Намерете влак от Пловдив до Земен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Земен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,23лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 49 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 03:24
Последно отпътуване: 15:13
Разстояние 169km

Евтини билети за влак от Пловдив до Земен на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Земен. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Пловдив до Земен: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пловдив и Земен.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Земен?

Билетите за влак от Пловдив до Земен струват средно 6,13 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,25 лв..

Влакове от Пловдив до Земен


За къси разстояния като тези между Пловдив и Земен, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Пловдив - Земен?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ЗЕМЕН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пловдив до Земен?

Ако трябва да пътувате до Земен от Пловдив, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Пловдив до Земен и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Земен тръгва в 03:02, последният е насрочен за 15:02. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 48 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Земен за 4 hours and 53 minutes.