Влак Перник - Бургас цени от 10,35лв.

Започва от
10,35лв.
откривам

Перник до Бургас с влак

Пътуването от Перник до Бургас от влак е 363,3 km и отнема 7 ч. 18 мин.. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 06:13 и последното на 22:14. Възможно е да пътувате от Перник до Бургас от влак само за 10,35лв. или за 27,65лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,35лв..

Най-добра цена 10,35лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 18 мин.
Връзка на ден 7
Най-ниската цена 10,35лв.
Най-висока цена 27,65лв.
Първо заминаване 06:13
Последно заминаване 22:14
Разстояние 363,3 km
Заминаване Перник
Пристигане Бургас
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Перник до Бургас

  Sep 26
  Още
  20°
  Sep 27
  Още
  19°
  Sep 28
  Още
  19°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  22°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  24°
  Oct 04
  Още
  23°
  Oct 05
  Още
  24°
  Oct 06
  Още
  24°
  Oct 07
  Още
  19°
  Oct 08
  Още
  15°
  Oct 09
  Още
  15°
  Oct 10
  Още
  12°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Пътуването ви от Перник до Бургас с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Перник до Бургас. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Перник до Бургас с влак?

Цените на билетите за влак от Перник до Бургас варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Перник до Бургас ще струват 20,70лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 23,29лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Перник до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Перник до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Перник до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Перник до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 8лв. до 24лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 65% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Перник до Бургас

Най-евтините билети за влак Перник - Бургас могат да бъдат намерени само за 3лв., ако имате късмет, или средно за 14лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с влак

Когато пътувате до Бургас с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Перник до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Перник до Бургас от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Перник до Бургас Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.0kg
Автобус
20.1kg
Полет
804.0kg
Кола
77.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Перник до Бургас с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Перник и Бургас са 3.0kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Перник и Бургас? Като вземете влака между Перник и Бургас, ще спестите 801.0kg CO2 емисии спрямо полет, 17.1kg спрямо автобус и 74.5kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Перник до Бургас?
Билет влак от Перник до Бургас е 20,86лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,35лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Перник до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Перник до Бургас е 10,35лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Перник и Бургас от влак?
Перник до Бургас е 363,3 km.
Колко време трае влак между Перник и Бургас?
Перник до Бургас е средно 8 ч. 56 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч. 18 мин..
Какви компании работят от Перник до Бургас?
Перник до Бургас се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Перник до Бургас?
Перник до Бургас има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Перник до Бургас?
Най-ранният влак от Перник до Бургас тръгва на 06:13. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Перник до Бургас?
Последният влак от Перник до Бургас тръгва на 22:14. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Перник до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,35лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Перник до Бургас?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Перник, за да отидете до Бургас. Можете да преминете от Pernik и можете да стигнете до Burgas.
Кое е най-бързото време за пътуване между Перник до Бургас от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Перник и Бургас е 7 ч. 18 мин..
Има ли директен влак от Перник към Бургас?
Да, има директен влак между Перник и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Перник до Бургас от влак?
Пътуването на влак от Перник до Бургас създава 3.0kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Перник

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Перник

Международни маршрути от Перник и близките райони

Други дестинации от Перник

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути