Полет Марсилия - Сарагоса цени от 38,74 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Марсилия до Сарагоса с полет

Пътуването от Марсилия до Сарагоса от полет е 545,18 km и отнема 21 ч 21 мин. Има 29 връзки на ден, с първото заминаване на 05:40 ч. и последното на 23:15 ч.. Възможно е да пътувате от Марсилия до Сарагоса от полет само за 38,74 лв. или за 1425,44 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 38,74 лв..

Най-ниската цена38,74 лв.
Продължителност на пътуването21 ч 21 мин
Връзка на ден29
Най-ниската цена38,74 лв.
Най-висока цена1425,44 лв.
Първо заминаване05:40 ч.
Последно заминаване23:15 ч.
Разстояние545,18 km
ЗаминаванеМарсилия
ПристиганеСарагоса
ПревозвачиWasaya, Transavia FranceОще

Полет Билети от Марсилия до Сарагоса

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Марсилия до Сарагоса с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Марсилия до Сарагоса? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Марсилия до Сарагоса, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват самолетните билети от Марсилия до Сарагоса?

Самолетен билет от Марсилия до Сарагоса ще ви струва средно 301,49 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 38,74 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Марсилия до Сарагоса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко дълго е пътуването от Марсилия до Сарагоса със самолет?

Пътуването от Марсилия до Сарагоса със самолет обикновено отнема 21 ч 21 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 545,18 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 21 ч 21 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Марсилия до Сарагоса, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Марсилия и Сарагоса ще завършат пътуването през 3 ч 55 мин. Средно ще ви отнеме около 21 ч 21 мин, за да пътувате 545,18 km между Марсилия и Сарагоса.

По кое време на деня мога да пътувам от Марсилия до Сарагоса?

По принцип първото отпътуване за деня от Марсилия ще бъде в 05:40 ч., а последното - в 23:15 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Марсилия до Сарагоса могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Марсилия до Сарагоса, който обикновено тръгва в 05:40 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 23:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои летища мога да използвам за пътуване от Марсилия до Сарагоса?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Марсилия от следните летища: Marseille Saint-Charles,Séon-Saint-Henry,Marseille - Blancarde,Picon Busserine. Пристигайки в Сарагоса, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: Zaragoza Airport,ZARAGOZA DELICIAS. Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пъти на ден има тръгващи от Марсилия за Сарагоса?

Ако искате да стигнете от Марсилия до Сарагоса, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 29 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Марсилия и Сарагоса. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 29 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Марсилия до Сарагоса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Марсилия до Сарагоса

Евтини билети за полет от Марсилия до Сарагоса
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Марсилия до Сарагоса.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Марсилия до Сарагоса, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Марсилия до Сарагоса.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Марсилия до Сарагоса

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Марсилия до Сарагоса

Най-евтините самолетни билети Марсилия - Сарагоса могат да бъдат намерени само за 180,34 лв., ако имате късмет, или средно за 299,46 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 454,47 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сарагоса със самолет

Когато пътувате до Сарагоса със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air Corsica е френска регионална авиокомпания, която извършва полети до и от остров Корсика. Авиокомпанията е основана през 1989 г. и е базирана в Аячо, Корсика. Air Corsica управлява флотилия от самолети Airbus, включително A320 и ATR 72, и обслужва дестинации във Франция, Италия, Белгия и Обединеното кралство. Авиокомпанията предлага редовни и чартърни полети, както и карго услуги. Air Corsica е известна с високото си ниво на обслужване на клиентите и ангажимента си за насърчаване на туризма в Корсика. Авиокомпанията е член на алианса SkyTeam и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Air Europa е испанска авиокомпания, основана през 1986 г. Тя е член на алианса SkyTeam и извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Америка, Африка и Азия. Основният център на авиокомпанията се намира на летище Адолфо Суарес Мадрид–Барахас, а също така има второстепенни центрове на летище Палма де Майорка и летище Тенерифе Север. Air Europa управлява флотилия от над 50 самолета, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330s и Embraer E195s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена SUMA.

