Полет Рим - Маями цени от 843,38 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Рим до Маями с полет

Пътуването от Рим до Маями от полет е 8347,45 km и отнема 6 ч 0 мин. Има 119 връзки на ден, с първото заминаване на 05:45 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Рим до Маями от полет само за 843,38 лв. или за 5582,77 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 843,38 лв..

Най-ниската цена843,38 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 0 мин
Връзка на ден119
Най-ниската цена843,38 лв.
Най-висока цена5582,77 лв.
Първо заминаване05:45 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние8347,45 km
ЗаминаванеРим
ПристиганеМаями
ПревозвачиSpirit Airlines, Royal Air MarocОще

Полет Билети от Рим до Маями

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Рим до Маями

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Рим до Маями. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за самолетни билети от Рим до Маями?

Самолетен билет от Рим до Маями ще ви струва средно 1926,32 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 843,38 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Рим до Маями. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Рим до Маями със самолет?

При разстояние от 8347,45 km между Рим и Маями, обикновено отнема 6 ч 0 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 6 ч 0 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Рим и Маями е около 8347,45 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 6 ч 0 мин. Обаче най-бързите маршрути между Рим и Маями продължават 0 ч 1 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от Рим до Маями?

Първото пътуване за деня тръгва от Рим в 05:45 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:50 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Рим и Маями. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Рим до Маями, който тръгва в 05:45 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 23:50 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading train en Use Virail to find the best way to travel from Рим to Маями

При пътуване от Рим до Маями кои летища мога да използвам?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Рим и Маями. Можете да започнете пътуването си в Рим на летища като Rome Nomentana,Roma - Tuscolana,ROMA - TIBURTINA,Rome Termini,Rome - Ostiense,Rome Trastevere,Rome Ciampino Airport (CIA),Rome Monte Mario,Roma-San Pietro,Rome Fiumicino Airport (FCO),Rome Balduina. Те се свързват с летища, включително Miami (Airport - MIA),Miami, FL - Bayside Marketplace,Miami Beach, Collins Av & 43 St в Маями. Възможно е да няма пряка връзка между всички летища на двете места. Някои авиокомпании ще обслужват само избрани летища и може да се наложи да пътувате от едно летище до друго в същия град след пристигане, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Рим до Маями.

Колко пътувания от Рим до Маями има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Рим до Маями може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 119 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Рим до Маями. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Рим до Маями варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 118 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Рим до Маями. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Рим до Маями

Евтини билети за полет от Рим до Маями
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Рим до Маями.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Рим до Маями, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Рим до Маями.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Рим до Маями

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Рим до Маями

Най-евтините самолетни билети Рим - Маями могат да бъдат намерени само за 528,34 лв., ако имате късмет, или средно за 1068,35 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 2951,82 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Маями със самолет

Когато пътувате до Маями със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air Canada е най-голямата авиокомпания в Канада, осигуряваща редовен и чартърен въздушен транспорт за пътници и товари до над 200 дестинации по света. Авиокомпанията управлява флотилия от над 400 самолета, включително теснофюзелажни и широкофюзелажни самолети, и обслужва вътрешни и международни маршрути. Air Canada е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която предоставя на пътниците достъп до над 1000 дестинации в 190 държави. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Aeroplan. Централата на Air Canada е в Монреал, Квебек, и има центрове в Торонто, Ванкувър и Калгари.

Air Corsica е френска регионална авиокомпания, която извършва полети до и от остров Корсика. Авиокомпанията е основана през 1989 г. и е базирана в Аячо, Корсика. Air Corsica управлява флотилия от самолети Airbus, включително A320 и ATR 72, и обслужва дестинации във Франция, Италия, Белгия и Обединеното кралство. Авиокомпанията предлага редовни и чартърни полети, както и карго услуги. Air Corsica е известна с високото си ниво на обслужване на клиентите и ангажимента си за насърчаване на туризма в Корсика. Авиокомпанията е член на алианса SkyTeam и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Air Europa е испанска авиокомпания, основана през 1986 г. Тя е член на алианса SkyTeam и извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Америка, Африка и Азия. Основният център на авиокомпанията се намира на летище Адолфо Суарес Мадрид–Барахас, а също така има второстепенни центрове на летище Палма де Майорка и летище Тенерифе Север. Air Europa управлява флотилия от над 50 самолета, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330s и Embraer E195s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена SUMA.

Air France е водещият авиопревозвач на Франция, със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France-KLM Group и член-учредител на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Авиокомпанията управлява флотилия от над 200 самолета, обслужващи повече от 200 дестинации по целия свят. Air France предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична, бизнес и La Première (първа класа). Авиокомпанията е известна със своите висококачествени услуги, удобни седалки и възможности за забавление по време на полет. Air France се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в по-икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба.

Air Malta е националната авиокомпания на Малта, със седалище в Лука. Той извършва редовни услуги до дестинации в Европа, Северна Африка и Близкия изток. Авиокомпанията е основана през 1973 г. и разполага с флот от самолети Airbus A320 и A320neo. Air Malta предлага набор от услуги на своите пътници, включително места в икономична и бизнес класа, развлечения по време на полет и програма за лоялни клиенти, наречена Flypass. Авиокомпанията е изправена пред финансови затруднения през последните години, но е приложила план за преструктуриране, за да подобри своята рентабилност и конкурентоспособност. Air Malta има важен принос за туристическата индустрия и икономиката на Малта.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

Air Transat е канадска авиокомпания, която извършва редовни и чартърни полети до над 60 дестинации в 25 държави. Основана през 1987 г., авиокомпанията е със седалище в Монреал и е дъщерно дружество на Transat AT Inc. Air Transat управлява флота от самолети Airbus A310, A321 и A330 и предлага набор от услуги, включително места в икономична и бизнес класа, по време на полет развлечения и обслужване на храна. Авиокомпанията е известна с фокуса си върху развлекателните пътувания, със силно присъствие на канадския и европейския пазар. Air Transat се ангажира с устойчивостта и е реализирала редица инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Brussels Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Белгия, със седалище в Брюксел. Обслужва полети до над 100 дестинации в Европа, Африка, Северна Америка и Азия. Авиокомпанията е основана през 2006 г. и е член на Star Alliance. Brussels Airlines е известна със своята висококачествена услуга, модерен флот и ангажимент за устойчивост. Той предлага набор от класове за пътуване, включително икономична, бизнес и първокласна икономична. Авиокомпанията също така има програма за лоялност, наречена Miles & More, която позволява на пътниците да печелят и осребряват мили за полети, надграждане и други награди. Brussels Airlines е дъщерно дружество на Lufthansa Group.

България Ер е националният авиопревозвач на България със седалище в София. Извършва редовни полети до над 20 дестинации в Европа, Близкия изток и Африка. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и разполага с флот от 10 самолета, включително Airbus A319 и Embraer E190. България Ер предлага места както в икономична, така и в бизнес класа, както и програма за редовни пътуващи, наречена Fly More. Авиокомпанията има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании, включително Air France, KLM и Alitalia. България Ер е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

ITA Airways е нова италианска авиокомпания, създадена през 2021 г., за да замени фалиралата Alitalia. Авиокомпанията е собственост на италианското правителство и има за цел да предоставя висококачествени услуги на пътниците, като същевременно насърчава устойчивия и отговорен туризъм. ITA Airways планира да управлява флотилия от модерни самолети и да предлага набор от вътрешни и международни маршрути. Авиокомпанията също така се е ангажирала да намали въздействието си върху околната среда чрез инвестиране в икономични самолети и възприемане на устойчиви практики. Очаква се ITA Airways да играе ключова роля за възстановяването на италианската авиационна индустрия и да допринесе за икономическия растеж на страната.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Norse Atlantic Airways е нова нискотарифна авиокомпания, която планира да извършва полети на дълги разстояния между Европа и Съединените щати. Авиокомпанията е базирана в Норвегия и е основана от Bjørn Kjos, бивш главен изпълнителен директор на Norwegian Air Shuttle. Norse Atlantic Airways планира да управлява флотилия от самолети Boeing 787 Dreamliner и да предлага ниски цени на пътниците. Авиокомпанията все още не е започнала дейност, но вече е получила одобрение от Министерството на транспорта на САЩ да извършва полети между Европа и САЩ. Авиокомпанията има за цел да запълни празнината, оставена от Norwegian Air Shuttle, която прекрати полетите на дълги разстояния през януари 2021 г.

Royal Air Maroc е националната авиокомпания на Мароко, със седалище в Казабланка. Основана е през 1953 г. и изпълнява редовни вътрешни и международни полети до над 90 дестинации в Африка, Европа, Северна Америка и Близкия изток. Авиокомпанията разполага с флот от над 50 самолета, включително Boeing 737s, 787s и Embraer E190s. Royal Air Maroc е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и програма за редовни пътуващи, наречена Safar Flyer.

Spirit Airlines е американски ултра-нискотарифен превозвач, който извършва полети в Съединените щати, Карибите, Мексико и Централна и Южна Америка. Авиокомпанията е основана през 1983 г. и е със седалище в Мирамар, Флорида. Spirit Airlines е известна с ниските си тарифи и подхода си без излишни излишъци към въздушното пътуване, като пътниците плащат допълнително за удобства като чекиран багаж, избор на място и освежителни напитки по време на полет. Авиокомпанията управлява флотилия от самолети Airbus и има програма за редовни пътуващи, наречена Free Spirit. Въпреки евтиния си модел, Spirit Airlines е изправена пред критики за обслужването на клиентите и таксите.

TUI Airways е британска чартърна авиокомпания и част от TUI Group, една от водещите туристически компании в света. Авиокомпанията извършва полети до над 80 дестинации по света, с акцент върху ваканционните дестинации в Европа, Африка и Америка. TUI Airways управлява флотилия от над 60 самолета, включително Boeing 737s, 757s и 787s, както и по-екологичния Boeing 737 MAX. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително икономични и премиум икономични места, храна и напитки по време на полет и опции за забавление. TUI Airways се ангажира с устойчивостта и е приложила набор от инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

United Airlines е голяма американска авиокомпания със седалище в Чикаго, Илинойс. Това е една от най-големите авиокомпании в света, оперираща с обширна вътрешна и международна мрежа от полети. United Airlines управлява флотилия от над 800 самолета, обслужващи повече от 350 дестинации в над 50 държави. Авиокомпанията е член-основател на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. United Airlines предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялност, наречена MileagePlus. Авиокомпанията има силен ангажимент към устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда Spirit Airlines, Royal Air Maroc and KLM от Рим до Маями
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Рим до Маями от plane.
съоръжения Spirit Airlines Royal Air Maroc KLM Aer Lingus Icelandair Eurowings Air Canada Aegean Airlines Avianca Air France TAROM Ryanair Air Transat Lufthansa Air Corsica Finnair United Airlines TAP Portugal Norse Atlantic Airways Air Malta Frontier PLAY Austrian Airlines Air Europa TUI Airways WestJet LOT Vueling Turkish Airlines ITA Airways Air Serbia Wizz Air Brussels Airlines British Airways Bulgaria Air Ethiopian Air
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check check check check check check check check check check cross check check check check cross check check check check cross check check check check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check cross check cross cross cross check cross cross check check check check cross cross cross cross cross check check cross check cross check check check cross check check check check cross check check cross

Рим до Маями Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
584.32kg
Автобус
626.06kg
Полет
1669.49kg
Кола
1335.59kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Рим до Маями?
Билет полет от Рим до Маями е 1926,32 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 843,38 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Рим до Маями?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Рим до Маями е 843,38 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Рим и Маями от полет?
Рим до Маями е 8347,45 km.
Колко време трае полет между Рим и Маями?
Рим до Маями е средно 6 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 1 мин.
Какви компании работят от Рим до Маями?
Рим до Маями се покрива от оператор(и) 60. Можете да намерите на Virail Spirit Airlines, Royal Air Maroc, KLM, Aer Lingus, Aero-Service, Icelandair, Eurowings, Air Senegal International, Norwegian Air Sweden, HV, Air Canada, Aegean Airlines, Avianca, Transportes Aéreos Nacionales, Air France, Iberia Airlines, TAROM, XZ, Ryanair, Monarch Airlines, President Airlines, Air Transat, Lufthansa, Aero Services Executive, Air Corsica, Finnair, United Airlines, TAP Portugal, Swiss International Air Lines, Norse Atlantic Airways, LATAM Chile, N3, Air Malta, Frontier, PLAY, Austrian Airlines, SAS Braathens, Air Europa, TUI Airways, WestJet, LOT, Norwegian Air Shuttle, Vueling, Bahamasair, Turkish Airlines, SATA International, AeroRepública, ITA Airways, Air Baltic, Héli Sécurité Helicopter Airlines, Air Serbia, Air Bagan, Wizz Air, Brussels Airlines, British Airways, Z0, Bulgaria Air, Royal Khmer Airlines, easyJet UK, Dominicana de Aviación and Ethiopian Air предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Рим до Маями?
Рим до Маями има средно 119 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Рим до Маями?
Най-ранният полет от Рим до Маями тръгва на 05:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Рим до Маями?
Последният полет от Рим до Маями тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Рим до Маями?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 843,38 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Рим до Маями?
Има средно 1 от Рим до Маями.
Кое е най-бързото време за пътуване между Рим до Маями от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Рим и Маями е 0 ч 1 мин.
Има ли директен полет от Рим към Маями?
Да, има директен полет между Рим и Маями.
Какви са емисиите на CO2 за Рим до Маями от полет?
Пътуването на полет от Рим до Маями създава 1669.49kg CO2 емисии.

Отидете локално от Рим

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Рим

Международни маршрути от Рим и близките райони

Други дестинации от Рим

Основни маршрути до Маями

Други популярни маршрути