Полет Мумбай - Лондон цени от 788,32 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Мумбай до Лондон с полет

Пътуването от Мумбай до Лондон от полет е 7197,88 km и отнема 24 ч 45 мин. Има 142 връзки на ден, с първото заминаване на 00:40 ч. и последното на 23:15 ч.. Възможно е да пътувате от Мумбай до Лондон от полет само за 788,32 лв. или за 3611,44 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 788,32 лв..

Най-ниската цена788,32 лв.
Продължителност на пътуването24 ч 45 мин
Връзка на ден142
Най-ниската цена788,32 лв.
Най-висока цена3611,44 лв.
Първо заминаване00:40 ч.
Последно заминаване23:15 ч.
Разстояние7197,88 km
ЗаминаванеМумбай
ПристиганеЛондон
ПревозвачиLufthansa, Wizz AirОще

Полет Билети от Мумбай до Лондон

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Мумбай до Лондон с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Мумбай до Лондон. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват самолетните билети от Мумбай до Лондон?

Самолетен билет от Мумбай до Лондон ще ви струва средно 1201,48 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 788,32 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мумбай до Лондон. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко дълго е пътуването от Мумбай до Лондон със самолет?

Пътуването от Мумбай до Лондон със самолет обикновено отнема 24 ч 45 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 7197,88 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 24 ч 45 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Мумбай и Лондон е около 7197,88 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 24 ч 45 мин. Обаче най-бързите маршрути между Мумбай и Лондон продължават 4 ч 15 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

При пътуване от Мумбай до Лондон кои летища мога да използвам?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Мумбай от следните летища: Mumbai Dadar,Chhatrapati Shivaji International Airport. Пристигайки в Лондон, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: LONDON,London City Airport, LCY,London, Premier Inn Heathrow Terminal 5,Luton Airport (LTN),London St. Pancras International,London, Marble Arch,London paddington,Waterloo Rue de la Station 220,London Stansted Airport,Southend airport,London, Victoria Coach Station,London bridge,Gatwick Airport,London Heathrow Airport T3,London, Stratford,London Southend Airport,London Euston,London waterloo east,London, Heathrow Airport Terminal 5. Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пътувания от Мумбай до Лондон има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Мумбай до Лондон, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 142 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 6 директни пътувания между Мумбай и Лондон. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 136 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мумбай до Лондон. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мумбай до Лондон

Евтини билети за полет от Мумбай до Лондон
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мумбай до Лондон.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мумбай до Лондон, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мумбай до Лондон.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мумбай до Лондон

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Мумбай до Лондон

Най-евтините самолетни билети Мумбай - Лондон могат да бъдат намерени само за 708,36 лв., ако имате късмет, или средно за 960,11 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 1283,90 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лондон със самолет

Когато пътувате до Лондон със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air France е водещият авиопревозвач на Франция, със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France-KLM Group и член-учредител на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Авиокомпанията управлява флотилия от над 200 самолета, обслужващи повече от 200 дестинации по целия свят. Air France предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична, бизнес и La Première (първа класа). Авиокомпанията е известна със своите висококачествени услуги, удобни седалки и възможности за забавление по време на полет. Air France се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в по-икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба.

Air India е водещата авиокомпания превозвач на Индия, със седалище в Ню Делхи. Основана е през 1932 г. и е третата по големина авиокомпания в Индия, изпълняваща вътрешни и международни полети. Air India разполага с флот от над 100 самолета и обслужва повече от 90 дестинации по целия свят. Авиокомпанията е известна със своя талисман Махараджа и отличителната си червено-бяла ливрея. Air India се сблъска с финансови затруднения през последните години, като индийското правителство обяви планове за приватизация на авиокомпанията през 2018 г. Въпреки тези предизвикателства Air India остава важен играч в индийската авиационна индустрия.

Air India Express е нискотарифна авиокомпания, базирана в Индия, която извършва полети до различни вътрешни и международни дестинации. Това е дъщерно дружество на Air India и е създадено през 2004 г. с цел предоставяне на достъпни въздушни пътувания на пътниците. Авиокомпанията управлява флотилия от самолети Boeing 737-800 и предлага безпроблемна услуга с основни удобства като храна, леки закуски и напитки, налични за покупка на борда. Air India Express има силно присъствие в Близкия изток и изпълнява полети до дестинации като Дубай, Абу Даби и Маскат. Авиокомпанията е спечелила няколко награди за своята безопасност и оперативна ефективност.

Akasa Air е нов тип климатична система, която използва вода за охлаждане на въздуха вместо традиционните хладилни агенти. Системата работи чрез преминаване на горещ въздух през мокър филтър, който охлажда въздуха чрез изпарение. След това охладеният въздух циркулира обратно в помещението, осигурявайки удобно и енергийно ефективно решение за охлаждане. Akasa Air е проектиран да бъде екологичен, като използва до 90% по-малко енергия от традиционните климатични системи и не произвежда вредни емисии. Системата също така е лесна за инсталиране и поддръжка, което я прави рентабилна и устойчива алтернатива на традиционната климатизация.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Ethiopian Air е водещата авиокомпания превозвач на Етиопия, със седалище в Адис Абеба. Основана е през 1945 г. и управлява флотилия от над 120 самолета, обслужващи повече от 125 дестинации по целия свят. Ethiopian Air е член на Star Alliance и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага както пътнически, така и товарни услуги, както и услуги за поддръжка, ремонт и основен ремонт. Ethiopian Air спечели няколко награди за своята услуга, включително наградата Skytrax за най-добра авиокомпания в Африка през 2017 и 2018 г. Авиокомпанията е известна със своя ангажимент към устойчивост и социална отговорност, включително инициативи за намаляване на въглеродните емисии и подкрепа на местните общности.

Etihad Airways е националната авиокомпания на Обединените арабски емирства, базирана в Абу Даби. Основана е през 2003 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите авиокомпании в света, с флот от над 100 самолета и мрежа от повече от 80 дестинации по целия свят. Etihad Airways е известна със своите луксозни и иновативни продукти и услуги, включително наградените кабини в първа и бизнес класа, развлечения по време на полет и възможности за хранене. Авиокомпанията също така се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба на борда.

Gulf Air е националната авиокомпания на Кралство Бахрейн, със седалище в Мухарак. Основана е през 1950 г. и извършва полети до над 50 дестинации в Близкия изток, Азия, Европа и Африка. Флотът на Gulf Air се състои от модерни самолети Airbus и Boeing и предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги, включително World Travel Awards за водеща бизнес класа на авиокомпания в Близкия изток и уебсайт на водеща авиокомпания в Близкия изток. Gulf Air се ангажира да осигури безопасно, надеждно и удобно пътуване на своите пътници.

Jazeera Airways е базирана в Кувейт нискотарифна авиокомпания, която изпълнява редовни полети до различни дестинации в Близкия изток, Европа и Азия. Авиокомпанията е основана през 2004 г. и оттогава се е превърнала в един от най-големите превозвачи в региона, с флот от модерни самолети Airbus A320 и A321. Jazeera Airways предлага набор от услуги на своите пътници, включително онлайн чекиране, развлечения по време на полет и програма за лоялност. Авиокомпанията е известна със своите достъпни цени, точност и висококачествено обслужване, което я прави популярен избор както за пътуващите по работа, така и за туристите.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Qatar Airways е националната авиокомпания на Катар, базирана в Доха. Основана е през 1993 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите авиокомпании в света, с флот от над 200 самолета, летящи до повече от 160 дестинации по целия свят. Qatar Airways е известна със своята луксозна и награждавана услуга, предлагаща на пътниците набор от удобства като легнали седалки, гурме кухня и развлечения по време на полет. Авиокомпанията е член на алианса oneworld и има партньорства с няколко други авиокомпании, което позволява на пътниците лесно да се свързват с дестинации по целия свят. Qatar Airways спечели множество награди за своята услуга, включително обявена за най-добрата авиокомпания в света от Skytrax през 2019 г.

