Полет Истанбул - Анталия цени от 73,20 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 91,44 лв.
утре 89,82 лв.
2 дни 90,50 лв.
3 дни 91,21 лв.

Истанбул до Анталия с полет

Пътуването от Истанбул до Анталия от полет е 481,35 km и отнема 1 ч 24 мин. Има 44 връзки на ден, с първото заминаване на 00:10 ч. и последното на 23:55 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Анталия от полет само за 73,20 лв. или за 503,78 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 73,20 лв..

Най-ниската цена73,20 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 24 мин
Връзка на ден44
Най-ниската цена73,20 лв.
Най-висока цена503,78 лв.
Първо заминаване00:10 ч.
Последно заминаване23:55 ч.
Разстояние481,35 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеАнталия
ПревозвачиAir Fiji, Turkish AirlinesОще

Полет Билети от Истанбул до Анталия

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Истанбул до Анталия с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Истанбул до Анталия. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват самолетните билети от Истанбул до Анталия?

Самолетен билет от Истанбул до Анталия ще ви струва средно 187,52 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 73,20 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Анталия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко дълго е пътуването от Истанбул до Анталия със самолет?

Разстоянието между Истанбул и Анталия е приблизително 481,35 km. Като цяло ще ви отнеме около 1 ч 24 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Истанбул до Анталия обхваща разстояние от 481,35 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 24 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 10 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Истанбул до Анталия по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

При пътуване от Истанбул до Анталия кои летища мога да използвам?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Истанбул от следните летища: Istanbul, Büyük Otogari,Istanbul Airport (IST). Пристигайки в Анталия, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: Antalya Airport (AYT). Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пъти на ден има пътувания от Истанбул до Анталия?

Маршрутът от Истанбул до Анталия се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Истанбул са средно 44 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Истанбул до Анталия, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 44 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Анталия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Истанбул до Анталия

Евтини билети за полет от Истанбул до Анталия
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Анталия.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Анталия, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Анталия.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Истанбул до Анталия

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 42,01 лв. до 243,64 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 83% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Анталия

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Анталия могат да бъдат намерени само за 60,68 лв., ако имате късмет, или средно за 82,42 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 121,24 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Анталия със самолет

Когато пътувате до Анталия със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Услуги на борда Turkish Airlines and Pegasus Airlines от Истанбул до Анталия
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Анталия от plane.
съоръжения Turkish Airlines Pegasus Airlines
wifi WiFi check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check check

Истанбул до Анталия Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
33.69kg
Автобус
36.1kg
Полет
96.27kg
Кола
77.02kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Анталия?
Билет полет от Истанбул до Анталия е 187,52 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 73,20 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Анталия?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Анталия е 73,20 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Анталия от полет?
Истанбул до Анталия е 481,35 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Анталия?
Истанбул до Анталия е средно 1 ч 24 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 10 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Анталия?
Истанбул до Анталия се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Air Fiji, Turkish Airlines, Valuair and Pegasus Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Анталия?
Истанбул до Анталия има средно 44 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Анталия?
Най-ранният полет от Истанбул до Анталия тръгва на 00:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Анталия?
Последният полет от Истанбул до Анталия тръгва на 23:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Анталия?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 73,20 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Анталия?
Има средно 44 от Истанбул до Анталия.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Анталия от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Анталия е 1 ч 10 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Анталия?
Да, има директен полет между Истанбул и Анталия.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Анталия от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Анталия създава 96.27kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Анталия

Свързани маршрути

Други популярни маршрути