Влак Пловдив - Девня цени от 8,77 лв.

Започва от
8,77 лв.
откривам

Пловдив до Девня с влак

Пътуването от Пловдив до Девня от влак е 259,74 km и отнема 7 ч 42 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 01:30 ч. и последното на 22:00 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Девня от влак само за 8,77 лв. или за 27,00 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,77 лв..

Най-ниската цена8,77 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 42 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена8,77 лв.
Най-висока цена27,00 лв.
Първо заминаване01:30 ч.
Последно заминаване22:00 ч.
Разстояние259,74 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеДевня
Превозвачи

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Девня с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Девня. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Девня?

Най-евтините билети за влак от Пловдив до Девня струват 8,77 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 14,42 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Девня.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Девня. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Пловдив до Девня варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 14,42 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пловдив до Девня с влак?

Пътуването от Пловдив до Девня с влак обикновено отнема 7 ч 42 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 259,74 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 7 ч 42 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Пловдив до Девня, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Девня ще завършат пътуването в 5 ч 35 мин. Средно ще ви отнеме около 7 ч 42 мин, за да пътувате 259,74 km между Пловдив и Девня.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Девня?

В Пловдив спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Девня, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Пловдив до Девня се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Пловдив до Девня, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Пловдив и Девня. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 4 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Девня. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пловдив до Девня
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Девня.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Девня, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Девня.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Девня

Най-евтините билети за влак Пловдив - Девня могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Девня с влак

Когато пътувате до Девня с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Девня
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Девня от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Девня Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
18.18kg
Автобус
19.48kg
Полет
51.95kg
Кола
41.56kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Девня с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Девня са 18.18kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Девня? Като вземете влака между Пловдив и Девня, ще спестите 33.77kg CO2 емисии спрямо полет, 1.3kg спрямо автобус и 23.38kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Девня?
Билет влак от Пловдив до Девня е 14,42 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,77 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Девня?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Девня е 8,77 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Девня от влак?
Пловдив до Девня е 259,74 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Девня?
Пловдив до Девня е средно 7 ч 42 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 35 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Девня?
Пловдив до Девня има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Девня?
Най-ранният влак от Пловдив до Девня тръгва на 01:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Девня?
Последният влак от Пловдив до Девня тръгва на 22:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Девня?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 8,77 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Девня от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Девня е 5 ч 35 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Девня?
Да, има директен влак между Пловдив и Девня.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Девня от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Девня създава 18.18kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Девня

Свързани маршрути

Други популярни маршрути