SpiceJet е индийска нискотарифна авиокомпания със седалище в Гургаон, Индия. Основана е през 2005 г. и извършва полети до над 60 дестинации в Индия и в чужбина. Авиокомпанията разполага с флотилия от самолети Boeing и Bombardier и предлага набор от услуги, включително храна по време на полет, развлечения и надбавки за багаж. SpiceJet спечели няколко награди за своите услуги, включително за най-добрата нискотарифна авиокомпания в Централна Азия и Индия на наградите Skytrax World Airline Awards. Авиокомпанията също беше призната за ангажимента си към устойчивост и е приложила няколко екологични инициативи за намаляване на въглеродния си отпечатък.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Uzbekistan Airways е националната авиокомпания на Узбекистан със седалище в Ташкент. Той изпълнява редовни вътрешни и международни полети до дестинации в Азия, Европа и Северна Америка. Авиокомпанията е основана през 1992 г. след разпадането на Съветския съюз и оттогава се е превърнала в една от най-големите авиокомпании в Централна Азия. Uzbekistan Airways управлява флотилия от модерни самолети, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A320s и Boeing 767s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Uzbekistan Airways е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда Lufthansa, Wizz Air and Air India от Мумбай до Лондон
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мумбай до Лондон от plane.
съоръжения Lufthansa Wizz Air Air India IndiGo Flydubai SAUDIA Uzbekistan Airways Oman Air Flynas Vueling Gulf Air Eurowings Jazeera Airways Vistara Etihad Airways KLM Qatar Airways Air India Express British Airways Turkish Airlines SpiceJet Air France Ethiopian Air Aegean Airlines Akasa Air ITA Airways
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check cross cross cross check cross check check check cross check check check check cross check check cross check check check cross check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check check check check cross cross check cross check check check cross check check check check check cross cross check check check

Мумбай до Лондон Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
503.85kg
Автобус
539.84kg
Полет
1439.58kg
Кола
1151.66kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Мумбай до Лондон?
Билет полет от Мумбай до Лондон е 1201,48 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 788,32 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мумбай до Лондон?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мумбай до Лондон е 788,32 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мумбай и Лондон от полет?
Мумбай до Лондон е 7197,88 km.
Колко време трае полет между Мумбай и Лондон?
Мумбай до Лондон е средно 24 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 15 мин.
Какви компании работят от Мумбай до Лондон?
Мумбай до Лондон се покрива от оператор(и) 38. Можете да намерите на Virail Lufthansa, Wizz Air, Air India Limited, Air India, Intersky, IndiGo, flydubai, SAUDIA, Emirates Airlines, Uzbekistan Airways, Oman Air, Flynas, Vueling, Gulf Air, Eurowings, Jazeera Airways, Vistara, Air Fiji, Etihad Airways, Norwegian Air Sweden, KLM, Qatar Airways, Air India Express, Egyptair, British Airways, SAS Braathens, Turkish Airlines, SpiceJet, Aero Services Executive, easyJet UK, Air France, Virgin Atlantic Airways, Ethiopian Air, Aegean Airlines, Air Bagan, Swiss International Air Lines, Air Vistara, Akasa Air and ITA Airways предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Мумбай до Лондон?
Мумбай до Лондон има средно 142 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Мумбай до Лондон?
Най-ранният полет от Мумбай до Лондон тръгва на 00:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Мумбай до Лондон?
Последният полет от Мумбай до Лондон тръгва на 23:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мумбай до Лондон?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 788,32 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Мумбай до Лондон?
Има средно 6 от Мумбай до Лондон.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мумбай до Лондон от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Мумбай и Лондон е 4 ч 15 мин.
Има ли директен полет от Мумбай към Лондон?
Да, има директен полет между Мумбай и Лондон.
Какви са емисиите на CO2 за Мумбай до Лондон от полет?
Пътуването на полет от Мумбай до Лондон създава 1439.58kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Мумбай и близките райони

Други дестинации от Мумбай

Основни маршрути до Лондон

Други популярни маршрути