Air France е водещият авиопревозвач на Франция, със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France-KLM Group и член-учредител на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Авиокомпанията управлява флотилия от над 200 самолета, обслужващи повече от 200 дестинации по целия свят. Air France предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична, бизнес и La Première (първа класа). Авиокомпанията е известна със своите висококачествени услуги, удобни седалки и възможности за забавление по време на полет. Air France се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в по-икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

Brussels Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Белгия, със седалище в Брюксел. Обслужва полети до над 100 дестинации в Европа, Африка, Северна Америка и Азия. Авиокомпанията е основана през 2006 г. и е член на Star Alliance. Brussels Airlines е известна със своята висококачествена услуга, модерен флот и ангажимент за устойчивост. Той предлага набор от класове за пътуване, включително икономична, бизнес и първокласна икономична. Авиокомпанията също така има програма за лоялност, наречена Miles & More, която позволява на пътниците да печелят и осребряват мили за полети, надграждане и други награди. Brussels Airlines е дъщерно дружество на Lufthansa Group.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Royal Air Maroc е националната авиокомпания на Мароко, със седалище в Казабланка. Основана е през 1953 г. и изпълнява редовни вътрешни и международни полети до над 90 дестинации в Африка, Европа, Северна Америка и Близкия изток. Авиокомпанията разполага с флот от над 50 самолета, включително Boeing 737s, 787s и Embraer E190s. Royal Air Maroc е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и програма за редовни пътуващи, наречена Safar Flyer.

Услуги на борда Wasaya, Transavia France and Air Corsica от Марсилия до Сарагоса
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Марсилия до Сарагоса от plane.
съоръжения Wasaya Transavia France Air Corsica Brussels Airlines Royal Air Maroc KLM Easyjet Twin Jet Ryanair Vueling Iberia Binter Canarias Air France Air Europa Nouvelair Eurowings Lufthansa Jet2 Volotea SWISS Tunisair Austrian Airlines Wizz Air
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж cross check check check check check check check check check check cross check check check check check check check check cross check check
food_and_drink Храни и напитки cross cross cross cross check cross check check check cross check cross cross cross check cross check check cross check check check check

Марсилия до Сарагоса Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
38.16kg
Автобус
40.89kg
Полет
109.04kg
Кола
87.23kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Марсилия до Сарагоса?
Билет полет от Марсилия до Сарагоса е 301,49 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 38,74 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Марсилия до Сарагоса?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Марсилия до Сарагоса е 38,74 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Марсилия и Сарагоса от полет?
Марсилия до Сарагоса е 545,18 km.
Колко време трае полет между Марсилия и Сарагоса?
Марсилия до Сарагоса е средно 21 ч 21 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 55 мин.
Какви компании работят от Марсилия до Сарагоса?
Марсилия до Сарагоса се покрива от оператор(и) 24. Можете да намерите на Virail Wasaya, Transavia France, Air Corsica, Brussels Airlines, TAP Air Portugal, Royal Air Maroc, KLM, Easyjet, Twin Jet, Ryanair, Vueling, Iberia, Binter Canarias, Air France, Ryanair UK, Air Europa, Nouvelair, Eurowings, Lufthansa, Jet2, Volotea, SWISS, Tunisair, Austrian Airlines and Wizz Air предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Марсилия до Сарагоса?
Марсилия до Сарагоса има средно 29 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Марсилия до Сарагоса?
Най-ранният полет от Марсилия до Сарагоса тръгва на 05:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Марсилия до Сарагоса?
Последният полет от Марсилия до Сарагоса тръгва на 23:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Марсилия до Сарагоса?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 38,74 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Марсилия до Сарагоса от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Марсилия и Сарагоса е 3 ч 55 мин.
Има ли директен полет от Марсилия към Сарагоса?
Да, има директен полет между Марсилия и Сарагоса.
Какви са емисиите на CO2 за Марсилия до Сарагоса от полет?
Пътуването на полет от Марсилия до Сарагоса създава 109.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от Марсилия

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Марсилия

Международни маршрути от Марсилия и близките райони

Други дестинации от Марсилия

Основни маршрути до Сарагоса

Други популярни маршрути