Влак Перник - Русе цени от 20лв.

Започва от
20лв.
откривам

Перник до Русе с влак

Пътуването от Перник до Русе от влак е 275,9 km и отнема 8 ч. 2 мин.. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 06:13 и последното на 22:14. Възможно е да пътувате от Перник до Русе от влак само за 20лв. или за 28,41лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20лв..

Най-добра цена 20лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 2 мин.
Връзка на ден 9
Най-ниската цена 20лв.
Най-висока цена 28,41лв.
Първо заминаване 06:13
Последно заминаване 22:14
Разстояние 275,9 km
Заминаване Перник
Пристигане Русе
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Перник до Русе

  Sep 26
  Още
  18°
  Sep 27
  Още
  18°
  Sep 28
  Още
  18°
  Sep 29
  Още
  21°
  Sep 30
  Още
  23°
  Oct 01
  Още
  24°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  16°
  Oct 04
  Още
  11°
  Oct 05
  Още
  12°
  Oct 06
  Още
  10°
  Oct 07
  Още
  14°
  Oct 08
  Още
  16°
  Oct 09
  Още
  19°
  Oct 10
  Още
  20°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
18°

Стигнете от Перник до Русе с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Перник до Русе? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Перник до Русе?

Цените на билетите за влак от Перник до Русе варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Перник до Русе ще струват 20лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 20,49лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Перник до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Перник до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Перник до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Перник до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Перник до Русе

Най-евтините билети за влак Перник - Русе могат да бъдат намерени само за 5лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с влак

Когато пътувате до Русе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Перник до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Перник до Русе от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Перник до Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.9kg
Автобус
19.2kg
Полет
766.8kg
Кола
74.0kg
Какви са емисиите на CO2 за Перник до Русе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Перник и Русе са 2.9kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Перник и Русе? Като вземете влака между Перник и Русе, ще спестите 763.9kg CO2 емисии спрямо полет, 16.3kg спрямо автобус и 71.1kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Перник до Русе?
Билет влак от Перник до Русе е 20,72лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Перник до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Перник до Русе е 20лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Перник и Русе от влак?
Перник до Русе е 275,9 km.
Колко време трае влак между Перник и Русе?
Перник до Русе е средно 8 ч. 31 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч. 2 мин..
Какви компании работят от Перник до Русе?
Перник до Русе се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Перник до Русе?
Перник до Русе има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Перник до Русе?
Най-ранният влак от Перник до Русе тръгва на 06:13. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Перник до Русе?
Последният влак от Перник до Русе тръгва на 22:14. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Перник до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 20лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Перник до Русе?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Перник, за да отидете до Русе. Можете да преминете от Pernik и можете да стигнете до Ruse.
Кое е най-бързото време за пътуване между Перник до Русе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Перник и Русе е 8 ч. 2 мин..
Има ли директен влак от Перник към Русе?
Да, има директен влак между Перник и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за Перник до Русе от влак?
Пътуването на влак от Перник до Русе създава 2.9kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Перник

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Перник

Международни маршрути от Перник и близките райони

Други дестинации от Перник

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути