Влак Перник - Русе цени от 19,96 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Перник до Русе с влак

Пътуването от Перник до Русе от влак е 276,25 km и отнема 8 ч 49 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 05:13 ч. и последното на 21:14 ч.. Възможно е да пътувате от Перник до Русе от влак само за 19,96 лв. или за 28,41 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,96 лв..

Най-ниската цена19,96 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 49 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена19,96 лв.
Най-висока цена28,41 лв.
Първо заминаване05:13 ч.
Последно заминаване21:14 ч.
Разстояние276,25 km
ЗаминаванеПерник
ПристиганеРусе
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Перник до Русе

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Перник до Русе

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Перник до Русе? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Перник до Русе с влак?

Цените на билетите за влак от Перник до Русе варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Перник до Русе ще струват 19,96 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 21,78 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Перник до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Перник до Русе, можете да очаквате да платите средно около 21,78 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Перник до Русе с влак?

При разстояние от 276,25 km между Перник и Русе, обикновено отнема 8 ч 49 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 8 ч 49 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Перник до Русе, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Перник и Русе ще завършат пътуването в 7 ч 30 мин. Средно ще ви отнеме около 8 ч 49 мин, за да пътувате 276,25 km между Перник и Русе.

По кое време са първото и последното заминаване от Перник до Русе?

Първият заминаващ за деня от Перник до Русе тръгва в 05:13 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 21:14 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Перник и Русе. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Перник в 05:13 ч., а последният - в 21:14 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Перник до Русе могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Перник до Русе?

Можете да тръгнете от Перник на спирки като Pernik Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Русе на следните спирки: Ruse, Ruse (Centralna Avtogara),Ruse(BG)-Tovarna. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Перник и Русе. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Перник до Русе?

Ако искате да стигнете от Перник до Русе, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 13 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Перник и Русе. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 13 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Перник до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Перник до Русе

Евтини билети за влак от Перник до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Перник до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Перник до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Перник до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Перник до Русе

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Перник до Русе

Най-евтините билети за влак Перник - Русе могат да бъдат намерени само за 8,88 лв., ако имате късмет, или средно за 17,88 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,70 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с влак

Когато пътувате до Русе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Перник до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Перник до Русе от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Перник до Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
19.34kg
Автобус
20.72kg
Полет
55.25kg
Кола
44.2kg
Какви са емисиите на CO2 за Перник до Русе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Перник и Русе са 19.34kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Перник и Русе? Като вземете влака между Перник и Русе, ще спестите 35.91kg CO2 емисии спрямо полет, 1.38kg спрямо автобус и 24.86kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Перник до Русе?
Билет влак от Перник до Русе е 21,78 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,96 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Перник до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Перник до Русе е 19,96 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Перник и Русе от влак?
Перник до Русе е 276,25 km.
Колко време трае влак между Перник и Русе?
Перник до Русе е средно 8 ч 49 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 30 мин.
Колко влак на ден преминават от Перник до Русе?
Перник до Русе има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Перник до Русе?
Най-ранният влак от Перник до Русе тръгва на 05:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Перник до Русе?
Последният влак от Перник до Русе тръгва на 21:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Перник до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,96 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Перник до Русе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Перник и Русе е 7 ч 30 мин.
Има ли директен влак от Перник към Русе?
Да, има директен влак между Перник и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за Перник до Русе от влак?
Пътуването на влак от Перник до Русе създава 19.34kg CO2 емисии.

Отидете локално от Перник

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Перник

Международни маршрути от Перник и близките райони

Други дестинации от Перник

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути