Намерете влак от Стара Загора до Търговище, Област Търговище

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Търговище, Област Търговище

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,55лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 27 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 01:20
Последно отпътуване: 16:47
Разстояние 118km

Сравнете най-добрите цени за влак от Стара Загора до Търговище, Област Търговище

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Търговище, Област Търговище. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Стара Загора до Търговище, Област Търговище, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Стара Загора до Търговище, Област Търговище: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Стара Загора - Търговище, Област Търговище.

Колко е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Търговище, Област Търговище?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Търговище, Област Търговище също само за 6,00 лв., докато средната цена е 12,05 лв..

Влакове от Стара Загора до Търговище, Област Търговище


За къси разстояния като тези между Стара Загора и Търговище, Област Търговище, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Търговище, Област Търговище?

Влаковете до Търговище, Област Търговище ще заминат от СТАРА ЗАГОРА и ще пристигнат на ТЪРГОВИЩЕ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Стара Загора до Търговище, Област Търговище?

Ако трябва да пътувате до Търговище, Област Търговище от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Стара Загора до Търговище, Област Търговище

Докато първият влак до Търговище, Област Търговище тръгва в 01:08, последният е насрочен за 16:08. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 53 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Търговище, Област Търговище за 4 hours and 39 minutes.