Train Illustration

Намерете автобус от Айтос до Плевен

Тръгване от
25,56 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Бързо и лесно пътуване от Айтос до Плевен с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Айтос до Плевен. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Айтос до Плевен?

Билет за автобус от Айтос до Плевен ще ви струва средно 33,49 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 25,56 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Айтос да се Плевен с автобус

Най-добра цена 28,95 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 45 мин.
връзки на ден 7
Първо заминаване 01:31
Последно отпътуване 23:32
разстояние 228 km
Заминаване Айтос
Пристигане Плевен
Превозвачи Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Цена на билет Айтос - Плевен всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
28,97 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
25,56 лв.
Максимална цена
41,97 лв.

Айтос - Плевен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

28,95 лв.

Дата
неделя 21 август 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Aytos Bus Station - Pleven Bus Station
15:30 - 21:35
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
6 ч. 5 мин.
CO2: 8.04kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Айтос до Плевен с автобус?

Разстоянието между Айтос и Плевен е около 229 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 7 ч. 58 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Айтос и Плевен продължават 6 ч. 5 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Айтос до Плевен?

Първото пътуване за деня тръгва от Айтос в 15:30. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:32. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Айтос и Плевен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Айтос до Плевен с автобус?

Можете да тръгнете от Айтос на спирки като Aytos Bus Station and Aytos Bus station, Georgi Kondolov St 7. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Плевен на следните спирки: Pleven, Pleven Bus Station and Pleven Pleven bus station, Ivan Mendilikov Square. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Айтос и Плевен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Айтос до Плевен?

Средно има 5 заминаващи ежедневно от Айтос до Плевен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 14 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 4 заминаващи от Айтос, които пътуват директно до Плевен. Има 1 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване