Полет Истанбул - Зонгулдак цени от 61,48 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Истанбул до Зонгулдак с полет

Пътуването от Истанбул до Зонгулдак от полет е 242,96 km и отнема 1 ч 1 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 05:30 ч. и последното на 12:00 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Зонгулдак от полет само за 61,48 лв. или за 62,40 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 61,48 лв..

Най-ниската цена61,48 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 1 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена61,48 лв.
Най-висока цена62,40 лв.
Първо заминаване05:30 ч.
Последно заминаване12:00 ч.
Разстояние242,96 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеЗонгулдак
ПревозвачиTurkish Airlines

Полет Билети от Истанбул до Зонгулдак

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Истанбул до Зонгулдак с Virail

Планирате да пътувате от Истанбул до Зонгулдак? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Истанбул до Зонгулдак?

Най-евтините самолетни билети от Истанбул до Зонгулдак струват 61,48 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 61,91 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Истанбул до Зонгулдак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Зонгулдак. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще отнеме, за да отида от Истанбул до Зонгулдак със самолет?

Пътуването от Истанбул до Зонгулдак със самолет обикновено отнема 1 ч 1 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 242,96 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 1 ч 1 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Истанбул и Зонгулдак продължава около 242,96 km и обикновено отнема приблизително 1 ч 1 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 0 мин. Ако се опитвате да стигнете от Истанбул до Зонгулдак възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Истанбул до Зонгулдак?

Първото пътуване за деня тръгва от Истанбул в 05:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 12:00 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Истанбул и Зонгулдак. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Истанбул до Зонгулдак тръгва в 05:30 ч., докато последният отпътува в 12:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Истанбул и Зонгулдак. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са летищата по маршрута от Истанбул до Зонгулдак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Истанбул и Зонгулдак. Можете да започнете пътуването си в Истанбул на летища като Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari. Те се свързват с летища, включително в Зонгулдак. Възможно е да няма пряка връзка между всички летища на двете места. Някои авиокомпании ще обслужват само избрани летища и може да се наложи да пътувате от едно летище до друго в същия град след пристигане, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Истанбул до Зонгулдак.

Колко пътувания от Истанбул до Зонгулдак има всеки ден?

Маршрутът от Истанбул до Зонгулдак се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Истанбул са средно 1 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Истанбул до Зонгулдак, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Зонгулдак. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Истанбул до Зонгулдак

Евтини билети за полет от Истанбул до Зонгулдак
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Зонгулдак.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Зонгулдак, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Зонгулдак.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Истанбул до Зонгулдак

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Зонгулдак

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Зонгулдак могат да бъдат намерени само за 50,23 лв., ако имате късмет, или средно за 153,52 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 584,60 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Зонгулдак със самолет

Когато пътувате до Зонгулдак със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Turkish Airlines от Истанбул до Зонгулдак
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Зонгулдак от plane.
съоръжения Turkish Airlines
wifi WiFi check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check

Истанбул до Зонгулдак Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
17.01kg
Автобус
18.22kg
Полет
48.59kg
Кола
38.87kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Зонгулдак?
Билет полет от Истанбул до Зонгулдак е 61,91 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 61,48 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Зонгулдак?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Зонгулдак е 61,48 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Зонгулдак от полет?
Истанбул до Зонгулдак е 242,96 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Зонгулдак?
Истанбул до Зонгулдак е средно 1 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 0 мин.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Зонгулдак?
Истанбул до Зонгулдак има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Зонгулдак?
Най-ранният полет от Истанбул до Зонгулдак тръгва на 05:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Зонгулдак?
Последният полет от Истанбул до Зонгулдак тръгва на 12:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Зонгулдак?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 61,48 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Зонгулдак?
Има средно 1 от Истанбул до Зонгулдак.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Зонгулдак от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Зонгулдак е 1 ч 0 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Зонгулдак?
Да, има директен полет между Истанбул и Зонгулдак.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Зонгулдак от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Зонгулдак създава 48.59kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Свързани маршрути

Други популярни маршрути