Полет Инсбрук - Атина цени от 750,63 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Инсбрук до Атина с полет

Пътуването от Инсбрук до Атина от полет е 1441,16 km и отнема 6 ч 15 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 06:35 ч. и последното на 14:35 ч.. Възможно е да пътувате от Инсбрук до Атина от полет само за 750,63 лв. или за 2703,05 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 750,63 лв..

Най-ниската цена750,63 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 15 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена750,63 лв.
Най-висока цена2703,05 лв.
Първо заминаване06:35 ч.
Последно заминаване14:35 ч.
Разстояние1441,16 km
ЗаминаванеИнсбрук
ПристиганеАтина
ПревозвачиAir Dolomiti, LufthansaОще

Полет Билети от Инсбрук до Атина

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Инсбрук до Атина с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Инсбрук до Атина? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за самолетни билети от Инсбрук до Атина?

Когато пътувате от Инсбрук до Атина, можете да очаквате да платите средно около 1965,08 лв.. Може да успеете да намерите цени до 750,63 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините самолетни билети направете резервацията си предварително. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на самолетните билети често ще бъдат намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервация, тъй като понякога по-евтините самолетни билети не могат да бъдат променени или парите да бъдат върнати. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Инсбрук до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще отнеме, за да отида от Инсбрук до Атина със самолет?

Пътуването между Инсбрук и Атина със самолет е приблизително 1441,16 km. Ще ви отнеме около 6 ч 15 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Инсбрук и Атина е около 1441,16 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 6 ч 15 мин. Обаче най-бързите маршрути между Инсбрук и Атина продължават 5 ч 40 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Инсбрук до Атина?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Инсбрук до Атина, който обикновено тръгва в 06:35 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 14:35 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от Инсбрук в 06:35 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 14:35 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Инсбрук и Атина. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои летища мога да използвам по маршрута от Инсбрук до Атина?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Инсбрук от следните летища: Innsbruck Südbahnstrasse,Innsbruck Westbf,Innsbruck Airport,Kranebitten Bahnhst. Пристигайки в Атина, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: Athens - Any hotel,Siamos Tours Athens,Athens Karolou. Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пъти на ден има тръгващи от Инсбрук за Атина?

Точният брой на пътуванията от Инсбрук до Атина може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Инсбрук до Атина. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Инсбрук до Атина варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Инсбрук до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Инсбрук до Атина

Евтини билети за полет от Инсбрук до Атина
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Инсбрук до Атина.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Инсбрук до Атина, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Инсбрук до Атина.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Инсбрук до Атина

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Инсбрук до Атина

Най-евтините самолетни билети Инсбрук - Атина могат да бъдат намерени само за 195,60 лв., ако имате късмет, или средно за 392,75 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 728,05 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Атина със самолет

Когато пътувате до Атина със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air Dolomiti е италианска регионална авиокомпания, базирана във Верона, Италия. Основана е през 1989 г. и е дъщерно дружество на Lufthansa. Авиокомпанията извършва полети до различни дестинации в Италия и Европа, включително Германия, Австрия, Франция и Белгия. Air Dolomiti разполага с флот от Embraer E-Jet, които са известни със своята горивна ефективност и екологичност. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително хранене по време на полет, развлечения и Wi-Fi. Air Dolomiti спечели няколко награди за обслужване на клиенти и има репутация на надеждна и ефективна авиокомпания.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Услуги на борда Air Dolomiti, Lufthansa and Aegean Airlines от Инсбрук до Атина
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Инсбрук до Атина от plane.
съоръжения Air Dolomiti Lufthansa Aegean Airlines
wifi WiFi check check check
luggage Багаж check check check
food_and_drink Храни и напитки cross check check

Инсбрук до Атина Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
100.88kg
Автобус
108.09kg
Полет
288.23kg
Кола
230.59kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Инсбрук до Атина?
Билет полет от Инсбрук до Атина е 1965,08 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 750,63 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Инсбрук до Атина?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Инсбрук до Атина е 750,63 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Инсбрук и Атина от полет?
Инсбрук до Атина е 1441,16 km.
Колко време трае полет между Инсбрук и Атина?
Инсбрук до Атина е средно 6 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 40 мин.
Какви компании работят от Инсбрук до Атина?
Инсбрук до Атина се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Air Dolomiti, Lufthansa, Aegean Airlines and HV предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Инсбрук до Атина?
Инсбрук до Атина има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Инсбрук до Атина?
Най-ранният полет от Инсбрук до Атина тръгва на 06:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Инсбрук до Атина?
Последният полет от Инсбрук до Атина тръгва на 14:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Инсбрук до Атина?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 750,63 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Инсбрук до Атина от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Инсбрук и Атина е 5 ч 40 мин.
Има ли директен полет от Инсбрук към Атина?
Да, има директен полет между Инсбрук и Атина.
Какви са емисиите на CO2 за Инсбрук до Атина от полет?
Пътуването на полет от Инсбрук до Атина създава 288.23kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Инсбрук

Международни маршрути от Инсбрук и близките райони

Други дестинации от Инсбрук

Основни маршрути до Атина

Свързани маршрути

Други популярни маршрути