Намерете влак от Сливен до Търговище, Област Търговище

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Търговище, Област Търговище

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,11лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 13 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 04:07
Последно отпътуване: 17:32
Разстояние 66km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Сливен до Търговище, Област Търговище

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Сливен до Търговище, Област Търговище. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Сливен до Търговище, Област Търговище с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Сливен до Търговище, Област Търговище, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Търговище, Област Търговище?

Средната цена на билети за влак от Сливен до Търговище, Област Търговище е 7,34 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Сливен до Търговище, Област Търговище могат да бъдат около 5,75 лв..

Влакове от Сливен до Търговище, Област Търговище


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Сливен и Търговище, Област Търговище е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Сливен до Търговище, Област Търговище?

Можете да хванете влака до Търговище, Област Търговище на СЛИВЕН, който пристига на ТЪРГОВИЩЕ.

Колко връзки дневно има до Търговище, Област Търговище от Сливен с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Търговище, Област Търговище с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Търговище, Област Търговище и колко време е пътуването?

Необходими са средно 7 hours and 1 minute да стигнете до Търговище, Област Търговище с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 23 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 04:07, докато последният тръгва от Сливен в 17:07.