Полет Истанбул - Симферопол цени от 284,28 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Истанбул до Симферопол с полет

Пътуването от Истанбул до Симферопол от полет е 607,48 km и отнема 22 ч 35 мин. Има 110 връзки на ден, с първото заминаване на 00:30 ч. и последното на 23:30 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Симферопол от полет само за 284,28 лв. или за 7006,13 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 284,28 лв..

Най-ниската цена284,28 лв.
Продължителност на пътуването22 ч 35 мин
Връзка на ден110
Най-ниската цена284,28 лв.
Най-висока цена7006,13 лв.
Първо заминаване00:30 ч.
Последно заминаване23:30 ч.
Разстояние607,48 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеСимферопол
ПревозвачиWizz Air, CorendonОще

Пътуване от Истанбул до Симферопол с Virail

Планирате да пътувате от Истанбул до Симферопол? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Истанбул до Симферопол?

Цените за самолетни билети от Истанбул до Симферопол варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от Истанбул до Симферопол ще струват 284,28 лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 1110,14 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Симферопол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема пътуването от Истанбул до Симферопол със самолет?

При разстояние от 607,48 km между Истанбул и Симферопол, обикновено отнема 22 ч 35 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 22 ч 35 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Истанбул до Симферопол, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Истанбул и Симферопол ще завършат пътуването през 7 ч 30 мин. Средно ще ви отнеме около 22 ч 35 мин, за да пътувате 607,48 km между Истанбул и Симферопол.

При пътуване от Истанбул до Симферопол кои летища мога да използвам?

Ще можете да тръгнете от Истанбул, като използвате летища като Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari. Те ви свързват с летища, включително Simferopol Hotel Artek,Stop Simferopol,Bus Station, 4 Kievskaya str.,Simferopol Airport в Симферопол. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Истанбул, или в Симферопол, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Истанбул до Симферопол?

Маршрутът от Истанбул до Симферопол се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Истанбул са средно 110 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Истанбул до Симферопол, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 110 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Симферопол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за полет от Истанбул до Симферопол
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Симферопол.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Симферопол, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Симферопол.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Симферопол

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Симферопол могат да бъдат намерени само за 168,77 лв., ако имате късмет, или средно за 564,38 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 1236,66 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Симферопол със самолет

Когато пътувате до Симферопол със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air Arabia е нискотарифна авиокомпания, базирана в Шарджа, Обединени арабски емирства. Създадена е през 2003 г. и изпълнява редовни полети до над 170 дестинации в Близкия изток, Северна Африка, Азия и Европа. Авиокомпанията управлява флотилия от самолети Airbus A320 и предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и разрешен багаж. Air Arabia е известна с достъпните си цени и е спечелила няколко награди за услугите си, включително за най-добрата нискотарифна авиокомпания в Близкия изток на Skytrax World Airline Awards. Авиокомпанията също така разшири дейността си с пускането на Air Arabia Maroc и Air Arabia Egypt.

Air France е водещият авиопревозвач на Франция, със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France-KLM Group и член-учредител на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Авиокомпанията управлява флотилия от над 200 самолета, обслужващи повече от 200 дестинации по целия свят. Air France предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична, бизнес и La Première (първа класа). Авиокомпанията е известна със своите висококачествени услуги, удобни седалки и възможности за забавление по време на полет. Air France се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в по-икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба.

Air Moldova е националната авиокомпания на Молдова, със седалище в Кишинев. Основана е през 1993 г. и изпълнява редовни полети до дестинации в Европа, Русия и Близкия изток. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Airbus A319 и Embraer E190. Air Moldova предлага опции за места както в икономична, така и в бизнес класа, както и програма за редовни пътуващи, наречена „Club One“. Авиокомпанията има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании, включително Turkish Airlines и Air France. Air Moldova се ангажира да предоставя безопасни и надеждни услуги за въздушен транспорт на своите пътници и е получила няколко награди за обслужване на клиенти.

AirBaltic е латвийска нискотарифна авиокомпания, която извършва полети до над 70 дестинации в Европа, Близкия изток и Азия. Авиокомпанията е основана през 1995 г. и оттогава се е превърнала в най-голямата авиокомпания в Балтийския регион. AirBaltic управлява флотилия от модерни самолети Airbus A220-300, които са известни със своята горивна ефективност и екологичност. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително онлайн чекиране, развлечения по време на полет и програма за лоялност. AirBaltic се ангажира с устойчивостта и си е поставила за цел да стане най-екологичната авиокомпания в света.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

Азербайджанските авиолинии, известни още като AZAL, са водещата авиокомпания превозвач на Азербайджан. Основана е през 1992 г. и е със седалище в Баку, столицата на Азербайджан. Авиокомпанията извършва редовни пътнически полети до над 40 дестинации в Европа, Азия и Близкия изток, както и чартърни полети до други дестинации. Азербайджанските авиолинии разполагат с флот от модерни самолети, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A319s, A320s и A340s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Азербайджанските авиолинии са член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Като езиков модел на AI не съм сигурен за какво се отнася „Buta air“. Може да е правописна грешка на "Bhutan Air", която е националната авиокомпания на Бутан. Bhutan Air изпълнява вътрешни полети в рамките на Бутан и международни полети до съседни страни. Авиокомпанията е създадена през 2011 г. и разполага с флот от два самолета Airbus A319. Bhutan Air е известна с ангажимента си към устойчивия туризъм и използването на биогориво за своите полети. Въпреки това, без повече контекст или информация, е трудно да се даде по-точен отговор.

Czech Airlines е националната авиокомпания на Чешката република, базирана в Прага. Основана е през 1923 г. и е една от най-старите авиокомпании в Европа. Czech Airlines извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Азия и Близкия изток, с акцент върху свързването на Прага с големите градове по света. Авиокомпанията е член на алианса SkyTeam и предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялност. Чешките авиолинии разполагат с флотилия от модерни самолети, включително Airbus A319, A320 и A321, както и турбовитлови ATR 72.

Georgian Airways е националната авиокомпания на Грузия, със седалище в Тбилиси. Извършва редовни полети до различни дестинации в Европа, Азия и Близкия изток, както и чартърни полети до популярни туристически дестинации. Авиокомпанията е основана през 1993 г. и разполага с флотилия от модерни самолети, включително Boeing 737 и Embraer E190. Georgian Airways предлага набор от услуги на своите пътници, включително храна по време на полет, развлечения и програма за редовни пътници. Авиокомпанията се ангажира да предоставя безопасно, надеждно и удобно въздушно пътуване на своите клиенти и е получила няколко награди за своите услуги и представяне.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Nordwind Airlines е руска авиокомпания, основана през 2008 г. Тя извършва вътрешни и международни полети до дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Boeing и Airbus и предлага възможности както за икономична, така и за бизнес класа. Nordwind Airlines е известна със своите достъпни цени и се разраства бързо през последните години. Авиокомпанията също беше призната за своите показатели за безопасност и получи няколко награди за качеството на услугите си. Nordwind Airlines е със седалище в Москва и оперира от няколко летища в Русия.

Onur Air е турска нискотарифна авиокомпания, основана през 1992 г. Тя изпълнява редовни вътрешни и международни полети до различни дестинации в Европа, Азия и Африка. Основният център на авиокомпанията се намира на летище Ататюрк в Истанбул, а също така има второстепенни центрове на летище Анталия и летище Измир Аднан Мендерес. Onur Air управлява флотилия от самолети Airbus A320 и A321 и предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Авиокомпанията се е сблъсквала с някои опасения за безопасността в миналото, но оттогава е подобрила своите показатели за безопасност и продължава да оперира като популярна бюджетна авиокомпания в Турция.

Pegasus Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Турция. Основана е през 1990 г. и започва дейност през 2005 г. Авиокомпанията извършва полети до над 100 дестинации в 40 страни, предимно в Европа, Близкия изток и Азия. Pegasus Airlines има флот от над 80 самолета, състоящ се от Airbus A320s и Boeing 737s. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и програма за лоялни клиенти. Pegasus Airlines е известна със своите достъпни цени и е спечелила няколко награди за обслужване на клиенти и оперативна ефективност.

S7 Airlines е руска авиокомпания със седалище в Новосибирск. Това е втората по големина авиокомпания в Русия и извършва полети до над 150 дестинации в 30 страни. Авиокомпанията е основана през 1957 г. като Обединена ескадрила Толмачево и по-късно е преименувана на Sibir Airlines. През 2005 г. авиокомпанията се преименува на S7 Airlines и оттогава разшири своя флот и маршрутна мрежа. S7 Airlines е член на глобалния алианс на авиокомпаниите oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията е спечелила множество награди за своите услуги и безопасност, включително обявена за най-добра авиокомпания в Русия и ОНД на Skytrax World Airline Awards.

Ukraine International Airlines (UIA) е водещата авиокомпания превозвач на Украйна, със седалище в Киев. Основана е през 1992 г. и извършва редовни и чартърни полети до над 80 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Boeing и Embraer и предлага възможности както за икономична, така и за бизнес класа. UIA е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA). Авиокомпанията е спечелила няколко награди за своите услуги, включително наградите на Skytrax World Airline за най-добра авиокомпания в Украйна и най-добра бизнес класа в Украйна.

Ural Airlines е руска авиокомпания, базирана в Екатеринбург, Русия. Основана е през 1943 г. като Sverdlovsk State Air Enterprises и по-късно преименувана на Ural Airlines през 1993 г. Авиокомпанията изпълнява редовни вътрешни и международни полети до дестинации в Европа, Азия и Близкия изток. Има флотилия от над 40 самолета, включително Airbus A320, A321 и A319. Ural Airlines е известна със своите нискотарифни полети и е спечелила няколко награди за своите услуги, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Русия и ОНД през 2019 г. Авиокомпанията е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциация на европейските авиокомпании (AEA).

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Aircompany Armenia е частна авиокомпания, базирана в Ереван, Армения. Основана е през 2015 г. и изпълнява редовни вътрешни и международни полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Русия. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Airbus A319 и A320 и предлага възможности както за икономична, така и за бизнес класа. Aircompany Armenia има за цел да осигури безопасно, надеждно и достъпно въздушно пътуване на своите пътници, с акцент върху удовлетвореността и комфорта на клиентите. Авиокомпанията предлага и карго услуги, чартърни полети и туристически пакети до популярни туристически дестинации.

Услуги на борда Wizz Air, Lufthansa and Czech Airlines от Истанбул до Симферопол
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Симферопол от plane.
съоръжения Wizz Air Lufthansa Czech Airlines Pegasus Airlines Air Moldova Aegean Airlines LEVEL TAROM Georgian Airways Austrian Airlines Air Arabia Azerbaijan Airlines Air Dilijans Easyjet LOT British Airways Air France Buta air AnadoluJet SWISS Ryanair AirBaltic Turkish Airlines
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check cross check check check cross cross cross check check check check cross check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check cross check cross check cross check cross check cross check cross check check check cross cross check check check check check

Истанбул до Симферопол Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
42.52kg
Автобус
45.56kg
Полет
121.5kg
Кола
97.2kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Симферопол?
Билет полет от Истанбул до Симферопол е 1110,14 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 284,28 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Симферопол?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Симферопол е 284,28 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Симферопол от полет?
Истанбул до Симферопол е 607,48 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Симферопол?
Истанбул до Симферопол е средно 22 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 30 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Симферопол?
Истанбул до Симферопол се покрива от оператор(и) 39. Можете да намерите на Virail Wizz Air, Corendon, Lufthansa, Atlasglobal, Czech Airlines, Pegasus Airlines, Ural Airlines, Nordwind Airlines, Wizz Air UK, S7 Airlines, Air Moldova, Aegean Airlines, AeroUnion, LEVEL, Onur Air, TAROM, AZIMUTH, Georgian Airways, Austrian Airlines, Air Arabia, Azerbaijan Airlines, Air Dilijans, UTair, Easyjet, LOT, Aeroflot, British Airways, Air France, SAS, Belavia, Ukraine International Airlines, Buta air, Red Wings, AnadoluJet, Smartavia, Pobeda, SWISS, Ryanair, airBaltic and Turkish Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Симферопол?
Истанбул до Симферопол има средно 110 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Симферопол?
Най-ранният полет от Истанбул до Симферопол тръгва на 00:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Симферопол?
Последният полет от Истанбул до Симферопол тръгва на 23:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Симферопол?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 284,28 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Симферопол от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Симферопол е 7 ч 30 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Симферопол?
Да, има директен полет между Истанбул и Симферопол.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Симферопол от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Симферопол създава 121.5kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Свързани маршрути

Други популярни маршрути