Полет Минеаполис - Сиатъл цени от 188,15 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Минеаполис до Сиатъл с полет

Пътуването от Минеаполис до Сиатъл от полет е 2241,52 km и отнема 7 ч 19 мин. Има 67 връзки на ден, с първото заминаване на 00:13 ч. и последното на 23:59 ч.. Възможно е да пътувате от Минеаполис до Сиатъл от полет само за 188,15 лв. или за 1243,88 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 188,15 лв..

Най-ниската цена188,15 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 19 мин
Връзка на ден67
Най-ниската цена188,15 лв.
Най-висока цена1243,88 лв.
Първо заминаване00:13 ч.
Последно заминаване23:59 ч.
Разстояние2241,52 km
ЗаминаванеМинеаполис
ПристиганеСиатъл
ПревозвачиFrontier, Air CanadaОще

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Минеаполис до Сиатъл

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Минеаполис до Сиатъл. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за самолетни билети от Минеаполис до Сиатъл?

Когато пътувате от Минеаполис до Сиатъл, можете да очаквате да платите средно около 522,76 лв.. Може да успеете да намерите цени до 188,15 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините самолетни билети направете резервацията си предварително. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на самолетните билети често ще бъдат намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервация, тъй като понякога по-евтините самолетни билети не могат да бъдат променени или парите да бъдат върнати. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Минеаполис до Сиатъл. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще отнеме, за да отида от Минеаполис до Сиатъл със самолет?

Пътуването между Минеаполис и Сиатъл със самолет е приблизително 2241,52 km. Ще ви отнеме около 7 ч 19 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Минеаполис и Сиатъл продължава около 2241,52 km и обикновено отнема приблизително 7 ч 19 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 42 мин. Ако се опитвате да стигнете от Минеаполис до Сиатъл възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои са летищата по маршрута от Минеаполис до Сиатъл?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Минеаполис и Сиатъл. Можете да започнете пътуването си в Минеаполис на летища като Minneapolis–Saint Paul International. Те се свързват с летища, включително Seattle 5th Ave South,Seattle–Tacoma International Airport, SEA в Сиатъл. Възможно е да няма пряка връзка между всички летища на двете места. Някои авиокомпании ще обслужват само избрани летища и може да се наложи да пътувате от едно летище до друго в същия град след пристигане, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Минеаполис до Сиатъл.

Колко пътувания от Минеаполис до Сиатъл се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Минеаполис до Сиатъл може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 67 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Минеаполис до Сиатъл. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Минеаполис до Сиатъл варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 7 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 60 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Минеаполис до Сиатъл. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за полет от Минеаполис до Сиатъл
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Минеаполис до Сиатъл.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Минеаполис до Сиатъл, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Минеаполис до Сиатъл.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Минеаполис до Сиатъл

Най-евтините самолетни билети Минеаполис - Сиатъл могат да бъдат намерени само за 297,55 лв., ако имате късмет, или средно за 373,62 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 454,35 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сиатъл със самолет

Когато пътувате до Сиатъл със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air Canada е най-голямата авиокомпания в Канада, осигуряваща редовен и чартърен въздушен транспорт за пътници и товари до над 200 дестинации по света. Авиокомпанията управлява флотилия от над 400 самолета, включително теснофюзелажни и широкофюзелажни самолети, и обслужва вътрешни и международни маршрути. Air Canada е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която предоставя на пътниците достъп до над 1000 дестинации в 190 държави. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Aeroplan. Централата на Air Canada е в Монреал, Квебек, и има центрове в Торонто, Ванкувър и Калгари.

Alaska Airlines е голяма американска авиокомпания със седалище в Сиатъл, Вашингтон. Основана е през 1932 г. и управлява флот от над 300 самолета, обслужващи повече от 115 дестинации в Съединените щати, Канада, Мексико и Коста Рика. Alaska Airlines е известна със своя ангажимент към обслужването на клиентите, навременното представяне и инициативите за устойчивост. Той е член на алианса на авиокомпаниите Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Alaska Airlines предлага разнообразие от класове за пътуване, включително първа класа, премиум класа и основна кабина, както и програма за лоялност, наречена План за пробег.

Spirit Airlines е американски ултра-нискотарифен превозвач, който извършва полети в Съединените щати, Карибите, Мексико и Централна и Южна Америка. Авиокомпанията е основана през 1983 г. и е със седалище в Мирамар, Флорида. Spirit Airlines е известна с ниските си тарифи и подхода си без излишни излишъци към въздушното пътуване, като пътниците плащат допълнително за удобства като чекиран багаж, избор на място и освежителни напитки по време на полет. Авиокомпанията управлява флотилия от самолети Airbus и има програма за редовни пътуващи, наречена Free Spirit. Въпреки евтиния си модел, Spirit Airlines е изправена пред критики за обслужването на клиентите и таксите.

United Airlines е голяма американска авиокомпания със седалище в Чикаго, Илинойс. Това е една от най-големите авиокомпании в света, оперираща с обширна вътрешна и международна мрежа от полети. United Airlines управлява флотилия от над 800 самолета, обслужващи повече от 350 дестинации в над 50 държави. Авиокомпанията е член-основател на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. United Airlines предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялност, наречена MileagePlus. Авиокомпанията има силен ангажимент към устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда.

Sun Country Airlines е нискотарифна американска авиокомпания със седалище в Минеаполис, Минесота. Основана е през 1982 г. и изпълнява редовни и чартърни полети до дестинации в Съединените щати, Мексико, Централна Америка и Карибите. Флотът на Sun Country Airline се състои от самолети Boeing 737-800 и 737-700 и предлага разнообразие от услуги, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и опции за храна и напитки за покупка. Авиокомпанията има репутация за предоставяне на достъпни цени и любезно обслужване, което я прави популярен избор за пътуващите на почивка. Sun Country Airlines се ангажира с безопасността, устойчивостта и удовлетвореността на клиентите.

Услуги на борда Frontier, Air Canada and Alaska Airlines от Минеаполис до Сиатъл
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Минеаполис до Сиатъл от plane.
съоръжения Frontier Air Canada Alaska Airlines Spirit Airlines Sun Country Airlines Delta United Airlines
wifi WiFi check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check cross cross check cross cross cross
luggage Багаж cross check cross check cross cross check

Минеаполис до Сиатъл Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
156.91kg
Автобус
168.11kg
Полет
448.3kg
Кола
358.64kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Минеаполис до Сиатъл?
Билет полет от Минеаполис до Сиатъл е 522,76 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 188,15 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Минеаполис до Сиатъл?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Минеаполис до Сиатъл е 188,15 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Минеаполис и Сиатъл от полет?
Минеаполис до Сиатъл е 2241,52 km.
Колко време трае полет между Минеаполис и Сиатъл?
Минеаполис до Сиатъл е средно 7 ч 19 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 42 мин.
Какви компании работят от Минеаполис до Сиатъл?
Минеаполис до Сиатъл се покрива от оператор(и) 8. Можете да намерите на Virail Frontier, Air Canada, Alaska Airlines, Spirit Airlines, Southwest, Sun Country Airlines, Delta, United Airlines and american_airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Минеаполис до Сиатъл?
Минеаполис до Сиатъл има средно 67 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Минеаполис до Сиатъл?
Най-ранният полет от Минеаполис до Сиатъл тръгва на 00:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Минеаполис до Сиатъл?
Последният полет от Минеаполис до Сиатъл тръгва на 23:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Минеаполис до Сиатъл?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 188,15 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Минеаполис до Сиатъл?
Има средно 7 от Минеаполис до Сиатъл.
Кое е най-бързото време за пътуване между Минеаполис до Сиатъл от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Минеаполис и Сиатъл е 1 ч 42 мин.
Има ли директен полет от Минеаполис към Сиатъл?
Да, има директен полет между Минеаполис и Сиатъл.
Какви са емисиите на CO2 за Минеаполис до Сиатъл от полет?
Пътуването на полет от Минеаполис до Сиатъл създава 448.3kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Минеаполис

Международни маршрути от Минеаполис и близките райони

Други дестинации от Минеаполис

Основни маршрути до Сиатъл

Свързани маршрути

Други популярни маршрути