Намерете влак от Перник до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,06лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 11 мин.
Връзки на ден 15
Първо заминаване: 05:59
Последно отпътуване: 17:38
Разстояние 80km

Сравнете най-добрите цени за влак от Перник до Враца

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Перник до Враца. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Перник до Враца с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Перник - Враца.

Колко струват билетите за влак от Перник до Враца?

Билетите за влак от Перник до Враца струват средно 5,75 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,45 лв..

Влакове от Перник до Враца


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Перник - Враца?

Влаковете до Враца заминават от Перник от ПЕРНИК и пристигат на ВРАЦА.

Колко влакови връзки има от Перник до Враца всеки ден?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от Перник до Враца с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Перник до Враца

Необходими са средно 3 hours and 47 minutes да стигнете до Враца с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 55 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:08, докато последният тръгва от Перник в 16:08.