Полет Истанбул - Берлин цени от 119,72 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Истанбул до Берлин с полет

Пътуването от Истанбул до Берлин от полет е 1737,89 km и отнема 5 ч 25 мин. Има 36 връзки на ден, с първото заминаване на 00:10 ч. и последното на 23:55 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Берлин от полет само за 119,72 лв. или за 2527,06 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 119,72 лв..

Най-ниската цена119,72 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 25 мин
Връзка на ден36
Най-ниската цена119,72 лв.
Най-висока цена2527,06 лв.
Първо заминаване00:10 ч.
Последно заминаване23:55 ч.
Разстояние1737,89 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеБерлин
ПревозвачиKLM, SunExpressОще

Полет Билети от Истанбул до Берлин

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Истанбул до Берлин с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Истанбул до Берлин. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Истанбул до Берлин?

Най-евтините самолетни билети от Истанбул до Берлин струват 119,72 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 527,11 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Истанбул до Берлин.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Берлин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще отнеме, за да отида от Истанбул до Берлин със самолет?

При разстояние от 1737,89 km между Истанбул и Берлин, обикновено отнема 5 ч 25 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 5 ч 25 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Истанбул и Берлин е около 1737,89 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 5 ч 25 мин. Обаче най-бързите маршрути между Истанбул и Берлин продължават 0 ч 50 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

При пътуване от Истанбул до Берлин кои летища мога да използвам?

Можете да заминете от Истанбул на летища като Istanbul, Büyük Otogari,Istanbul Airport (IST). В края на пътуването ще можете да пристигнете в Берлин на следните летища: Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin - Spandau,Berlin Hbf (tief),Berlin Friedrichstraße,Berlin, Alexanderplatz,Berlin, Ostbahnhof,Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin, ZOB,Berlin Ostkreuz station,Berlin Zoologischer Garten (S). Някои от тези летища могат да се обслужват само от определени авиокомпании. Поради това може да няма директна връзка между всички летища в Истанбул и Берлин. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Истанбул до Берлин има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Истанбул до Берлин, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 36 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Истанбул до Берлин, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 12 директни връзки от Истанбул до Берлин всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 24 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Берлин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Истанбул до Берлин

Евтини билети за полет от Истанбул до Берлин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Берлин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Берлин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Берлин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Истанбул до Берлин

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 111,66 лв. до 516,07 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 78% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Берлин

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Берлин могат да бъдат намерени само за 161,06 лв., ако имате късмет, или средно за 281,54 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 419,68 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Берлин със самолет

Когато пътувате до Берлин със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

Corendon Airlines е турска развлекателна авиокомпания, основана през 2004 г. Авиокомпанията извършва полети до различни дестинации в Европа, Африка и Азия, с акцент върху ваканционните дестинации. Corendon Airlines разполага с флот от модерни самолети, включително самолети Boeing 737-800 и Airbus A320. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително хранене по време на полет, развлечения и удобни места за сядане. Corendon Airlines се ангажира да предоставя безопасно и надеждно пътуване със самолет и е получила множество награди за своите високи стандарти на обслужване. Авиокомпанията е част от Corendon Group, която включва още туроператор и няколко хотела.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Malaysia Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Малайзия, със седалище в Куала Лумпур. Обслужва полети до над 60 дестинации в Азия, Австралия, Европа и Близкия изток. Авиокомпанията е основана през 1947 г. като Malayan Airways и по-късно е преименувана на Malaysia Airlines през 1963 г. Тя е член на авиокомпанията oneworld и има флот от над 80 самолета, включително Airbus A330s, A350s и Boeing 737s. Malaysia Airlines се изправи пред няколко предизвикателства през последните години, включително изчезването на полет MH370 през 2014 г. и свалянето на полет MH17 над Украйна през същата година.

Pegasus Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Турция. Основана е през 1990 г. и започва дейност през 2005 г. Авиокомпанията извършва полети до над 100 дестинации в 40 страни, предимно в Европа, Близкия изток и Азия. Pegasus Airlines има флот от над 80 самолета, състоящ се от Airbus A320s и Boeing 737s. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и програма за лоялни клиенти. Pegasus Airlines е известна със своите достъпни цени и е спечелила няколко награди за обслужване на клиенти и оперативна ефективност.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда KLM, SunExpress and Eurowings от Истанбул до Берлин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Берлин от plane.
съоръжения KLM SunExpress Eurowings Aegean Airlines TAROM Lufthansa Finnair Austrian Airlines LOT Malaysia Airlines Turkish Airlines Pegasus Airlines Air Serbia Corendon Airlines Wizz Air
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check cross check check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки cross cross cross check check check cross check check check check check check cross check

Истанбул до Берлин Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
121.65kg
Автобус
130.34kg
Полет
347.58kg
Кола
278.06kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Берлин?
Билет полет от Истанбул до Берлин е 527,11 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 119,72 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Берлин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Берлин е 119,72 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Берлин от полет?
Истанбул до Берлин е 1737,89 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Берлин?
Истанбул до Берлин е средно 5 ч 25 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 50 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Берлин?
Истанбул до Берлин се покрива от оператор(и) 27. Можете да намерите на Virail KLM, SunExpress, Eurowings, Air Senegal International, Norwegian Air Sweden, Aegean Airlines, TAROM, MNE, Monarch Airlines, Air Fiji, President Airlines, Lufthansa, Aero Services Executive, Finnair, Nouvel Air Tunisie, Valuair, Austrian Airlines, SAS Braathens, LOT, Malaysia Airlines, Turkish Airlines, LATAM Argentina, Futura International Airways, Pegasus Airlines, Air Serbia, Corendon Airlines, Wizz Air and easyJet UK предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Берлин?
Истанбул до Берлин има средно 36 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Берлин?
Най-ранният полет от Истанбул до Берлин тръгва на 00:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Берлин?
Последният полет от Истанбул до Берлин тръгва на 23:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Берлин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 119,72 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Берлин?
Има средно 12 от Истанбул до Берлин.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Берлин от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Берлин е 0 ч 50 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Берлин?
Да, има директен полет между Истанбул и Берлин.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Берлин от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Берлин създава 347.58kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Берлин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути