Намерете влак от Перник до Видин

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,95лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 35 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 05:59
Последно отпътуване: 21:07
Разстояние 155km

Евтини билети за влак от Перник до Видин на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Перник до Видин. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Перник до Видин: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Перник и Видин.

Колко струват билетите за влак от Перник до Видин?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Перник до Видин също само за 6,80 лв., докато средната цена е 7,95 лв..

Влакове от Перник до Видин


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Перник и Видин е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Видин?

Влаковете до Видин заминават от Перник от ПЕРНИК и пристигат на ВИДИН.

Пътуване с влак до Видин от Перник: колко връзки дневно има?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Перник до Видин с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Перник до Видин и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Видин тръгва в 05:06, последният е насрочен за 21:06. Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 19 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Видин за 6 hours and 7 minutes.