Полет Ним - София цени от 84,03 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Ним до София с полет

Пътуването от Ним до София от полет е 1539,86 km и отнема 23 ч 30 мин. Има 34 връзки на ден, с първото заминаване на 06:00 ч. и последното на 21:45 ч.. Възможно е да пътувате от Ним до София от полет само за 84,03 лв. или за 3725,70 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 84,03 лв..

Най-ниската цена84,03 лв.
Продължителност на пътуването23 ч 30 мин
Връзка на ден34
Най-ниската цена84,03 лв.
Най-висока цена3725,70 лв.
Първо заминаване06:00 ч.
Последно заминаване21:45 ч.
Разстояние1539,86 km
ЗаминаванеНим
ПристиганеСофия
ПревозвачиAir Bagan, Aero Services ExecutiveОще

Полет Билети от Ним до София

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Ним до София с Virail

Планирате да пътувате от Ним до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините самолетни билети за пътуване от Ним до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Ним до София. Средно обаче ще платите около 852,95 лв. за самолетен билет. Можете да намерите самолетни билети на цени до 84,03 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини самолетни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си самолетни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Ним до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема да се стигне от Ним до София със самолет?

Разстоянието между Ним и София е приблизително 1539,86 km. Като цяло ще ви отнеме около 23 ч 30 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Ним до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Ним и София ще завършат пътуването през 4 ч 25 мин. Средно ще ви отнеме около 23 ч 30 мин, за да пътувате 1539,86 km между Ним и София.

Кога тръгват заминаващите от Ним до София?

Първият заминаващ за деня от Ним до София тръгва в 06:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 21:45 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Ним и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Ним в 06:00 ч., а последният - в 21:45 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Ним до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са летищата по маршрута от Ним до София?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Ним и София. Можете да започнете пътуването си в Ним на летища като Nîmes Centre,St-Césaire,Nîmes Parnasse. Те се свързват с летища, включително Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички летища на двете места. Някои авиокомпании ще обслужват само избрани летища и може да се наложи да пътувате от едно летище до друго в същия град след пристигане, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Ним до София.

Колко пъти на ден има пътувания от Ним до София?

Точният брой на пътуванията от Ним до София може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 34 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Ним до София. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Ним до София варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 34 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Ним до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Ним до София

Евтини билети за полет от Ним до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Ним до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Ним до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Ним до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Ним до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Ним до София

Най-евтините самолетни билети Ним - София могат да бъдат намерени само за 119,37 лв., ако имате късмет, или средно за 441,44 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 1078,28 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София със самолет

Когато пътувате до София със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air Algerie е националната авиокомпания на Алжир, със седалище в Алжир. Основана е през 1947 г. и изпълнява редовни вътрешни и международни полети до над 40 дестинации в Африка, Европа, Азия и Северна Америка. Авиокомпанията разполага с флот от над 50 самолета, включително самолети Airbus A330, Boeing 737 и ATR 72. Air Algerie е член на Организацията на арабските въздушни превозвачи и Международната асоциация за въздушен транспорт. Авиокомпанията предлага различни класове обслужване, включително икономична, бизнес и първа класа, и осигурява развлечения по време на полет, храна и напитки. Air Algerie се ангажира да осигури безопасно, надеждно и удобно въздушно пътуване на своите пътници.

Air Arabia Maroc е нискотарифна авиокомпания, базирана в Мароко. Създадена е през 2009 г. като съвместно предприятие между Air Arabia и марокански инвеститори. Авиокомпанията извършва полети до различни дестинации в Европа, Северна Африка и Близкия изток. Основният му център се намира на международното летище Мохамед V в Казабланка. Air Arabia Maroc управлява флотилия от модерни самолети Airbus A320 и предлага набор от услуги на своите пътници, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и разрешен багаж. Авиокомпанията има за цел да осигури достъпни въздушни пътувания на своите клиенти, като същевременно поддържа високи стандарти за безопасност и комфорт.

Air Europa е испанска авиокомпания, основана през 1986 г. Тя е член на алианса SkyTeam и извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Америка, Африка и Азия. Основният център на авиокомпанията се намира на летище Адолфо Суарес Мадрид–Барахас, а също така има второстепенни центрове на летище Палма де Майорка и летище Тенерифе Север. Air Europa управлява флотилия от над 50 самолета, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330s и Embraer E195s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена SUMA.

Air France е водещият авиопревозвач на Франция, със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France-KLM Group и член-учредител на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Авиокомпанията управлява флотилия от над 200 самолета, обслужващи повече от 200 дестинации по целия свят. Air France предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична, бизнес и La Première (първа класа). Авиокомпанията е известна със своите висококачествени услуги, удобни седалки и възможности за забавление по време на полет. Air France се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в по-икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Brussels Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Белгия, със седалище в Брюксел. Обслужва полети до над 100 дестинации в Европа, Африка, Северна Америка и Азия. Авиокомпанията е основана през 2006 г. и е член на Star Alliance. Brussels Airlines е известна със своята висококачествена услуга, модерен флот и ангажимент за устойчивост. Той предлага набор от класове за пътуване, включително икономична, бизнес и първокласна икономична. Авиокомпанията също така има програма за лоялност, наречена Miles & More, която позволява на пътниците да печелят и осребряват мили за полети, надграждане и други награди. Brussels Airlines е дъщерно дружество на Lufthansa Group.

България Ер е националният авиопревозвач на България със седалище в София. Извършва редовни полети до над 20 дестинации в Европа, Близкия изток и Африка. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и разполага с флот от 10 самолета, включително Airbus A319 и Embraer E190. България Ер предлага места както в икономична, така и в бизнес класа, както и програма за редовни пътуващи, наречена Fly More. Авиокомпанията има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании, включително Air France, KLM и Alitalia. България Ер е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Fly Emirates е националната авиокомпания на Обединените арабски емирства (ОАЕ) и една от най-големите авиокомпании в света. Той извършва над 3600 полета седмично до повече от 150 дестинации в над 80 държави. Авиокомпанията е известна с луксозните си удобства, включително частни апартаменти, гурме заведения за хранене и развлечения по време на полет. Освен това е основен спонсор на спортни отбори и събития, включително футболни клубове като Реал Мадрид и Арсенал, както и тенис турнето на ATP. Fly Emirates спечели множество награди за своите услуги, включително обявена за най-добра авиокомпания в света от Skytrax през 2016 г.

ITA Airways е нова италианска авиокомпания, създадена през 2021 г., за да замени фалиралата Alitalia. Авиокомпанията е собственост на италианското правителство и има за цел да предоставя висококачествени услуги на пътниците, като същевременно насърчава устойчивия и отговорен туризъм. ITA Airways планира да управлява флотилия от модерни самолети и да предлага набор от вътрешни и международни маршрути. Авиокомпанията също така се е ангажирала да намали въздействието си върху околната среда чрез инвестиране в икономични самолети и възприемане на устойчиви практики. Очаква се ITA Airways да играе ключова роля за възстановяването на италианската авиационна индустрия и да допринесе за икономическия растеж на страната.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Pegasus Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Турция. Основана е през 1990 г. и започва дейност през 2005 г. Авиокомпанията извършва полети до над 100 дестинации в 40 страни, предимно в Европа, Близкия изток и Азия. Pegasus Airlines има флот от над 80 самолета, състоящ се от Airbus A320s и Boeing 737s. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и програма за лоялни клиенти. Pegasus Airlines е известна със своите достъпни цени и е спечелила няколко награди за обслужване на клиенти и оперативна ефективност.

Royal Air Maroc е националната авиокомпания на Мароко, със седалище в Казабланка. Основана е през 1953 г. и изпълнява редовни вътрешни и международни полети до над 90 дестинации в Африка, Европа, Северна Америка и Близкия изток. Авиокомпанията разполага с флот от над 50 самолета, включително Boeing 737s, 787s и Embraer E190s. Royal Air Maroc е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и програма за редовни пътуващи, наречена Safar Flyer.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Услуги на борда Air Algérie, Brussels Airlines and Royal Air Maroc от Ним до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Ним до София от plane.
съоръжения Air Algérie Brussels Airlines Royal Air Maroc ITA Airways EL AL KLM Easyjet LOT Turkish Airlines Ryanair Vueling Air Arabia Maroc Iberia Aegean Airlines Air Serbia British Airways Air France Emirates Norwegian TAROM Air Europa Bulgaria Air TAP Portugal Pegasus Airlines Eurowings Aer Lingus SWISS Lufthansa Austrian Airlines Wizz Air
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check check check check check check cross check check check check check check check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки cross cross check check check cross check check check check cross cross check check check check cross check cross check cross check cross check cross check check check check check

Ним до София Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
107.79kg
Автобус
115.49kg
Полет
307.97kg
Кола
246.38kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Ним до София?
Билет полет от Ним до София е 852,95 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 84,03 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Ним до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Ним до София е 84,03 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Ним и София от полет?
Ним до София е 1539,86 km.
Колко време трае полет между Ним и София?
Ним до София е средно 23 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 25 мин.
Какви компании работят от Ним до София?
Ним до София се покрива от оператор(и) 47. Можете да намерите на Virail Air Bagan, Aero Services Executive, Jet2.com, Singapore Airlines Cargo, Air Algérie, easyJet UK, SAS Braathens, Brussels Airlines, TAP Air Portugal, Royal Air Maroc, El Al Israel Airlines, HV, ITA Airways, EL AL, KLM, Iberia Airlines, Easyjet, LOT, Turkish Airlines, Ryanair, Vueling, Air Senegal International, Royal Khmer Airlines, President Airlines, Air Arabia Maroc, Iberia, Aegean Airlines, Air Serbia, British Airways, Air France, Emirates, Ryanair UK, Norwegian, TAROM, Air Europa, Bulgaria Air, Swiss International Air Lines, TAP Portugal, Pegasus Airlines, Eurowings, Big Sky Airlines, Norwegian Air Sweden, Aer Lingus, TUI fly Belgium, SWISS, Lufthansa, Austrian Airlines and Wizz Air предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Ним до София?
Ним до София има средно 34 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Ним до София?
Най-ранният полет от Ним до София тръгва на 06:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Ним до София?
Последният полет от Ним до София тръгва на 21:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Ним до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 84,03 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Ним до София от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Ним и София е 4 ч 25 мин.
Има ли директен полет от Ним към София?
Да, има директен полет между Ним и София.
Какви са емисиите на CO2 за Ним до София от полет?
Пътуването на полет от Ним до София създава 307.97kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Ним и близките райони

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути