Намерете автобус от Айтос до Плевен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 20,94 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 5 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 15:30
Последно отпътуване 15:30
разстояние 228 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Айтос до Плевен

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Айтос до Плевен.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Айтос до Плевен?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Айтос до Плевен от 20,94 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Айтос до Плевен струват около 22,04 лв..

Автобуси от Айтос до Плевен

Кога заминават първите и последните автобуси от Айтос до Плевен?

Първият автобус тръгва от Айтос в 15:30, докато последният тръгва в 15:30. Пътуването отнема 6 ч. 5 мин..

Тъй като пътуването от Айтос до Плевен не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко автобусни връзки има от Айтос до Плевен всеки ден?

Ако искате да пътувате от Айтос до Плевен с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 2 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. Моля, обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Айтос до Плевен с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.