Намерете влак от Пловдив до Белово

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Белово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,43лв.
Продължителност на пътуването 49 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 05:00
Последно отпътуване: 20:00
Разстояние 61km

Евтини билети за влак от Пловдив до Белово на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Пловдив до Белово?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пловдив - Белово.

Колко е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Белово?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Белово за 1,95 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Белово струват средно 2,70 лв..

,

Влакове от Пловдив до Белово


Тъй като пътуването между Пловдив и Белово е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Белово и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на БЕЛОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пловдив до Белово?

Ако трябва да пътувате до Белово от Пловдив, моля имайте предвид, че има 12 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 12 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Белово

С най-бързите връзки ще бъдете в Белово за 39 minutes, но средно отнема 57 minutes. Първият влак, водещ до Белово е в 07:12, докато последният тръгва от Пловдив в 20:12.