Полет Истанбул - Кастамону цени от 52,38 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Истанбул до Кастамону с полет

Пътуването от Истанбул до Кастамону от полет е 406,19 km и отнема 1 ч 17 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 05:30 ч. и последното на 15:50 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Кастамону от полет само за 52,38 лв. или за 119,48 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 52,38 лв..

Най-ниската цена52,38 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 17 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена52,38 лв.
Най-висока цена119,48 лв.
Първо заминаване05:30 ч.
Последно заминаване15:50 ч.
Разстояние406,19 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеКастамону
ПревозвачиTurkish Airlines

Полет Билети от Истанбул до Кастамону

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Истанбул до Кастамону с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Истанбул до Кастамону. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Истанбул до Кастамону със самолет?

Най-евтините самолетни билети от Истанбул до Кастамону струват 52,38 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 84,96 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Истанбул до Кастамону.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Кастамону. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Истанбул до Кастамону със самолет?

Средното време за пътуване е 1 ч 17 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 406,19 km от Истанбул до Кастамону. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Истанбул до Кастамону да отнеме повече от 1 ч 17 мин. Пътуването между Истанбул и Кастамону продължава около 406,19 km и обикновено отнема приблизително 1 ч 17 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 15 мин. Ако се опитвате да стигнете от Истанбул до Кастамону възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Истанбул до Кастамону?

Първият заминаващ за деня от Истанбул до Кастамону тръгва в 05:30 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 15:50 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Истанбул и Кастамону. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първото пътуване през нощта тръгва от Истанбул в 05:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 15:50 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Истанбул и Кастамону. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои летища се използват при пътуване от Истанбул до Кастамону?

В Истанбул летищата за излитане включват Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari. Когато пристигнете в Кастамону, може да успеете да слезете на летища като . Не забравяйте обаче, че точните летища, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните авиокомпании могат да заминават и пристигат на различни летища. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на летищата може да бъде ограничен и точните летища, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различните часове от деня или според деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че заминавате и пристигате на летище, което е удобно за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Истанбул за Кастамону?

Маршрутът от Истанбул до Кастамону се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Истанбул са средно 1 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Истанбул до Кастамону, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Кастамону. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Истанбул до Кастамону

Евтини билети за полет от Истанбул до Кастамону
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Кастамону.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Кастамону, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Кастамону.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Истанбул до Кастамону

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Кастамону

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Кастамону могат да бъдат намерени само за 46,55 лв., ако имате късмет, или средно за 99,65 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 272,60 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кастамону със самолет

Когато пътувате до Кастамону със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Turkish Airlines от Истанбул до Кастамону
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Кастамону от plane.
съоръжения Turkish Airlines
wifi WiFi check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check

Истанбул до Кастамону Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
28.43kg
Автобус
30.46kg
Полет
81.24kg
Кола
64.99kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Кастамону?
Билет полет от Истанбул до Кастамону е 84,96 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 52,38 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Кастамону?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Кастамону е 52,38 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Кастамону от полет?
Истанбул до Кастамону е 406,19 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Кастамону?
Истанбул до Кастамону е средно 1 ч 17 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 15 мин.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Кастамону?
Истанбул до Кастамону има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Кастамону?
Най-ранният полет от Истанбул до Кастамону тръгва на 05:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Кастамону?
Последният полет от Истанбул до Кастамону тръгва на 15:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Кастамону?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 52,38 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Кастамону?
Има средно 1 от Истанбул до Кастамону.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Кастамону от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Кастамону е 1 ч 15 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Кастамону?
Да, има директен полет между Истанбул и Кастамону.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Кастамону от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Кастамону създава 81.24kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Кастамону

Свързани маршрути

Други популярни маршрути