Полет Истанбул - Токио цени от 892,30 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Истанбул до Токио с полет

Пътуването от Истанбул до Токио от полет е 8956,34 km и отнема 27 ч 52 мин. Има 170 връзки на ден, с първото заминаване на 00:05 ч. и последното на 23:55 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Токио от полет само за 892,30 лв. или за 5652,88 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 892,30 лв..

Най-ниската цена892,30 лв.
Продължителност на пътуването27 ч 52 мин
Връзка на ден170
Най-ниската цена892,30 лв.
Най-висока цена5652,88 лв.
Първо заминаване00:05 ч.
Последно заминаване23:55 ч.
Разстояние8956,34 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеТокио
ПревозвачиWizz Air, Emirates AirlinesОще

Полет Билети от Istanbul до Tokyo

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Истанбул до Токио с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Истанбул до Токио. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват самолетните билети от Истанбул до Токио?

Цените за самолетни билети от Истанбул до Токио варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от Истанбул до Токио ще струват 892,30 лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 1441,19 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Токио. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема да се стигне от Истанбул до Токио със самолет?

Пътуването между Истанбул и Токио със самолет е приблизително 8956,34 km. Ще ви отнеме около 27 ч 52 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Истанбул до Токио обхваща разстояние от 8956,34 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 27 ч 52 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 11 ч 5 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Истанбул до Токио по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

При пътуване от Истанбул до Токио кои летища мога да използвам?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Истанбул от следните летища: Istanbul, Büyük Otogari,Istanbul Airport (IST). Пристигайки в Токио, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: Narita Airport Terminal 1 North Wing,Tokyo Haneda. Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пъти на ден има пътувания от Истанбул до Токио?

Средно има 170 заминаващи ежедневно от Истанбул до Токио. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Истанбул, които пътуват директно до Токио. Има 168 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Токио. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Istanbul до Tokyo

Евтини билети за полет от Истанбул до Токио
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Токио.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Токио, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Токио.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Istanbul до Tokyo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Токио

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Токио могат да бъдат намерени само за 863,23 лв., ако имате късмет, или средно за 1055,39 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 2245,77 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Токио със самолет

Когато пътувате до Токио със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

AIR PREMIA е южнокорейска авиокомпания, основана през 2017 г. и започнала дейност през 2020 г. Авиокомпанията има за цел да предостави първокласно изживяване при пътуване на своите пътници с акцент върху безопасността, комфорта и удобството. AIR PREMIA управлява флотилия от самолети Boeing 787 Dreamliner и предлага опции за места както в икономична, така и в бизнес класа. В момента авиокомпанията обслужва дестинации в Азия, включително Япония, Тайван и Тайланд, с планове за разширяване в други региони в бъдеще. AIR PREMIA предлага и програма за лоялност, наречена PREMIA Club, която награждава често пътуващите с различни предимства и предимства.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air Astana е водещата авиокомпания превозвач на Казахстан, със седалище в Алмати. Основан е през 2001 г. като съвместно предприятие между казахстанското правителство и British Airways. Авиокомпанията управлява флотилия от модерни самолети, включително Boeing 767, Airbus A320 и Embraer E190, и обслужва над 60 дестинации по целия свят. Air Astana спечели множество награди за своите услуги, включително наградата Skytrax за най-добра авиокомпания в Централна Азия и Индия за шест последователни години. Авиокомпанията се е ангажирала с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като например използване на биогорива и инвестиране в по-ефективни самолети.

Air Busan е нискотарифна авиокомпания, базирана в Пусан, Южна Корея. Създадена е през 2007 г. и извършва вътрешни и международни полети до различни дестинации в Азия. Авиокомпанията е дъщерно дружество на Asiana Airlines и разполага с флот от модерни самолети, включително Airbus A320 и A321. Air Busan предлага набор от услуги на своите пътници, включително храна по време на полет, развлечения и Wi-Fi. Авиокомпанията е спечелила няколко награди за качеството на услугата и стандартите за безопасност, което я прави популярен избор за пътниците, които търсят достъпни и надеждни въздушни пътувания в Азия.

Air China е водещата авиокомпания превозвач на Китайската народна република. Основана е през 1988 г. и е със седалище в Пекин. Авиокомпанията управлява флотилия от над 400 самолета и обслужва повече от 200 дестинации по целия свят. Air China е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително превоз на пътници и товари, както и поддръжка на самолети и наземно обслужване. Air China се ангажира да предоставя безопасно, надеждно и удобно въздушно пътуване на своите клиенти и е спечелила множество награди за своите услуги и представяне.

Air France е водещият авиопревозвач на Франция, със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France-KLM Group и член-учредител на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Авиокомпанията управлява флотилия от над 200 самолета, обслужващи повече от 200 дестинации по целия свят. Air France предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична, бизнес и La Première (първа класа). Авиокомпанията е известна със своите висококачествени услуги, удобни седалки и възможности за забавление по време на полет. Air France се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в по-икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба.

Air India Express е нискотарифна авиокомпания, базирана в Индия, която извършва полети до различни вътрешни и международни дестинации. Това е дъщерно дружество на Air India и е създадено през 2004 г. с цел предоставяне на достъпни въздушни пътувания на пътниците. Авиокомпанията управлява флотилия от самолети Boeing 737-800 и предлага безпроблемна услуга с основни удобства като храна, леки закуски и напитки, налични за покупка на борда. Air India Express има силно присъствие в Близкия изток и изпълнява полети до дестинации като Дубай, Абу Даби и Маскат. Авиокомпанията е спечелила няколко награди за своята безопасност и оперативна ефективност.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

AirAsia е нискотарифна авиокомпания, базирана в Малайзия, която извършва полети до над 165 дестинации в Азия, Австралия и Близкия изток. Основана е през 1993 г. и оттогава се е разраснала до една от най-големите авиокомпании в региона, с флот от над 250 самолета. AirAsia е известна със своите достъпни цени на билети, които са възможни благодарение на нейния подход без излишни средства към въздушното пътуване. Пътниците могат да изберат да добавят допълнителни услуги като храна, допустим багаж и избор на място срещу допълнително заплащане. Авиокомпанията предлага и програма за лоялност, наречена BIG, която позволява на членовете да печелят и да осребряват точки за полети и други награди.

AirAsia X е бюджетна авиокомпания на дълги разстояния, базирана в Малайзия. Това е дъщерно дружество на AirAsia, един от най-големите нискотарифни превозвачи в Азия. AirAsia X изпълнява полети до дестинации в Азия, Австралия, Нова Зеландия, Близкия изток и Съединените щати. Авиокомпанията предлага набор от класове кабини, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа. AirAsia X е известна със своите ниски тарифи и подход без излишни разходи за пътуване със самолет, като пътниците плащат допълнително за удобства като храна, багаж и избор на място. Въпреки бюджетния си фокус, AirAsia X спечели няколко награди за своите услуги и безопасност.

Asiana Airlines е южнокорейска авиокомпания, основана през 1988 г. Тя извършва вътрешни и международни полети до над 90 дестинации в Азия, Европа, Северна Америка и Океания. Asiana Airlines е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за своите услуги, включително 5-звездния рейтинг на Skytrax за 12 последователни години. Asiana Airlines е известна със своите удобни седалки, развлечения по време на полет и висококачествени ястия. Авиокомпанията също така предлага програма за редовни клиенти, наречена Asiana Club, която позволява на членовете да печелят и осребряват мили за полети, надграждане и други предимства.

Азербайджанските авиолинии, известни още като AZAL, са водещата авиокомпания превозвач на Азербайджан. Основана е през 1992 г. и е със седалище в Баку, столицата на Азербайджан. Авиокомпанията извършва редовни пътнически полети до над 40 дестинации в Европа, Азия и Близкия изток, както и чартърни полети до други дестинации. Азербайджанските авиолинии разполагат с флот от модерни самолети, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A319s, A320s и A340s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Азербайджанските авиолинии са член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Bangkok Airways е регионална авиокомпания, базирана в Банкок, Тайланд. Създадена е през 1968 г. и изпълнява редовни полети до различни дестинации в Тайланд, както и до други страни в Азия, включително Камбоджа, Китай, Хонг Конг, Индия, Лаос, Малайзия, Мианмар, Сингапур и Виетнам. Авиокомпанията разполага с флотилия от модерни самолети, включително Airbus A319, A320 и ATR 72-600, и предлага набор от услуги на своите пътници, включително храна по време на полет, развлечения и програми за чести пътници. Bangkok Airways е известна с висококачествената си услуга и е спечелила няколко награди за своето представяне и удовлетвореност на клиентите.

Ethiopian Air е водещата авиокомпания превозвач на Етиопия, със седалище в Адис Абеба. Основана е през 1945 г. и управлява флотилия от над 120 самолета, обслужващи повече от 125 дестинации по целия свят. Ethiopian Air е член на Star Alliance и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага както пътнически, така и товарни услуги, както и услуги за поддръжка, ремонт и основен ремонт. Ethiopian Air спечели няколко награди за своята услуга, включително наградата Skytrax за най-добра авиокомпания в Африка през 2017 и 2018 г. Авиокомпанията е известна със своя ангажимент към устойчивост и социална отговорност, включително инициативи за намаляване на въглеродните емисии и подкрепа на местните общности.

Etihad Airways е националната авиокомпания на Обединените арабски емирства, базирана в Абу Даби. Основана е през 2003 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите авиокомпании в света, с флот от над 100 самолета и мрежа от повече от 80 дестинации по целия свят. Etihad Airways е известна със своите луксозни и иновативни продукти и услуги, включително наградените кабини в първа и бизнес класа, развлечения по време на полет и възможности за хранене. Авиокомпанията също така се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба на борда.

EuroAtlantic Airways е португалска авиокомпания, която изпълнява чартърни и редовни полети до дестинации в Европа, Африка и Америка. Авиокомпанията е основана през 1993 г. и е базирана в Лисабон, Португалия. EuroAtlantic Airways управлява флотилия от самолети Boeing 767 и 777 и предоставя услуги като превоз на пътници, превоз на товари и лизинг на самолети. Авиокомпанията има силен фокус върху безопасността и качеството и е получила няколко награди за своите услуги. EuroAtlantic Airways също управлява дъщерна авиокомпания Hi Fly, която е специализирана в мокър лизинг на самолети на други авиокомпании.

Gulf Air е националната авиокомпания на Кралство Бахрейн, със седалище в Мухарак. Основана е през 1950 г. и извършва полети до над 50 дестинации в Близкия изток, Азия, Европа и Африка. Флотът на Gulf Air се състои от модерни самолети Airbus и Boeing и предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги, включително World Travel Awards за водеща бизнес класа на авиокомпания в Близкия изток и уебсайт на водеща авиокомпания в Близкия изток. Gulf Air се ангажира да осигури безопасно, надеждно и удобно пътуване на своите пътници.

Hahn Air е немска авиокомпания, която работи като редовен и чартърен превозвач. Въпреки това, той е най-известен с ролята си на доставчик на билети и разпространение на услуги за други авиокомпании. Hahn Air има споразумения с над 350 авиокомпании по целия свят, което им позволява да продават своите полети чрез глобалната дистрибуторска система (GDS) на Hahn Air. Това позволява на туристическите агенти да резервират полети на авиокомпании, които може да не са налични чрез традиционните GDS системи. Hahn Air също предлага полети със собствена марка до ограничен брой дестинации в Европа. Авиокомпанията е основана през 1994 г. и е със седалище в Драйайх, Германия.

Hainan Airlines е китайска авиокомпания със седалище в Хайкоу, провинция Хайнан. Това е най-голямата частна авиокомпания в Китай и оперира както вътрешни, така и международни полети. Авиокомпанията е основана през 1989 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. Hainan Airlines има флот от над 200 самолета и обслужва повече от 100 дестинации по целия свят. Авиокомпанията е известна с висококачественото си обслужване и е спечелила множество награди за опита си по време на полет. Hainan Airlines също е член на глобалния авиокомпаниен алианс, HNA Group, който включва други авиокомпании като Hong Kong Airlines и Tianjin Airlines.

Hong Kong Airlines е авиокомпания с пълен набор от услуги, базирана в Хонконг. Основана е през 2006 г. и извършва полети до над 30 дестинации в Азия, Европа, Северна Америка и Океания. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Airbus A320, A330 и A350. Hong Kong Airlines предлага набор от класове кабини, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа. Авиокомпанията е известна със своите достъпни цени и качествено обслужване, с акцент върху осигуряването на комфортно и приятно пътуване за своите пътници. Hong Kong Airlines е член на HNA Group, един от най-големите конгломерати в Китай.

ITA Airways е нова италианска авиокомпания, създадена през 2021 г., за да замени фалиралата Alitalia. Авиокомпанията е собственост на италианското правителство и има за цел да предоставя висококачествени услуги на пътниците, като същевременно насърчава устойчивия и отговорен туризъм. ITA Airways планира да управлява флотилия от модерни самолети и да предлага набор от вътрешни и международни маршрути. Авиокомпанията също така се е ангажирала да намали въздействието си върху околната среда чрез инвестиране в икономични самолети и възприемане на устойчиви практики. Очаква се ITA Airways да играе ключова роля за възстановяването на италианската авиационна индустрия и да допринесе за икономическия растеж на страната.

Japan Airlines (JAL) е авиокомпания флагман на Япония, със седалище в Токио. Основана е през 1951 г. и оперира флотилия от над 170 самолета, обслужващи 92 дестинации в 20 държави. JAL е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага набор от класи, включително първа, бизнес, премиум икономична и икономична. JAL спечели многобройни награди за своята услуга, включително обявена за най-добра икономична класа в света и най-добро място в авиокомпания в икономична класа от Skytrax през 2019 г. Авиокомпанията е ангажирана с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда.

Jazeera Airways е базирана в Кувейт нискотарифна авиокомпания, която изпълнява редовни полети до различни дестинации в Близкия изток, Европа и Азия. Авиокомпанията е основана през 2004 г. и оттогава се е превърнала в един от най-големите превозвачи в региона, с флот от модерни самолети Airbus A320 и A321. Jazeera Airways предлага набор от услуги на своите пътници, включително онлайн чекиране, развлечения по време на полет и програма за лоялност. Авиокомпанията е известна със своите достъпни цени, точност и висококачествено обслужване, което я прави популярен избор както за пътуващите по работа, така и за туристите.

Jeju Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Южна Корея. Основана е през 2005 г. и извършва вътрешни и международни полети до различни дестинации в Азия. Основният център на авиокомпанията е на международното летище Джеджу, а също така има второстепенни центрове на международното летище Гимпо и международното летище Инчеон. Jeju Air управлява флотилия от модерни самолети Boeing 737 и предлага набор от услуги на своите пътници, включително храна по време на полет, развлечения и Wi-Fi. Авиокомпанията е спечелила няколко награди за своите услуги и безопасност и е известна със своите достъпни цени и удобни графици.

Kuwait Airways е националната авиокомпания на Кувейт, със седалище в град Кувейт. Основана е през 1953 г. и изпълнява редовни международни полети до повече от 40 дестинации в Азия, Европа, Африка и Северна Америка. Флотът на авиокомпанията се състои от смесица от самолети Airbus и Boeing, включително Airbus A320, A330 и A350, както и Boeing 777. Kuwait Airways предлага набор от класи, включително икономична, бизнес и първа класа, и предоставя пътници с развлечения по време на полет, храна и напитки. Авиокомпанията е член на Организацията на арабските въздушни превозвачи и Международната асоциация за въздушен транспорт.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Malaysia Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Малайзия, със седалище в Куала Лумпур. Обслужва полети до над 60 дестинации в Азия, Австралия, Европа и Близкия изток. Авиокомпанията е основана през 1947 г. като Malayan Airways и по-късно е преименувана на Malaysia Airlines през 1963 г. Тя е член на авиокомпанията oneworld и има флот от над 80 самолета, включително Airbus A330s, A350s и Boeing 737s. Malaysia Airlines се изправи пред няколко предизвикателства през последните години, включително изчезването на полет MH370 през 2014 г. и свалянето на полет MH17 над Украйна през същата година.

Pegasus Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Турция. Основана е през 1990 г. и започва дейност през 2005 г. Авиокомпанията извършва полети до над 100 дестинации в 40 страни, предимно в Европа, Близкия изток и Азия. Pegasus Airlines има флот от над 80 самолета, състоящ се от Airbus A320s и Boeing 737s. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и програма за лоялни клиенти. Pegasus Airlines е известна със своите достъпни цени и е спечелила няколко награди за обслужване на клиенти и оперативна ефективност.

#ГРЕШКА!

Qatar Airways е националната авиокомпания на Катар, базирана в Доха. Основана е през 1993 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите авиокомпании в света, с флот от над 200 самолета, летящи до повече от 160 дестинации по целия свят. Qatar Airways е известна със своята луксозна и награждавана услуга, предлагаща на пътниците набор от удобства като легнали седалки, гурме кухня и развлечения по време на полет. Авиокомпанията е член на алианса oneworld и има партньорства с няколко други авиокомпании, което позволява на пътниците лесно да се свързват с дестинации по целия свят. Qatar Airways спечели множество награди за своята услуга, включително обявена за най-добрата авиокомпания в света от Skytrax през 2019 г.

STARLUX Airlines е тайванска авиокомпания, основана през 2018 г. и започнала дейност през януари 2020 г. Авиокомпанията е базирана в Тайпе и изпълнява полети до дестинации в Азия, включително Япония, Виетнам и Малайзия. STARLUX Airlines има за цел да осигури първокласно изживяване при пътуване на своите пътници, с акцент върху комфорта, удобството и персонализираното обслужване. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Airbus A321neo и A350-900, които са оборудвани с най-съвременни удобства и технологии. STARLUX Airlines получи положителни отзиви за обслужването си по време на полет, удобните места за сядане и изпълнението навреме.

Shanghai Airlines е китайска авиокомпания, базирана в Шанхай, Китай. Основан е през 1985 г. и изпълнява вътрешни и международни полети. Авиокомпанията е дъщерно дружество на China Eastern Airlines и е член на алианса SkyTeam. Shanghai Airlines има флот от над 100 самолета, включително Boeing 737s, 787s и Airbus A330s. Авиокомпанията извършва полети до над 140 дестинации в Китай и по света, включително Азия, Европа и Северна Америка. Shanghai Airlines е известна с висококачественото си обслужване и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и безопасността.

Sichuan Airlines е китайска авиокомпания, базирана в Чънду, провинция Съчуан. Основан е през 1986 г. и изпълнява вътрешни и международни полети. Авиокомпанията разполага с флот от над 150 самолета, включително Airbus A320, A330 и A350. Sichuan Airlines обслужва повече от 100 дестинации в Китай и по света, включително Европа, Северна Америка и Австралия. Авиокомпанията е известна със своята пикантна съчуанска кухня, сервирана на борда, и с ангажимента си към безопасността и обслужването на клиентите. Sichuan Airlines е член на Star Alliance, глобален алианс на авиокомпании, който включва авиокомпании като United Airlines, Lufthansa и Air Canada.

Skymark Airlines е нискотарифна японска авиокомпания, базирана в Токио. Основана е през 1996 г. и изпълнява вътрешни полети в Япония. Skymark Airlines разполага с флот от самолети Airbus A330 и Boeing 737 и обслужва дестинации като Сапоро, Фукуока, Окинава и Кагошима. Авиокомпанията предлага набор от опции за тарифи, включително базова икономична и премиум икономична, и има програма за редовни пътуващи, наречена Skymark Smile Club. Skymark Airlines се сблъскваше с финансови затруднения в миналото, включително фалит през 2015 г., но оттогава се преструктурира и продължава да оперира като бюджетен превозвач в Япония.

Spring Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Шанхай, Китай. Основана е през 2004 г. и извършва вътрешни и международни полети до дестинации в Азия. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Airbus A320 и има репутация, че предлага достъпни цени и без излишни услуги. Spring Airlines има силен фокус върху технологиите и иновациите, с функции като онлайн чекиране и мобилни бордни карти. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги, включително наградата „Най-добър нискотарифен превозвач“ на Световните награди за авиокомпании за 2019 г.

SriLankan Airlines е националният превозвач на Шри Ланка, със седалище в Коломбо. Обслужва полети до над 100 дестинации в 47 страни, включително Азия, Европа, Близкия изток и Австралия. Авиокомпанията е основана през 1979 г. и първоначално е известна като Air Lanka. По-късно е преименувана на SriLankan Airlines през 1998 г. SriLankan Airlines е член на алианса на авиокомпаниите Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията управлява флот от самолети Airbus A320, A321, A330 и A350. SriLankan Airlines спечели няколко награди за своята услуга, включително World Travel Awards за водеща авиокомпания в Азия през 2017 г.

T'way Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Южна Корея. Основана е през 2010 г. и извършва вътрешни и международни полети до дестинации в Азия, включително Япония, Китай, Виетнам и Филипините. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Boeing 737-800 и 737-900ER и предлага набор от услуги на пътниците, включително хранене по време на полет, развлечения и Wi-Fi. T'way Air се фокусира върху безопасността и е получила няколко награди за своето навременно представяне и обслужване на клиенти. Авиокомпанията има за цел да предостави достъпни възможности за въздушно пътуване на клиентите, като същевременно поддържа високи стандарти за качество и безопасност.

Thai AirAsia е нискотарифна авиокомпания, базирана в Банкок, Тайланд. Това е дъщерно дружество на AirAsia, малайзийска нискотарифна авиокомпания. Thai AirAsia извършва вътрешни и международни полети до различни дестинации в Азия, включително Китай, Индия, Япония, Южна Корея и Виетнам. Авиокомпанията разполага с флот от самолети Airbus A320 и предлага набор от услуги, включително хранене по време на полет, избор на място и допустим багаж. Thai AirAsia е известна с достъпните си цени и спечели няколко награди за своите услуги, включително наградата за най-добра нискотарифна авиокомпания в света на наградите на Skytrax World Airline Awards през 2019 г.

Thai Airways е националната авиокомпания превозвач на Тайланд, със седалище в Банкок. Основана е през 1960 г. и оперира флотилия от над 80 самолета, обслужващи повече от 80 дестинации в 37 държави. Thai Airways е член на Star Alliance и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага набор от класи, включително кралска първа класа, кралска копринена класа и икономична класа. Thai Airways е известна с висококачественото си обслужване, включително храна по време на полет и опции за забавление. Авиокомпанията е спечелила многобройни награди за своите услуги, включително наградите на Skytrax World Airline Awards за най-добър бордов кетъринг в икономична класа и най-добро спа съоръжение в салона на авиокомпанията.

Thai Vietjet Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Тайланд, изпълняваща вътрешни и международни полети. Това е съвместно предприятие между виетнамската авиокомпания Vietjet Air и тайландската авиокомпания Kan Air. Авиокомпанията е създадена през 2014 г. и започва дейност през 2015 г. Thai Vietjet Air управлява флотилия от самолети Airbus A320 и обслужва дестинации в Тайланд, Виетнам, Китай, Тайван, Южна Корея, Япония и Индия. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и допустим багаж. Thai Vietjet Air има за цел да предостави достъпни възможности за въздушно пътуване на пътниците, като същевременно поддържа високи стандарти за безопасност.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Uzbekistan Airways е националната авиокомпания на Узбекистан със седалище в Ташкент. Той изпълнява редовни вътрешни и международни полети до дестинации в Азия, Европа и Северна Америка. Авиокомпанията е основана през 1992 г. след разпадането на Съветския съюз и оттогава се е превърнала в една от най-големите авиокомпании в Централна Азия. Uzbekistan Airways управлява флотилия от модерни самолети, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A320s и Boeing 767s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Uzbekistan Airways е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Vietnam Airlines е националният превозвач на Виетнам, със седалище в Ханой. Основана е през 1956 г. и извършва полети до 64 дестинации в 17 страни, включително Азия, Европа и Австралия. Авиокомпанията разполага с флот от над 100 самолета, включително Airbus A350, Boeing 787 и Boeing 777. Vietnam Airlines е член на алианса SkyTeam и има споразумения за споделяне на кодове с няколко авиокомпании, включително Delta Air Lines, Air France и KLM. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа, както и карго услуги. Vietnam Airlines се ангажира да осигури безопасно, надеждно и удобно въздушно пътуване на своите пътници.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Salam Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Оман. Основана е през 2016 г. и започва дейност през януари 2017 г. Авиокомпанията извършва вътрешни и международни полети до дестинации в Близкия изток, Азия и Африка. Флотът на Salam Air се състои от самолети Airbus A320neo, които са конфигурирани с еднокласна кабина. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и допустим багаж. Salam Air има за цел да осигури достъпни въздушни пътувания на своите клиенти, като същевременно поддържа високи стандарти за безопасност и качествено обслужване. Авиокомпанията е получила няколко награди за своето представяне и удовлетвореност на клиентите.

Услуги на борда Wizz Air, Cathay Pacific and Bangkok Airways от Истанбул до Токио
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Токио от plane.
съоръжения Wizz Air Cathay Pacific Bangkok Airways Flynas Qatar Airways ZIPAIR Jeju Air AIR PREMIA Azerbaijan Airlines Spring Airlines ITA Airways Gulf Air Asiana Airlines SalamAir Air India Express AirAsia Malaysia Airlines Oman Air Thai Vietjet Air Air China Air France Shanghai Airlines TAROM Turkish Airlines Jazeera Airways Ethiopian Air Jetstar Vietnam Airlines Hong Kong Airlines Philippines AirAsia Vistara IndiGo Cebu Pacific Lufthansa T'way Air Hahn Air AirAsia X Thai Airways Royal Jordanian Air Astana SunExpress Thai AirAsia Aegean Airlines Vueling Kuwait Airways Flydubai Pegasus Airlines STARLUX Airlines Hainan Airlines SriLankan Airlines Sichuan Airlines Japan Airlines Uzbekistan Airways Air Serbia Etihad Airways SAUDIA LOT KLM
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check cross check cross cross cross cross check check check cross cross cross check check check check check check check check check cross check check check check cross check check cross check cross check check check cross check check check check check cross cross check cross check cross check cross cross check check cross check check
food_and_drink Храни и напитки check check check cross check cross cross cross check check check check check check check check check check check check cross check check check check cross check check check cross check check check check cross check check check check check cross check check cross check check check cross check check check check check check check check check cross

Истанбул до Токио Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
626.94kg
Автобус
671.73kg
Полет
1791.27kg
Кола
1433.01kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Токио?
Билет полет от Истанбул до Токио е 1441,19 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 892,30 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Токио?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Токио е 892,30 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Токио от полет?
Истанбул до Токио е 8956,34 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Токио?
Истанбул до Токио е средно 27 ч 52 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч 5 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Токио?
Истанбул до Токио се покрива от оператор(и) 92. Можете да намерите на Virail Wizz Air, Emirates Airlines, Star Flyer, G9, Cathay Pacific, Malindo Airways, Bangkok Airways, Sierra National Airlines, Flynas, Qatar Airways, ZIPAIR, EuroAtlantic Airways, Mesaba Airlines, Jeju Air, AIR PREMIA, Intersky, Azerbaijan Airlines, Spring Airlines, Florida West International Airways, ITA Airways, Gulf Air, Asiana Airlines, SalamAir, Air India Express, KE, AirAsia, Malaysia Airlines, Oman Air, China Southern Airlines, Jatayu Airlines, Thai Vietjet Air, Air China, Air France, Shanghai Airlines, TAROM, Air India Limited, China Eastern Airlines, Singapore Airlines Cargo, Turkish Airlines, President Airlines, Jazeera Airways, Ethiopian Air, Valuair, Jetstar, Vietnam Airlines, Hong Kong Airlines, Philippines AirAsia, Vistara, El Al Israel Airlines, IndiGo, Air Fiji, Air Bagan, Cebu Pacific, Lufthansa, T'way Air, Hahn Air, AirAsia X, Thai Airways, Royal Jordanian, 2GO, Air Astana, SunExpress, Skymark Airlines, Thai AirAsia, Aegean Airlines, Biman Bangladesh Airlines, Vueling, Kuwait Airways, flydubai, Greater Bay Airlines, Pegasus Airlines, Intercontinental de Aviación, STARLUX Airlines, Thai Airways International, Hainan Airlines, Transbrasil, Hong Kong Express Airways, SriLankan Airlines, Zipair Tokyo, Egyptair, Arcus-Air Logistic, Sichuan Airlines, Air Busan, All Nippon Airways, Japan Airlines, Uzbekistan Airways, Air Serbia, Etihad Airways, SAUDIA, Swedline Express, Faso Airways, LOT and KLM предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Токио?
Истанбул до Токио има средно 170 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Токио?
Най-ранният полет от Истанбул до Токио тръгва на 00:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Токио?
Последният полет от Истанбул до Токио тръгва на 23:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Токио?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 892,30 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Токио?
Има средно 2 от Истанбул до Токио.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Токио от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Токио е 11 ч 5 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Токио?
Да, има директен полет между Истанбул и Токио.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Токио от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Токио създава 1791.27kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Токио

Други популярни маршрути