Полет Залцбург - Фридрихсхафен цени от 211,16 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Залцбург до Фридрихсхафен с полет

Пътуването от Залцбург до Фридрихсхафен от полет е 267,65 km и отнема 17 ч 7 мин. Има 82 връзки на ден, с първото заминаване на 06:30 ч. и последното на 21:00 ч.. Възможно е да пътувате от Залцбург до Фридрихсхафен от полет само за 211,16 лв. или за 4055,17 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 211,16 лв..

Най-ниската цена211,16 лв.
Продължителност на пътуването17 ч 7 мин
Връзка на ден82
Най-ниската цена211,16 лв.
Най-висока цена4055,17 лв.
Първо заминаване06:30 ч.
Последно заминаване21:00 ч.
Разстояние267,65 km
ЗаминаванеЗалцбург
ПристиганеФридрихсхафен
ПревозвачиLauda, air_leisureОще

Полет Билети от Залцбург до Фридрихсхафен

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Залцбург до Фридрихсхафен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Залцбург до Фридрихсхафен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Залцбург до Фридрихсхафен със самолет?

Самолетен билет от Залцбург до Фридрихсхафен ще ви струва средно 1344,99 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 211,16 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Залцбург до Фридрихсхафен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема пътуването от Залцбург до Фридрихсхафен със самолет?

При разстояние от 267,65 km между Залцбург и Фридрихсхафен, обикновено отнема 17 ч 7 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 17 ч 7 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Залцбург до Фридрихсхафен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Залцбург и Фридрихсхафен ще завършат пътуването през 2 ч 50 мин. Средно ще ви отнеме около 17 ч 7 мин, за да пътувате 267,65 km между Залцбург и Фридрихсхафен.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Залцбург до Фридрихсхафен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Залцбург до Фридрихсхафен, който обикновено тръгва в 06:30 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 21:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от Залцбург в 06:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 21:00 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Залцбург и Фридрихсхафен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

При пътуване от Залцбург до Фридрихсхафен кои летища мога да използвам?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Залцбург от следните летища: Salzburg Airport,Salzburg South,Salzburg Hbf,Salzburg Gnigl Bahnhof. Пристигайки в Фридрихсхафен, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: Friedrichshafen Haf,Friedrichshafen ,Loewental,Friedrichshafen Airport. Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пъти на ден има тръгващи от Залцбург за Фридрихсхафен?

Средно има 82 заминаващи ежедневно от Залцбург до Фридрихсхафен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Залцбург, които пътуват директно до Фридрихсхафен. Има 82 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Залцбург до Фридрихсхафен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Залцбург до Фридрихсхафен

Евтини билети за полет от Залцбург до Фридрихсхафен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Залцбург до Фридрихсхафен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Залцбург до Фридрихсхафен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Залцбург до Фридрихсхафен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Залцбург до Фридрихсхафен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Залцбург до Фридрихсхафен

Най-евтините самолетни билети Залцбург - Фридрихсхафен могат да бъдат намерени само за 294,42 лв., ако имате късмет, или средно за 627,30 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 1102,56 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Фридрихсхафен със самолет

Когато пътувате до Фридрихсхафен със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Corendon Airlines е турска развлекателна авиокомпания, основана през 2004 г. Авиокомпанията извършва полети до различни дестинации в Европа, Африка и Азия, с акцент върху ваканционните дестинации. Corendon Airlines разполага с флот от модерни самолети, включително самолети Boeing 737-800 и Airbus A320. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително хранене по време на полет, развлечения и удобни места за сядане. Corendon Airlines се ангажира да предоставя безопасно и надеждно пътуване със самолет и е получила множество награди за своите високи стандарти на обслужване. Авиокомпанията е част от Corendon Group, която включва още туроператор и няколко хотела.

LATAM Airlines е южноамериканска авиокомпания, създадена през 2012 г. чрез сливането на чилийската авиокомпания LAN и бразилската авиокомпания TAM. Това е най-голямата авиокомпания в Латинска Америка, изпълняваща полети до над 140 дестинации в 25 държави. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително Boeing 787 Dreamliners и Airbus A350. LATAM Airlines е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително икономични, премиум икономични, бизнес и първокласни кабини, както и програма за редовни пътуващи, наречена LATAM Pass.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Ukraine International Airlines (UIA) е водещата авиокомпания превозвач на Украйна, със седалище в Киев. Основана е през 1992 г. и извършва редовни и чартърни полети до над 80 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Boeing и Embraer и предлага възможности както за икономична, така и за бизнес класа. UIA е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA). Авиокомпанията е спечелила няколко награди за своите услуги, включително наградите на Skytrax World Airline за най-добра авиокомпания в Украйна и най-добра бизнес класа в Украйна.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда Lauda, Wizz Air and Olympic Air от Залцбург до Фридрихсхафен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Залцбург до Фридрихсхафен от plane.
съоръжения Lauda Wizz Air Olympic Air Lufthansa Air Serbia Vueling Transavia Aer Lingus Eurowings Corendon Airlines Norwegian LEVEL Ryanair Austrian Airlines Condor LATAM Airlines Turkish Airlines British Airways Easyjet
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж cross check check check check check check check check check check cross check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки cross check cross check check cross cross check cross cross cross cross check check cross check check check check

Залцбург до Фридрихсхафен Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
18.74kg
Автобус
20.07kg
Полет
53.53kg
Кола
42.82kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Залцбург до Фридрихсхафен?
Билет полет от Залцбург до Фридрихсхафен е 1344,99 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 211,16 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Залцбург до Фридрихсхафен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Залцбург до Фридрихсхафен е 211,16 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Залцбург и Фридрихсхафен от полет?
Залцбург до Фридрихсхафен е 267,65 km.
Колко време трае полет между Залцбург и Фридрихсхафен?
Залцбург до Фридрихсхафен е средно 17 ч 7 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 50 мин.
Какви компании работят от Залцбург до Фридрихсхафен?
Залцбург до Фридрихсхафен се покрива от оператор(и) 21. Можете да намерите на Virail Lauda, air_leisure, Wizz Air, Olympic Air, Lufthansa, Air Serbia, Vueling, Transavia, Aer Lingus, Eurowings, Corendon Airlines, Norwegian, LEVEL, Ryanair, Austrian Airlines, Ukraine International Airlines, Condor, LATAM Airlines, SAS, Turkish Airlines, British Airways and Easyjet предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Залцбург до Фридрихсхафен?
Залцбург до Фридрихсхафен има средно 82 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Залцбург до Фридрихсхафен?
Най-ранният полет от Залцбург до Фридрихсхафен тръгва на 06:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Залцбург до Фридрихсхафен?
Последният полет от Залцбург до Фридрихсхафен тръгва на 21:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Залцбург до Фридрихсхафен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 211,16 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Залцбург до Фридрихсхафен от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Залцбург и Фридрихсхафен е 2 ч 50 мин.
Има ли директен полет от Залцбург към Фридрихсхафен?
Да, има директен полет между Залцбург и Фридрихсхафен.
Какви са емисиите на CO2 за Залцбург до Фридрихсхафен от полет?
Пътуването на полет от Залцбург до Фридрихсхафен създава 53.53kg CO2 емисии.

Отидете локално от Залцбург

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Залцбург

Международни маршрути от Залцбург и близките райони

Други дестинации от Залцбург

Основни маршрути до Фридрихсхафен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути