Намерете влак от Нова Загора до Русе

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 23 мин.
Връзки на ден 27
Първо заминаване: 00:45
Последно отпътуване: 17:05
Разстояние 153km

Сравнете най-добрите цени за влак от Нова Загора до Русе

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Нова Загора до Русе. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Нова Загора до Русе с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Нова Загора и Русе.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Русе?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Нова Загора до Русе за 6,85 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Русе струват средно 11,05 лв..

,

Влакове от Нова Загора до Русе


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Тъй като пътуването между Нова Загора и Русе е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Русе и къде ще пристигнете?

Влаковете до Русе ще заминат от НОВА ЗАГОРА и ще пристигнат на РУСЕ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Нова Загора до Русе?

24 връзки са налични всеки ден за пътуване от Нова Загора до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 24 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Нова Загора до Русе с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 8 hours and 39 minutes да стигнете до Русе с влак, но ще ви отнеме 6 hours and 16 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 00:12, докато последният тръгва от Нова Загора в 15:12.