Намерете влак от Хасково до Гурково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Гурково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 54 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 09:08
Последно отпътуване: 09:08
Разстояние 84km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Хасково до Гурково

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Гурково. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Хасково до Гурково, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Хасково до Гурково?

За да стигнете до Гурково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Хасково до Гурково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Хасково до Гурково също само за 6,50 лв., докато средната цена е 6,50 лв..

Влакове от Хасково до Гурково


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Хасково - Гурково?

Влаковете заминават от Хасково от ХАСКОВО и пристигат на СИНАГОВЦИ-ГУРКОВО or ГУРКОВО.

Пътуване с влак до Гурково от Хасково: колко връзки дневно има?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Хасково до Гурково с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Гурково и колко време е пътуването?

Първият влак до Гурково тръгва в 09:07, докато последният в 09:07. Пътуването продължава средно 8 hours and 33 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Гурково за 5 hours and 35 minutes.