от Пловдив до Плиска от влак е 235,8 km и отнема 6 ч. 44 мин.. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 07:30 и последното на 22:45. Възможно е да пътувате от Пловдив до Плиска от влак само за 19,22лв. или за 30,33лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,22лв..

Най-добра цена 19,22лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 44 мин.
Връзка на ден 6
Най-ниската цена 19,22лв.
Най-висока цена 30,33лв.
Първо заминаване 07:30
Последно заминаване 22:45
Разстояние 235,8 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Плиска
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Пловдив до Плиска

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  28°
  Oct 03
  Още
  29°
  Oct 04
  Още
  29°
  Oct 05
  Още
  30°
  Oct 06
  Още
  28°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  23°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Стигнете от Пловдив до Плиска с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Плиска? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Плиска?

Най-евтините билети за влак от Пловдив до Плиска струват 19,20лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 20,86лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Плиска.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Пловдив до Плиска
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Плиска.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Плиска, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Плиска.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Намерете най-добрия ден за пътуване до Плиска с влак

Когато пътувате до Плиска с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Плиска
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Плиска от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Пловдив до Плиска Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.9kg
Автобус
25.9kg
Полет
1,034.8kg
Кола
99.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Плиска с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Плиска са 3.9kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Плиска? Като вземете влака между Пловдив и Плиска, ще спестите 1,030.8kg CO2 емисии спрямо полет, 22.0kg спрямо автобус и 95.9kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Плиска?
Билет влак от Пловдив до Плиска е 26,38лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,22лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Плиска?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Плиска е 19,22лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Плиска от влак?
Пловдив до Плиска е 235,8 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Плиска?
Пловдив до Плиска е средно 11 ч. 29 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч. 44 мин..
Какви компании работят от Пловдив до Плиска?
Пловдив до Плиска се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Плиска?
Пловдив до Плиска има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Плиска?
Най-ранният влак от Пловдив до Плиска тръгва на 07:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Плиска?
Последният влак от Пловдив до Плиска тръгва на 22:45. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Плиска?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,22лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пловдив до Плиска?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Пловдив, за да отидете до Плиска. Можете да преминете от Plovdiv и можете да стигнете до Pliska.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Плиска от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Плиска е 6 ч. 44 мин..
Има ли директен влак от Пловдив към Плиска?
Да, има директен влак между Пловдив и Плиска.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Плиска от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Плиска създава 3.9kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пловдив

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Плиска

Други популярни маршрути