Полет Истанбул - Кайсери цени от 58,84 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 96,67 лв.
утре 78,84 лв.
2 дни 85,90 лв.
3 дни 77,80 лв.

Истанбул до Кайсери с полет

Пътуването от Истанбул до Кайсери от полет е 613,2 km и отнема 1 ч 24 мин. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 03:35 ч. и последното на 23:55 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Кайсери от полет само за 58,84 лв. или за 511,65 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 58,84 лв..

Най-ниската цена58,84 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 24 мин
Връзка на ден15
Най-ниската цена58,84 лв.
Най-висока цена511,65 лв.
Първо заминаване03:35 ч.
Последно заминаване23:55 ч.
Разстояние613,2 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеКайсери
ПревозвачиValuair, Turkish Airlines

Полет Билети от Истанбул до Кайсери

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Истанбул до Кайсери с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Истанбул до Кайсери. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват самолетните билети от Истанбул до Кайсери?

Цените ще варират, когато пътувате от Истанбул до Кайсери. Средно обаче ще платите около 176,86 лв. за самолетен билет. Можете да намерите самолетни билети на цени до 58,84 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини самолетни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си самолетни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Кайсери. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Истанбул до Кайсери със самолет?

Средното време за пътуване е 1 ч 24 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 613,2 km от Истанбул до Кайсери. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Истанбул до Кайсери да отнеме повече от 1 ч 24 мин. Разстоянието между Истанбул и Кайсери е около 613,2 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 24 мин. Обаче най-бързите маршрути между Истанбул и Кайсери продължават 1 ч 15 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои летища мога да използвам по маршрута от Истанбул до Кайсери?

Можете да заминете от Истанбул на летища като Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Кайсери на следните летища: . Някои от тези летища могат да се обслужват само от определени авиокомпании. Поради това може да няма директна връзка между всички летища в Истанбул и Кайсери. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Истанбул за Кайсери?

Точният брой на пътуванията от Истанбул до Кайсери може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 15 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Истанбул до Кайсери. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Истанбул до Кайсери варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 15 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Кайсери. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Истанбул до Кайсери

Евтини билети за полет от Истанбул до Кайсери
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Кайсери.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Кайсери, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Кайсери.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Истанбул до Кайсери

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 64,57 лв. до 184,10 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 65% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Кайсери

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Кайсери могат да бъдат намерени само за 68,70 лв., ако имате късмет, или средно за 94,26 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 143,34 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кайсери със самолет

Когато пътувате до Кайсери със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Услуги на борда Turkish Airlines and Pegasus Airlines от Истанбул до Кайсери
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Кайсери от plane.
съоръжения Turkish Airlines Pegasus Airlines
wifi WiFi check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check check

Истанбул до Кайсери Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
42.92kg
Автобус
45.99kg
Полет
122.64kg
Кола
98.11kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Кайсери?
Билет полет от Истанбул до Кайсери е 176,86 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 58,84 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Кайсери?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Кайсери е 58,84 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Кайсери от полет?
Истанбул до Кайсери е 613,2 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Кайсери?
Истанбул до Кайсери е средно 1 ч 24 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 15 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Кайсери?
Истанбул до Кайсери се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Valuair, Turkish Airlines and Pegasus Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Кайсери?
Истанбул до Кайсери има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Кайсери?
Най-ранният полет от Истанбул до Кайсери тръгва на 03:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Кайсери?
Последният полет от Истанбул до Кайсери тръгва на 23:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Кайсери?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 58,84 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Кайсери?
Има средно 15 от Истанбул до Кайсери.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Кайсери от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Кайсери е 1 ч 15 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Кайсери?
Да, има директен полет между Истанбул и Кайсери.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Кайсери от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Кайсери създава 122.64kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Свързани маршрути

Други популярни маршрути