Намерете автобус от Казанлък до Сопот, Област Пловдив

Започва от
8 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Стигнете от Казанлък до Сопот, Област Пловдив с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Казанлък до Сопот, Област Пловдив? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Казанлък до Сопот, Област Пловдив?

Цените ще варират, когато пътувате от Казанлък до Сопот, Област Пловдив. Средно обаче ще платите около 9,92 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 6,01 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от Казанлък до Сопот, Област Пловдив от Bus е 53 км и отнема 1 ч. 5 мин.. Има връзки на ден, с първото заминаване на 07:30 и последното на 16:00. Възможно е да пътувате от Казанлък до Сопот, Област Пловдив от Bus само за 6,01 лв. или за 11,90 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Най-добра цена 6,01 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 5 мин.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 6,01 лв.
Най-висока цена 11,90 лв.
Първо заминаване 07:30
Последно заминаване 16:00
Разстояние 53 km
Заминаване Казанлък
Пристигане Сопот, Област Пловдив
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони),

Автобус Билети от Казанлък до Сопот, Област Пловдив

  Feb 03
  Още
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  Feb 08
  Още
  -1°
  Feb 09
  Още
  -1°
  Feb 10
  Още
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Най-доброто време за резервация на Казанлък - Сопот, Област Пловдив пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Казанлък до Сопот, Област Пловдив Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
15.39kg
Влак
0.756kg
Автобус
3.672kg
Кола
2.646kg

Настаняване, което може да харесате в Сопот, Област Пловдив

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време ще отнеме, за да отида от Казанлък до Сопот, Област Пловдив с автобус?

Пътуването от Казанлък до Сопот, Област Пловдив обхваща разстояние от 54 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч. 5 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Казанлък до Сопот, Област Пловдив по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Казанлък до Сопот, Област Пловдив?

Първият заминаващ за деня от Казанлък до Сопот, Област Пловдив тръгва в 07:30, докато последния отпътуващ за деня е в 16:00. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Казанлък и Сопот, Област Пловдив. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Казанлък до Сопот, Област Пловдив?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Казанлък и Сопот, Област Пловдив. Можете да започнете пътуването си в Казанлък на спирки като Kazanlak Kazanluk Bus Station, Sofroniy Vrachanski St 30, Sofroniy Vrachanski, Kazanlak and Kazanlak Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Sopot Bus Stop, Ivan Vazov Blvd 38, Sopot, Sopot E871 and Sopot, Boulevard Ivan Vazov / Kiril Nektariev St. (Сопот, бул. Иван Вазов / улица Кирил Нектариев) в Сопот, Област Пловдив. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Казанлък до Сопот, Област Пловдив.

Колко пъти на ден има пътувания от Казанлък до Сопот, Област Пловдив?

Маршрутът от Казанлък до Сопот, Област Пловдив се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (national), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Distribusion. От този списък на транспортните компании има до 4 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Казанлък са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Казанлък до Сопот, Област Пловдив, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване