Полет Истанбул - Клуж-Напока цени от 283,62 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 305,44 лв.
утре 283,62 лв.
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Истанбул до Клуж-Напока с полет

Пътуването от Истанбул до Клуж-Напока от полет е 770,49 km и отнема 4 ч 41 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 04:05 ч. и последното на 22:15 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Клуж-Напока от полет само за 283,62 лв. или за 878,68 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 283,62 лв..

Най-ниската цена283,62 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 41 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена283,62 лв.
Най-висока цена878,68 лв.
Първо заминаване04:05 ч.
Последно заминаване22:15 ч.
Разстояние770,49 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеКлуж-Напока
ПревозвачиCorendon Airlines, TAROM

Полет Билети от Istanbul до Cluj-Napoca

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Истанбул до Клуж-Напока

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Истанбул до Клуж-Напока? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват самолетните билети от Истанбул до Клуж-Напока?

Когато пътувате от Истанбул до Клуж-Напока, можете да очаквате да платите средно около 409,70 лв.. Може да успеете да намерите цени до 283,62 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините самолетни билети направете резервацията си предварително. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на самолетните билети често ще бъдат намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервация, тъй като понякога по-евтините самолетни билети не могат да бъдат променени или парите да бъдат върнати. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Клуж-Напока. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще отнеме, за да отида от Истанбул до Клуж-Напока със самолет?

Пътуването между Истанбул и Клуж-Напока със самолет е приблизително 770,49 km. Ще ви отнеме около 4 ч 41 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Истанбул до Клуж-Напока, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Истанбул и Клуж-Напока ще завършат пътуването през 1 ч 35 мин. Средно ще ви отнеме около 4 ч 41 мин, за да пътувате 770,49 km между Истанбул и Клуж-Напока.

Кои летища мога да използвам по маршрута от Истанбул до Клуж-Напока?

В Истанбул летищата за излитане включват Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari. Когато пристигнете в Клуж-Напока, може да успеете да слезете на летища като Cluj Napoca,Cluj-Napoca ,Cluj International Airport,Cluj-Napoca Beta Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните летища, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните авиокомпании могат да заминават и пристигат на различни летища. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на летищата може да бъде ограничен и точните летища, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различните часове от деня или според деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че заминавате и пристигате на летище, което е удобно за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Истанбул до Клуж-Напока?

Точният брой на пътуванията от Истанбул до Клуж-Напока може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Истанбул до Клуж-Напока. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Истанбул до Клуж-Напока варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Клуж-Напока. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Istanbul до Cluj-Napoca

Евтини билети за полет от Истанбул до Клуж-Напока
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Клуж-Напока.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Клуж-Напока, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Клуж-Напока.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Istanbul до Cluj-Napoca

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Клуж-Напока със самолет

Когато пътувате до Клуж-Напока със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Corendon Airlines е турска развлекателна авиокомпания, основана през 2004 г. Авиокомпанията извършва полети до различни дестинации в Европа, Африка и Азия, с акцент върху ваканционните дестинации. Corendon Airlines разполага с флот от модерни самолети, включително самолети Boeing 737-800 и Airbus A320. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително хранене по време на полет, развлечения и удобни места за сядане. Corendon Airlines се ангажира да предоставя безопасно и надеждно пътуване със самолет и е получила множество награди за своите високи стандарти на обслужване. Авиокомпанията е част от Corendon Group, която включва още туроператор и няколко хотела.

Услуги на борда Corendon Airlines, TAROM and Turkish Airlines от Истанбул до Клуж-Напока
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Клуж-Напока от plane.
съоръжения Corendon Airlines TAROM Turkish Airlines
wifi WiFi check check check
luggage Багаж check check check
food_and_drink Храни и напитки cross check check

Истанбул до Клуж-Напока Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
53.93kg
Автобус
57.79kg
Полет
154.1kg
Кола
123.28kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Клуж-Напока?
Билет полет от Истанбул до Клуж-Напока е 409,70 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 283,62 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Клуж-Напока?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Клуж-Напока е 283,62 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Клуж-Напока от полет?
Истанбул до Клуж-Напока е 770,49 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Клуж-Напока?
Истанбул до Клуж-Напока е средно 4 ч 41 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 35 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Клуж-Напока?
Истанбул до Клуж-Напока се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Corendon Airlines, TAROM and Turkish Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Клуж-Напока?
Истанбул до Клуж-Напока има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Клуж-Напока?
Най-ранният полет от Истанбул до Клуж-Напока тръгва на 04:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Клуж-Напока?
Последният полет от Истанбул до Клуж-Напока тръгва на 22:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Клуж-Напока?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 283,62 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Клуж-Напока?
Има средно 2 от Истанбул до Клуж-Напока.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Клуж-Напока от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Клуж-Напока е 1 ч 35 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Клуж-Напока?
Да, има директен полет между Истанбул и Клуж-Напока.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Клуж-Напока от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Клуж-Напока създава 154.1kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Клуж-Напока

Други популярни маршрути