Влак Перник - Шумен цени от 21,33 лв.

Започва от
21,33 лв.

Перник до Шумен с влак

Пътуването от Перник до Шумен от влак е 325,63 km и отнема 8 ч 23 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 05:13 ч. и последното на 21:14 ч.. Възможно е да пътувате от Перник до Шумен от влак само за 21,33 лв. или за 24,83 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,33 лв..

Най-ниската цена21,33 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 23 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена21,33 лв.
Най-висока цена24,83 лв.
Първо заминаване05:13 ч.
Последно заминаване21:14 ч.
Разстояние325,63 km
ЗаминаванеПерник
ПристиганеШумен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Pernik до Shumen

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Перник до Шумен

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Перник до Шумен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Перник до Шумен?

Когато пътувате от Перник до Шумен, можете да очаквате да платите средно около 22,01 лв.. Може да успеете да намерите цени до 21,33 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Перник до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Перник до Шумен. Средно обаче ще платите около 22,01 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Перник до Шумен с влак?

При разстояние от 325,63 km между Перник и Шумен, обикновено отнема 8 ч 23 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 8 ч 23 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Перник до Шумен обхваща разстояние от 325,63 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 8 ч 23 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 7 ч 7 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Перник до Шумен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Перник до Шумен?

Първото пътуване за деня тръгва от Перник в 05:13 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 21:14 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Перник и Шумен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Перник до Шумен тръгва в 05:13 ч., докато последният отпътува в 21:14 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Перник и Шумен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Перник до Шумен?

Ще можете да напуснете Перник, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Шумен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Перник, или в Шумен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Перник до Шумен?

Средно има 7 заминаващи ежедневно от Перник до Шумен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Перник, които пътуват директно до Шумен. Има 7 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Перник до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Pernik до Shumen

Евтини билети за влак от Перник до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Перник до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Перник до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Перник до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Pernik до Shumen

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Перник до Шумен

Най-евтините билети за влак Перник - Шумен могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с влак

Когато пътувате до Шумен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Перник до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Перник до Шумен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Перник до Шумен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
22.79kg
Автобус
24.42kg
Полет
65.13kg
Кола
52.1kg
Какви са емисиите на CO2 за Перник до Шумен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Перник и Шумен са 22.79kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Перник и Шумен? Като вземете влака между Перник и Шумен, ще спестите 42.34kg CO2 емисии спрямо полет, 1.63kg спрямо автобус и 29.31kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Перник до Шумен?
Билет влак от Перник до Шумен е 22,01 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,33 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Перник до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Перник до Шумен е 21,33 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Перник и Шумен от влак?
Перник до Шумен е 325,63 km.
Колко време трае влак между Перник и Шумен?
Перник до Шумен е средно 8 ч 23 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 7 мин.
Колко влак на ден преминават от Перник до Шумен?
Перник до Шумен има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Перник до Шумен?
Най-ранният влак от Перник до Шумен тръгва на 05:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Перник до Шумен?
Последният влак от Перник до Шумен тръгва на 21:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Перник до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 21,33 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Перник до Шумен?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Перник, за да отидете до Шумен. Можете да преминете от Pernik Bus Station и можете да стигнете до Shumen Bus Station and Шумен бул. Мадара 5 (Shumen, Ul Madara 5).
Кое е най-бързото време за пътуване между Перник до Шумен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Перник и Шумен е 7 ч 7 мин.
Има ли директен влак от Перник към Шумен?
Да, има директен влак между Перник и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Перник до Шумен от влак?
Пътуването на влак от Перник до Шумен създава 22.79kg CO2 емисии.

Отидете локално от Перник

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Перник

Международни маршрути от Перник и близките райони

Други дестинации от Перник

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути