Влак Перник - Бургас цени от 20,66 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Перник до Бургас с влак

Пътуването от Перник до Бургас от влак е 363,75 km и отнема 8 ч 59 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 05:13 ч. и последното на 21:14 ч.. Възможно е да пътувате от Перник до Бургас от влак само за 20,66 лв. или за 23,38 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,66 лв..

Най-ниската цена20,66 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 59 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена20,66 лв.
Най-висока цена23,38 лв.
Първо заминаване05:13 ч.
Последно заминаване21:14 ч.
Разстояние363,75 km
ЗаминаванеПерник
ПристиганеБургас
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Pernik до Burgas

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Перник до Бургас с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Перник до Бургас? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Перник до Бургас?

Средно билетът за влак от Перник до Бургас ще ви струва 21,70 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 20,66 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Перник до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Перник до Бургас. Средно обаче ще платите около 21,70 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще отнеме, за да отида от Перник до Бургас с влак?

Средното време за пътуване е 8 ч 59 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 363,75 km от Перник до Бургас. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Перник до Бургас да отнеме повече от 8 ч 59 мин. Разстоянието между Перник и Бургас е около 363,75 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 8 ч 59 мин. Обаче най-бързите маршрути между Перник и Бургас продължават 7 ч 21 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Перник до Бургас?

По принцип първото отпътуване за деня от Перник ще бъде в 05:13 ч., а последното - в 21:14 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Перник до Бургас могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първото пътуване през нощта тръгва от Перник в 05:13 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 21:14 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Перник и Бургас. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Перник до Бургас?

Ще можете да напуснете Перник, като използвате спирки като Pernik Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Burgas,Burgas Central West,Burgas South в Бургас. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Перник, или в Бургас, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Перник до Бургас?

Ще можете да пътувате от Перник до Бургас, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 9 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Перник до Бургас, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Перник до Бургас всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 9 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Перник до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Pernik до Burgas

Евтини билети за влак от Перник до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Перник до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Перник до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Перник до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Pernik до Burgas

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 8,26 лв. до 23,81 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 65% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Перник до Бургас

Най-евтините билети за влак Перник - Бургас могат да бъдат намерени само за 18,73 лв., ако имате късмет, или средно за 20,16 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,96 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с влак

Когато пътувате до Бургас с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Перник до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Перник до Бургас от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Перник до Бургас Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
25.46kg
Автобус
27.28kg
Полет
72.75kg
Кола
58.2kg
Какви са емисиите на CO2 за Перник до Бургас с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Перник и Бургас са 25.46kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Перник и Бургас? Като вземете влака между Перник и Бургас, ще спестите 47.29kg CO2 емисии спрямо полет, 1.82kg спрямо автобус и 32.74kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Перник до Бургас?
Билет влак от Перник до Бургас е 21,70 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,66 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Перник до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Перник до Бургас е 20,66 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Перник и Бургас от влак?
Перник до Бургас е 363,75 km.
Колко време трае влак между Перник и Бургас?
Перник до Бургас е средно 8 ч 59 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 21 мин.
Колко влак на ден преминават от Перник до Бургас?
Перник до Бургас има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Перник до Бургас?
Най-ранният влак от Перник до Бургас тръгва на 05:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Перник до Бургас?
Последният влак от Перник до Бургас тръгва на 21:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Перник до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 20,66 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Перник до Бургас от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Перник и Бургас е 7 ч 21 мин.
Има ли директен влак от Перник към Бургас?
Да, има директен влак между Перник и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Перник до Бургас от влак?
Пътуването на влак от Перник до Бургас създава 25.46kg CO2 емисии.

Отидете локално от Перник

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Перник

Международни маршрути от Перник и близките райони

Други дестинации от Перник

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути