Полет Истанбул - Газиантеп цени от 60,74 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре 60,74 лв.
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Истанбул до Газиантеп с полет

Пътуването от Истанбул до Газиантеп от полет е 851,14 km и отнема 1 ч 58 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 03:25 ч. и последното на 23:10 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Газиантеп от полет само за 60,74 лв. или за 507,17 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 60,74 лв..

Най-ниската цена60,74 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 58 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена60,74 лв.
Най-висока цена507,17 лв.
Първо заминаване03:25 ч.
Последно заминаване23:10 ч.
Разстояние851,14 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеГазиантеп
ПревозвачиTurkish Airlines, SunExpressОще

Полет Билети от Истанбул до Газиантеп

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Истанбул до Газиантеп

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Истанбул до Газиантеп. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за самолетни билети от Истанбул до Газиантеп?

Най-евтините самолетни билети от Истанбул до Газиантеп струват 60,74 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 160,99 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Истанбул до Газиантеп.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Газиантеп. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема да се стигне от Истанбул до Газиантеп със самолет?

Пътуването между Истанбул и Газиантеп със самолет е приблизително 851,14 km. Ще ви отнеме около 1 ч 58 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Истанбул и Газиантеп е около 851,14 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 58 мин. Обаче най-бързите маршрути между Истанбул и Газиантеп продължават 1 ч 40 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

При пътуване от Истанбул до Газиантеп кои летища мога да използвам?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Истанбул от следните летища: Istanbul, Büyük Otogari,Istanbul Airport (IST). Пристигайки в Газиантеп, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: Gaziantep Otogarı. Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пътувания от Истанбул до Газиантеп има всеки ден?

Средно има 12 заминаващи ежедневно от Истанбул до Газиантеп. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 11 заминаващи от Истанбул, които пътуват директно до Газиантеп. Има 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Газиантеп. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Истанбул до Газиантеп

Евтини билети за полет от Истанбул до Газиантеп
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Газиантеп.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Газиантеп, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Газиантеп.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Истанбул до Газиантеп

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 57,43 лв. до 1318,91 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 96% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Газиантеп

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Газиантеп могат да бъдат намерени само за 69,64 лв., ако имате късмет, или средно за 146,81 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 443,00 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Газиантеп със самолет

Когато пътувате до Газиантеп със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Услуги на борда Turkish Airlines, SunExpress and Pegasus Airlines от Истанбул до Газиантеп
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Газиантеп от plane.
съоръжения Turkish Airlines SunExpress Pegasus Airlines
wifi WiFi check check check
luggage Багаж check check check
food_and_drink Храни и напитки check cross check

Истанбул до Газиантеп Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
59.58kg
Автобус
63.84kg
Полет
170.23kg
Кола
136.18kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Газиантеп?
Билет полет от Истанбул до Газиантеп е 160,99 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 60,74 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Газиантеп?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Газиантеп е 60,74 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Газиантеп от полет?
Истанбул до Газиантеп е 851,14 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Газиантеп?
Истанбул до Газиантеп е средно 1 ч 58 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 40 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Газиантеп?
Истанбул до Газиантеп се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Turkish Airlines, SunExpress, Valuair and Pegasus Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Газиантеп?
Истанбул до Газиантеп има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Газиантеп?
Най-ранният полет от Истанбул до Газиантеп тръгва на 03:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Газиантеп?
Последният полет от Истанбул до Газиантеп тръгва на 23:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Газиантеп?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 60,74 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Газиантеп?
Има средно 11 от Истанбул до Газиантеп.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Газиантеп от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Газиантеп е 1 ч 40 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Газиантеп?
Да, има директен полет между Истанбул и Газиантеп.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Газиантеп от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Газиантеп създава 170.23kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Газиантеп

Свързани маршрути

Други популярни маршрути