Train Illustration

Намерете автобус от Казанлък до Сопот, Област Пловдив

Тръгване от
6 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

От 8 лв.

Стигнете от Казанлък до Сопот, Област Пловдив с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Казанлък до Сопот, Област Пловдив? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Казанлък до Сопот, Област Пловдив?

Цените ще варират, когато пътувате от Казанлък до Сопот, Област Пловдив. Средно обаче ще платите около 9,92 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 6 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Казанлък да се Сопот, Област Пловдив с автобус

Най-добра цена 8 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч.
връзки на ден 4
Първо заминаване 07:30
Последно отпътуване 13:00
разстояние 53 km
Заминаване Казанлък
Пристигане Сопот, Област Пловдив
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Цена на билет Казанлък - Сопот, Област Пловдив всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
8 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
3
Минимална цена
6 лв.
Максимална цена
11,87 лв.

Казанлък - Сопот, Област Пловдив

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

8,00 лв.

Дата
понеделник 22 август 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Kazanlak Bus Station - Sopot E871
07:30 - 08:30
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
1 ч.
CO2: 1.88kg
Най-

Колко време ще отнеме, за да отида от Казанлък до Сопот, Област Пловдив с автобус?

Пътуването от Казанлък до Сопот, Област Пловдив обхваща разстояние от 54 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Казанлък до Сопот, Област Пловдив по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Казанлък до Сопот, Област Пловдив?

Първият заминаващ за деня от Казанлък до Сопот, Област Пловдив тръгва в 07:30, докато последния отпътуващ за деня е в 13:00. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Казанлък и Сопот, Област Пловдив. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Казанлък до Сопот, Област Пловдив?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Казанлък и Сопот, Област Пловдив. Можете да започнете пътуването си в Казанлък на спирки като Kazanlak Kazanluk bus station, Sofroniy Vrachanski St 30, Sofroniy Vrachanski, Kazanlak and Kazanlak Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Sopot Bus stop, Ivan Vazov Blvd 38, Sopot and Sopot E871 в Сопот, Област Пловдив. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Казанлък до Сопот, Област Пловдив.

Колко пъти на ден има пътувания от Казанлък до Сопот, Област Пловдив?

Маршрутът от Казанлък до Сопот, Област Пловдив се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. От този списък на транспортните компании има до 4 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Казанлък са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Казанлък до Сопот, Област Пловдив, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване