Полет Истанбул - Чанаккале цени от 119,29 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Истанбул до Чанаккале с полет

Пътуването от Истанбул до Чанаккале от полет е 235,74 km и отнема 13 ч 12 мин. Има 30 връзки на ден, с първото заминаване на 00:10 ч. и последното на 23:59 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Чанаккале от полет само за 119,29 лв. или за 2125,91 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 119,29 лв..

Най-ниската цена119,29 лв.
Продължителност на пътуването13 ч 12 мин
Връзка на ден30
Най-ниската цена119,29 лв.
Най-висока цена2125,91 лв.
Първо заминаване00:10 ч.
Последно заминаване23:59 ч.
Разстояние235,74 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеЧанаккале
ПревозвачиQatar Airways, BUTAAIRОще

Полет Билети от Истанбул до Чанаккале

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Истанбул до Чанаккале с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Истанбул до Чанаккале? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Истанбул до Чанаккале, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Истанбул до Чанаккале?

Самолетен билет от Истанбул до Чанаккале ще ви струва средно 877,57 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 119,29 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Чанаккале. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема пътуването от Истанбул до Чанаккале със самолет?

Средното време за пътуване е 13 ч 12 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 235,74 km от Истанбул до Чанаккале. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Истанбул до Чанаккале да отнеме повече от 13 ч 12 мин. Пътуването от Истанбул до Чанаккале обхваща разстояние от 235,74 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 13 ч 12 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 20 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Истанбул до Чанаккале по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са летищата по маршрута от Истанбул до Чанаккале?

В Истанбул летищата за излитане включват Istanbul, Büyük Otogari,Istanbul Airport (IST). Когато пристигнете в Чанаккале, може да успеете да слезете на летища като Çanakkale Airport, CKZ. Не забравяйте обаче, че точните летища, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните авиокомпании могат да заминават и пристигат на различни летища. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на летищата може да бъде ограничен и точните летища, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различните часове от деня или според деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че заминавате и пристигате на летище, което е удобно за вашето пътуване.

Колко пътувания от Истанбул до Чанаккале има всеки ден?

Средно има 30 заминаващи ежедневно от Истанбул до Чанаккале. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Истанбул, които пътуват директно до Чанаккале. Има 30 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Чанаккале. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Истанбул до Чанаккале

Евтини билети за полет от Истанбул до Чанаккале
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Чанаккале.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Чанаккале, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Чанаккале.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Истанбул до Чанаккале

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 124,94 лв. до 224,86 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 44% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Чанаккале

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Чанаккале могат да бъдат намерени само за 75,24 лв., ако имате късмет, или средно за 113,83 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 314,91 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Чанаккале със самолет

Когато пътувате до Чанаккале със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Азербайджанските авиолинии, известни още като AZAL, са водещата авиокомпания превозвач на Азербайджан. Основана е през 1992 г. и е със седалище в Баку, столицата на Азербайджан. Авиокомпанията извършва редовни пътнически полети до над 40 дестинации в Европа, Азия и Близкия изток, както и чартърни полети до други дестинации. Азербайджанските авиолинии разполагат с флот от модерни самолети, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A319s, A320s и A340s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Азербайджанските авиолинии са член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Qatar Airways е националната авиокомпания на Катар, базирана в Доха. Основана е през 1993 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите авиокомпании в света, с флот от над 200 самолета, летящи до повече от 160 дестинации по целия свят. Qatar Airways е известна със своята луксозна и награждавана услуга, предлагаща на пътниците набор от удобства като легнали седалки, гурме кухня и развлечения по време на полет. Авиокомпанията е член на алианса oneworld и има партньорства с няколко други авиокомпании, което позволява на пътниците лесно да се свързват с дестинации по целия свят. Qatar Airways спечели множество награди за своята услуга, включително обявена за най-добрата авиокомпания в света от Skytrax през 2019 г.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Услуги на борда Qatar Airways, Turkish Airlines and Azerbaijan Airlines от Истанбул до Чанаккале
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Чанаккале от plane.
съоръжения Qatar Airways Turkish Airlines Azerbaijan Airlines
wifi WiFi check check check
luggage Багаж check check cross
food_and_drink Храни и напитки check check check

Истанбул до Чанаккале Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
16.5kg
Автобус
17.68kg
Полет
47.15kg
Кола
37.72kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Чанаккале?
Билет полет от Истанбул до Чанаккале е 877,57 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 119,29 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Чанаккале?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Чанаккале е 119,29 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Чанаккале от полет?
Истанбул до Чанаккале е 235,74 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Чанаккале?
Истанбул до Чанаккале е средно 13 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 20 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Чанаккале?
Истанбул до Чанаккале се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Qatar Airways, BUTAAIR, Turkish Airlines, Azerbaijan Airlines, Tol-Air Services and Air Fiji предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Чанаккале?
Истанбул до Чанаккале има средно 30 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Чанаккале?
Най-ранният полет от Истанбул до Чанаккале тръгва на 00:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Чанаккале?
Последният полет от Истанбул до Чанаккале тръгва на 23:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Чанаккале?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 119,29 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Чанаккале от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Чанаккале е 3 ч 20 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Чанаккале?
Да, има директен полет между Истанбул и Чанаккале.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Чанаккале от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Чанаккале създава 47.15kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Чанаккале

Свързани маршрути

Други популярни маршрути