Полет Истанбул - Хошимин цени от 743,59 лв.

23/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Истанбул до Хошимин с полет

Пътуването от Истанбул до Хошимин от полет е 8199,62 km и отнема 26 ч 22 мин. Има 86 връзки на ден, с първото заминаване на 03:45 ч. и последното на 23:55 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Хошимин от полет само за 743,59 лв. или за 3942,28 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 743,59 лв..

Най-ниската цена743,59 лв.
Продължителност на пътуването26 ч 22 мин
Връзка на ден86
Най-ниската цена743,59 лв.
Най-висока цена3942,28 лв.
Първо заминаване03:45 ч.
Последно заминаване23:55 ч.
Разстояние8199,62 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеХошимин
ПревозвачиGulf Air, HHОще

Полет Билети от Истанбул до Хошимин

Дата на заминаване
вторник, 23 юли 2024 г.

Пътуването ви от Истанбул до Хошимин с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Истанбул до Хошимин? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Истанбул до Хошимин, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Истанбул до Хошимин със самолет?

Най-евтините самолетни билети от Истанбул до Хошимин струват 743,59 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 1677,53 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Истанбул до Хошимин.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Хошимин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема да се стигне от Истанбул до Хошимин със самолет?

Пътуването между Истанбул и Хошимин със самолет е приблизително 8199,62 km. Ще ви отнеме около 26 ч 22 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Истанбул и Хошимин е около 8199,62 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 26 ч 22 мин. Обаче най-бързите маршрути между Истанбул и Хошимин продължават 12 ч 35 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

При пътуване от Истанбул до Хошимин кои летища мога да използвам?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Истанбул от следните летища: Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari. Пристигайки в Хошимин, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: An Suong bus station,Ho Chi Minh City Station. Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пъти на ден има тръгващи от Истанбул за Хошимин?

Ако искате да стигнете от Истанбул до Хошимин, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 86 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Истанбул и Хошимин. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 86 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Хошимин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Истанбул до Хошимин

Евтини билети за полет от Истанбул до Хошимин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Хошимин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Хошимин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Хошимин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Истанбул до Хошимин

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Хошимин

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Хошимин могат да бъдат намерени само за 588,53 лв., ако имате късмет, или средно за 709,94 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 867,96 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хошимин със самолет

Когато пътувате до Хошимин със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air Astana е водещата авиокомпания превозвач на Казахстан, със седалище в Алмати. Основан е през 2001 г. като съвместно предприятие между казахстанското правителство и British Airways. Авиокомпанията управлява флотилия от модерни самолети, включително Boeing 767, Airbus A320 и Embraer E190, и обслужва над 60 дестинации по целия свят. Air Astana спечели множество награди за своите услуги, включително наградата Skytrax за най-добра авиокомпания в Централна Азия и Индия за шест последователни години. Авиокомпанията се е ангажирала с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като например използване на биогорива и инвестиране в по-ефективни самолети.

Air France е водещият авиопревозвач на Франция, със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France-KLM Group и член-учредител на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Авиокомпанията управлява флотилия от над 200 самолета, обслужващи повече от 200 дестинации по целия свят. Air France предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична, бизнес и La Première (първа класа). Авиокомпанията е известна със своите висококачествени услуги, удобни седалки и възможности за забавление по време на полет. Air France се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в по-икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба.

Air India Express е нискотарифна авиокомпания, базирана в Индия, която извършва полети до различни вътрешни и международни дестинации. Това е дъщерно дружество на Air India и е създадено през 2004 г. с цел предоставяне на достъпни въздушни пътувания на пътниците. Авиокомпанията управлява флотилия от самолети Boeing 737-800 и предлага безпроблемна услуга с основни удобства като храна, леки закуски и напитки, налични за покупка на борда. Air India Express има силно присъствие в Близкия изток и изпълнява полети до дестинации като Дубай, Абу Даби и Маскат. Авиокомпанията е спечелила няколко награди за своята безопасност и оперативна ефективност.

AirAsia е нискотарифна авиокомпания, базирана в Малайзия, която извършва полети до над 165 дестинации в Азия, Австралия и Близкия изток. Основана е през 1993 г. и оттогава се е разраснала до една от най-големите авиокомпании в региона, с флот от над 250 самолета. AirAsia е известна със своите достъпни цени на билети, които са възможни благодарение на нейния подход без излишни средства към въздушното пътуване. Пътниците могат да изберат да добавят допълнителни услуги като храна, допустим багаж и избор на място срещу допълнително заплащане. Авиокомпанията предлага и програма за лоялност, наречена BIG, която позволява на членовете да печелят и да осребряват точки за полети и други награди.

Akasa Air е нов тип климатична система, която използва вода за охлаждане на въздуха вместо традиционните хладилни агенти. Системата работи чрез преминаване на горещ въздух през мокър филтър, който охлажда въздуха чрез изпарение. След това охладеният въздух циркулира обратно в помещението, осигурявайки удобно и енергийно ефективно решение за охлаждане. Akasa Air е проектиран да бъде екологичен, като използва до 90% по-малко енергия от традиционните климатични системи и не произвежда вредни емисии. Системата също така е лесна за инсталиране и поддръжка, което я прави рентабилна и устойчива алтернатива на традиционната климатизация.

Asiana Airlines е южнокорейска авиокомпания, основана през 1988 г. Тя извършва вътрешни и международни полети до над 90 дестинации в Азия, Европа, Северна Америка и Океания. Asiana Airlines е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за своите услуги, включително 5-звездния рейтинг на Skytrax за 12 последователни години. Asiana Airlines е известна със своите удобни седалки, развлечения по време на полет и висококачествени ястия. Авиокомпанията също така предлага програма за редовни клиенти, наречена Asiana Club, която позволява на членовете да печелят и осребряват мили за полети, надграждане и други предимства.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

Bamboo Airways е виетнамска авиокомпания, която е основана през 2017 г. и започва дейност през 2019 г. Тя е собственост на FLC Group, виетнамски конгломерат, който оперира в недвижими имоти, хотелиерство и други индустрии. Bamboo Airways извършва вътрешни и международни полети до дестинации в Азия, Европа и Северна Америка. Авиокомпанията разполага с флот от модерни самолети, включително Airbus A320s, A321neos и Boeing 787-9 Dreamliners. Bamboo Airways има за цел да осигури достъпни и висококачествени въздушни пътувания на клиентите, с акцент върху безопасността, комфорта и удобството. Авиокомпанията получи няколко награди за своите услуги, включително наградата „Най-добра нова авиокомпания“ на Азиатско-тихоокеанските авиационни награди за 2019 г.

Etihad Airways е националната авиокомпания на Обединените арабски емирства, базирана в Абу Даби. Основана е през 2003 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите авиокомпании в света, с флот от над 100 самолета и мрежа от повече от 80 дестинации по целия свят. Etihad Airways е известна със своите луксозни и иновативни продукти и услуги, включително наградените кабини в първа и бизнес класа, развлечения по време на полет и възможности за хранене. Авиокомпанията също така се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба на борда.

Gulf Air е националната авиокомпания на Кралство Бахрейн, със седалище в Мухарак. Основана е през 1950 г. и извършва полети до над 50 дестинации в Близкия изток, Азия, Европа и Африка. Флотът на Gulf Air се състои от модерни самолети Airbus и Boeing и предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги, включително World Travel Awards за водеща бизнес класа на авиокомпания в Близкия изток и уебсайт на водеща авиокомпания в Близкия изток. Gulf Air се ангажира да осигури безопасно, надеждно и удобно пътуване на своите пътници.

Hahn Air е немска авиокомпания, която работи като редовен и чартърен превозвач. Въпреки това, той е най-известен с ролята си на доставчик на билети и разпространение на услуги за други авиокомпании. Hahn Air има споразумения с над 350 авиокомпании по целия свят, което им позволява да продават своите полети чрез глобалната дистрибуторска система (GDS) на Hahn Air. Това позволява на туристическите агенти да резервират полети на авиокомпании, които може да не са налични чрез традиционните GDS системи. Hahn Air също предлага полети със собствена марка до ограничен брой дестинации в Европа. Авиокомпанията е основана през 1994 г. и е със седалище в Драйайх, Германия.

Hainan Airlines е китайска авиокомпания със седалище в Хайкоу, провинция Хайнан. Това е най-голямата частна авиокомпания в Китай и оперира както вътрешни, така и международни полети. Авиокомпанията е основана през 1989 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. Hainan Airlines има флот от над 200 самолета и обслужва повече от 100 дестинации по целия свят. Авиокомпанията е известна с висококачественото си обслужване и е спечелила множество награди за опита си по време на полет. Hainan Airlines също е член на глобалния авиокомпаниен алианс, HNA Group, който включва други авиокомпании като Hong Kong Airlines и Tianjin Airlines.

Kuwait Airways е националната авиокомпания на Кувейт, със седалище в град Кувейт. Основана е през 1953 г. и изпълнява редовни международни полети до повече от 40 дестинации в Азия, Европа, Африка и Северна Америка. Флотът на авиокомпанията се състои от смесица от самолети Airbus и Boeing, включително Airbus A320, A330 и A350, както и Boeing 777. Kuwait Airways предлага набор от класи, включително икономична, бизнес и първа класа, и предоставя пътници с развлечения по време на полет, храна и напитки. Авиокомпанията е член на Организацията на арабските въздушни превозвачи и Международната асоциация за въздушен транспорт.

Pegasus Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Турция. Основана е през 1990 г. и започва дейност през 2005 г. Авиокомпанията извършва полети до над 100 дестинации в 40 страни, предимно в Европа, Близкия изток и Азия. Pegasus Airlines има флот от над 80 самолета, състоящ се от Airbus A320s и Boeing 737s. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и програма за лоялни клиенти. Pegasus Airlines е известна със своите достъпни цени и е спечелила няколко награди за обслужване на клиенти и оперативна ефективност.

Qatar Airways е националната авиокомпания на Катар, базирана в Доха. Основана е през 1993 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите авиокомпании в света, с флот от над 200 самолета, летящи до повече от 160 дестинации по целия свят. Qatar Airways е известна със своята луксозна и награждавана услуга, предлагаща на пътниците набор от удобства като легнали седалки, гурме кухня и развлечения по време на полет. Авиокомпанията е член на алианса oneworld и има партньорства с няколко други авиокомпании, което позволява на пътниците лесно да се свързват с дестинации по целия свят. Qatar Airways спечели множество награди за своята услуга, включително обявена за най-добрата авиокомпания в света от Skytrax през 2019 г.

Sichuan Airlines е китайска авиокомпания, базирана в Чънду, провинция Съчуан. Основан е през 1986 г. и изпълнява вътрешни и международни полети. Авиокомпанията разполага с флот от над 150 самолета, включително Airbus A320, A330 и A350. Sichuan Airlines обслужва повече от 100 дестинации в Китай и по света, включително Европа, Северна Америка и Австралия. Авиокомпанията е известна със своята пикантна съчуанска кухня, сервирана на борда, и с ангажимента си към безопасността и обслужването на клиентите. Sichuan Airlines е член на Star Alliance, глобален алианс на авиокомпании, който включва авиокомпании като United Airlines, Lufthansa и Air Canada.

Thai Airways е националната авиокомпания превозвач на Тайланд, със седалище в Банкок. Основана е през 1960 г. и оперира флотилия от над 80 самолета, обслужващи повече от 80 дестинации в 37 държави. Thai Airways е член на Star Alliance и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага набор от класи, включително кралска първа класа, кралска копринена класа и икономична класа. Thai Airways е известна с висококачественото си обслужване, включително храна по време на полет и опции за забавление. Авиокомпанията е спечелила многобройни награди за своите услуги, включително наградите на Skytrax World Airline Awards за най-добър бордов кетъринг в икономична класа и най-добро спа съоръжение в салона на авиокомпанията.

Thai Vietjet Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Тайланд, изпълняваща вътрешни и международни полети. Това е съвместно предприятие между виетнамската авиокомпания Vietjet Air и тайландската авиокомпания Kan Air. Авиокомпанията е създадена през 2014 г. и започва дейност през 2015 г. Thai Vietjet Air управлява флотилия от самолети Airbus A320 и обслужва дестинации в Тайланд, Виетнам, Китай, Тайван, Южна Корея, Япония и Индия. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и допустим багаж. Thai Vietjet Air има за цел да предостави достъпни възможности за въздушно пътуване на пътниците, като същевременно поддържа високи стандарти за безопасност.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Uzbekistan Airways е националната авиокомпания на Узбекистан със седалище в Ташкент. Той изпълнява редовни вътрешни и международни полети до дестинации в Азия, Европа и Северна Америка. Авиокомпанията е основана през 1992 г. след разпадането на Съветския съюз и оттогава се е превърнала в една от най-големите авиокомпании в Централна Азия. Uzbekistan Airways управлява флотилия от модерни самолети, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A320s и Boeing 767s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Uzbekistan Airways е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Vietnam Airlines е националният превозвач на Виетнам, със седалище в Ханой. Основана е през 1956 г. и извършва полети до 64 дестинации в 17 страни, включително Азия, Европа и Австралия. Авиокомпанията разполага с флот от над 100 самолета, включително Airbus A350, Boeing 787 и Boeing 777. Vietnam Airlines е член на алианса SkyTeam и има споразумения за споделяне на кодове с няколко авиокомпании, включително Delta Air Lines, Air France и KLM. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа, както и карго услуги. Vietnam Airlines се ангажира да осигури безопасно, надеждно и удобно въздушно пътуване на своите пътници.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда Gulf Air, Ryanair and Asiana Airlines от Истанбул до Хошимин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Хошимин от plane.
съоръжения Gulf Air Ryanair Asiana Airlines Vietnam Airlines Cathay Pacific Air Astana Thai Airways SunExpress Kuwait Airways Vistara Air India Express Wizz Air Qatar Airways Finnair Hainan Airlines Thai Vietjet Air Austrian Airlines Pegasus Airlines Turkish Airlines Royal Jordanian Sichuan Airlines IndiGo AirAsia Etihad Airways Akasa Air Uzbekistan Airways Bamboo Airways Flynas Hahn Air Air France
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check cross check check check check check cross check cross check check cross check check check check check cross check check check check cross cross check cross check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check check check cross check check check check check cross check check check check check check check check check check check check check cross check cross

Истанбул до Хошимин Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
573.97kg
Автобус
614.97kg
Полет
1639.92kg
Кола
1311.94kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Хошимин?
Билет полет от Истанбул до Хошимин е 1677,53 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 743,59 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Хошимин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Хошимин е 743,59 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Хошимин от полет?
Истанбул до Хошимин е 8199,62 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Хошимин?
Истанбул до Хошимин е средно 26 ч 22 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 12 ч 35 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Хошимин?
Истанбул до Хошимин се покрива от оператор(и) 45. Можете да намерите на Virail Gulf Air, HH, Ryanair, Valuair, Asiana Airlines, Vietnam Airlines, Cathay Pacific, Air Astana, China Southern Airlines, China Eastern Airlines, Middle East Airlines, Thai Airways, Turkmenistan Airlines, Air India Limited, SunExpress, Intersky, G9, Kuwait Airways, Vistara, Air India Express, Wizz Air, Qatar Airways, Finnair, Hainan Airlines, Thai Vietjet Air, Austrian Airlines, Pegasus Airlines, Turkish Airlines, Royal Jordanian, Sichuan Airlines, Jatayu Airlines, IndiGo, Faso Airways, Transbrasil, AirAsia, Etihad Airways, Akasa Air, Thai Airways International, Uzbekistan Airways, Bamboo Airways, Air Ivoire, Flynas, Hahn Air, Air France, Emirates Airlines and Antinea Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Хошимин?
Истанбул до Хошимин има средно 86 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Хошимин?
Най-ранният полет от Истанбул до Хошимин тръгва на 03:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Хошимин?
Последният полет от Истанбул до Хошимин тръгва на 23:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Хошимин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 743,59 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Хошимин от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Хошимин е 12 ч 35 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Хошимин?
Да, има директен полет между Истанбул и Хошимин.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Хошимин от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Хошимин създава 1639.92kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Хошимин

Други популярни маршрути