Автобус Айтос - Плевен цени от 29,96 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
29,96 лв.

Айтос до Плевен с автобус

Пътуването от Айтос до Плевен от автобус е 228,55 km и отнема 6 ч 5 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 15:30 ч. и последното на 15:30 ч.. Възможно е да пътувате от Айтос до Плевен от автобус само за 29,96 лв. или за 36,34 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 29,96 лв..

Най-ниската цена29,96 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 5 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена29,96 лв.
Най-висока цена36,34 лв.
Първо заминаване15:30 ч.
Последно заминаване15:30 ч.
Разстояние228,55 km
ЗаминаванеАйтос
ПристиганеПлевен
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Aytos до Pleven

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Айтос до Плевен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Айтос до Плевен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Айтос до Плевен с автобус?

Най-евтините автобусни билети от Айтос до Плевен струват 29,96 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 33,48 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Айтос до Плевен.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Айтос до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 33,48 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Айтос до Плевен.

Колко дълго е пътуването от Айтос до Плевенс автобус?

При разстояние от 228,55 km между Айтос и Плевен, обикновено отнема 6 ч 5 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 6 ч 5 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Айтос и Плевен с автобус обикновено отнема 6 ч 5 мин, за да се измине разстояние от 228,55 km. Най-краткото пътуване от Айтос до Плевен ще ви отнеме 6 ч 5 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Плевен е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Айтос до Плевен?

По принцип първото отпътуване за деня от Айтос ще бъде в 15:30 ч., а последното - в 15:30 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Айтос до Плевен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Айтос до Плевен, който обикновено тръгва в 15:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 15:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Айтос до Плевен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Айтос и Плевен. Можете да започнете пътуването си в Айтос на спирки като Aytos, Bus and Coach Station (Айтос, Автогара). Те се свързват със спирки, включително Pleven, Pleven в Плевен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Айтос до Плевен.

Колко пъти на ден има тръгващи от Айтос за Плевен?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Айтос до Плевен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Айтос, които пътуват директно до Плевен. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Айтос до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Aytos до Pleven

Евтини билети за автобус от Айтос до Плевен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Айтос до Плевен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Айтос до Плевен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Айтос до Плевен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Aytos до Pleven

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Айтос до Плевен

Най-евтините автобусни билети Айтос - Плевен могат да бъдат намерени само за 25,63 лв., ако имате късмет, или средно за 29,55 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 32,80 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Плевен с автобус

Когато пътувате до Плевен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Айтос до Плевен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Айтос до Плевен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Айтос до Плевен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
16kg
Автобус
17.14kg
Полет
45.71kg
Кола
36.57kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Айтос до Плевен?
Билет автобус от Айтос до Плевен е 33,48 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 29,96 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Айтос до Плевен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Айтос до Плевен е 29,96 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Айтос и Плевен от автобус?
Айтос до Плевен е 228,55 km.
Колко време трае автобус между Айтос и Плевен?
Айтос до Плевен е средно 6 ч 5 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 5 мин.
Колко автобус на ден преминават от Айтос до Плевен?
Айтос до Плевен има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Айтос до Плевен?
Най-ранният автобус от Айтос до Плевен тръгва на 15:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Айтос до Плевен?
Последният автобус от Айтос до Плевен тръгва на 15:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Айтос до Плевен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 29,96 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Айтос до Плевен?
Има средно 2 от Айтос до Плевен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Айтос до Плевен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Айтос и Плевен е 6 ч 5 мин.
Има ли директен автобус от Айтос към Плевен?
Да, има директен автобус между Айтос и Плевен.
Какви са емисиите на CO2 за Айтос до Плевен от автобус?
Пътуването на автобус от Айтос до Плевен създава 17.14kg CO2 емисии.

Отидете локално от Айтос

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Айтос

Международни маршрути от Айтос и близките райони

Други дестинации от Айтос

Основни маршрути до Плевен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути