Полет Волгоград - София цени от 206,15 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Волгоград до София с полет

Пътуването от Волгоград до София от полет е 1770,12 km и отнема 23 ч 1 мин. Има 80 връзки на ден, с първото заминаване на 00:10 ч. и последното на 23:55 ч.. Възможно е да пътувате от Волгоград до София от полет само за 206,15 лв. или за 6460,03 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 206,15 лв..

Най-ниската цена206,15 лв.
Продължителност на пътуването23 ч 1 мин
Връзка на ден80
Най-ниската цена206,15 лв.
Най-висока цена6460,03 лв.
Първо заминаване00:10 ч.
Последно заминаване23:55 ч.
Разстояние1770,12 km
ЗаминаванеВолгоград
ПристиганеСофия
ПревозвачиWizz Air, LufthansaОще

Стигнете от Волгоград до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Волгоград до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Волгоград до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за самолетни билети от Волгоград до София?

Най-евтините самолетни билети от Волгоград до София струват 206,15 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 1167,84 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Волгоград до София.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Волгоград до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема пътуването от Волгоград до София със самолет?

Пътуването от Волгоград до София със самолет обикновено отнема 23 ч 1 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 1770,12 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 23 ч 1 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Волгоград и София продължава около 1770,12 km и обикновено отнема приблизително 23 ч 1 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 5 ч 20 мин. Ако се опитвате да стигнете от Волгоград до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои летища мога да използвам по маршрута от Волгоград до София?

В Волгоград летищата за излитане включват Volgograd, Zheleznodorozhnyy Vokzal (Волгоград, Железнодорожный Вокзал),Volgograd, Tsentralnyy Avtovokzal (Волгоград, Центральный Автовокзал). Когато пристигнете в София, може да успеете да слезете на летища като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните летища, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните авиокомпании могат да заминават и пристигат на различни летища. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на летищата може да бъде ограничен и точните летища, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различните часове от деня или според деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че заминавате и пристигате на летище, което е удобно за вашето пътуване.

Колко пътувания от Волгоград до София се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Волгоград до София, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 80 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Волгоград до София, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Волгоград до София всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 80 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Волгоград до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за полет от Волгоград до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Волгоград до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Волгоград до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Волгоград до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Волгоград до София

Най-евтините самолетни билети Волгоград - София могат да бъдат намерени само за 350,05 лв., ако имате късмет, или средно за 1171,66 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 2139,04 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София със самолет

Когато пътувате до София със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air France е водещият авиопревозвач на Франция, със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France-KLM Group и член-учредител на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Авиокомпанията управлява флотилия от над 200 самолета, обслужващи повече от 200 дестинации по целия свят. Air France предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична, бизнес и La Première (първа класа). Авиокомпанията е известна със своите висококачествени услуги, удобни седалки и възможности за забавление по време на полет. Air France се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в по-икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба.

Air Moldova е националната авиокомпания на Молдова, със седалище в Кишинев. Основана е през 1993 г. и изпълнява редовни полети до дестинации в Европа, Русия и Близкия изток. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Airbus A319 и Embraer E190. Air Moldova предлага опции за места както в икономична, така и в бизнес класа, както и програма за редовни пътуващи, наречена „Club One“. Авиокомпанията има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании, включително Turkish Airlines и Air France. Air Moldova се ангажира да предоставя безопасни и надеждни услуги за въздушен транспорт на своите пътници и е получила няколко награди за обслужване на клиенти.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

AirBaltic е латвийска нискотарифна авиокомпания, която извършва полети до над 70 дестинации в Европа, Близкия изток и Азия. Авиокомпанията е основана през 1995 г. и оттогава се е превърнала в най-голямата авиокомпания в Балтийския регион. AirBaltic управлява флотилия от модерни самолети Airbus A220-300, които са известни със своята горивна ефективност и екологичност. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително онлайн чекиране, развлечения по време на полет и програма за лоялност. AirBaltic се ангажира с устойчивостта и си е поставила за цел да стане най-екологичната авиокомпания в света.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

България Ер е националният авиопревозвач на България със седалище в София. Извършва редовни полети до над 20 дестинации в Европа, Близкия изток и Африка. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и разполага с флот от 10 самолета, включително Airbus A319 и Embraer E190. България Ер предлага места както в икономична, така и в бизнес класа, както и програма за редовни пътуващи, наречена Fly More. Авиокомпанията има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании, включително Air France, KLM и Alitalia. България Ер е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Czech Airlines е националната авиокомпания на Чешката република, базирана в Прага. Основана е през 1923 г. и е една от най-старите авиокомпании в Европа. Czech Airlines извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Азия и Близкия изток, с акцент върху свързването на Прага с големите градове по света. Авиокомпанията е член на алианса SkyTeam и предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялност. Чешките авиолинии разполагат с флотилия от модерни самолети, включително Airbus A319, A320 и A321, както и турбовитлови ATR 72.

Fly Emirates е националната авиокомпания на Обединените арабски емирства (ОАЕ) и една от най-големите авиокомпании в света. Той извършва над 3600 полета седмично до повече от 150 дестинации в над 80 държави. Авиокомпанията е известна с луксозните си удобства, включително частни апартаменти, гурме заведения за хранене и развлечения по време на полет. Освен това е основен спонсор на спортни отбори и събития, включително футболни клубове като Реал Мадрид и Арсенал, както и тенис турнето на ATP. Fly Emirates спечели множество награди за своите услуги, включително обявена за най-добра авиокомпания в света от Skytrax през 2016 г.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Nordwind Airlines е руска авиокомпания, основана през 2008 г. Тя извършва вътрешни и международни полети до дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Boeing и Airbus и предлага възможности както за икономична, така и за бизнес класа. Nordwind Airlines е известна със своите достъпни цени и се разраства бързо през последните години. Авиокомпанията също беше призната за своите показатели за безопасност и получи няколко награди за качеството на услугите си. Nordwind Airlines е със седалище в Москва и оперира от няколко летища в Русия.

Pegasus Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Турция. Основана е през 1990 г. и започва дейност през 2005 г. Авиокомпанията извършва полети до над 100 дестинации в 40 страни, предимно в Европа, Близкия изток и Азия. Pegasus Airlines има флот от над 80 самолета, състоящ се от Airbus A320s и Boeing 737s. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и програма за лоялни клиенти. Pegasus Airlines е известна със своите достъпни цени и е спечелила няколко награди за обслужване на клиенти и оперативна ефективност.

Qatar Airways е националната авиокомпания на Катар, базирана в Доха. Основана е през 1993 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите авиокомпании в света, с флот от над 200 самолета, летящи до повече от 160 дестинации по целия свят. Qatar Airways е известна със своята луксозна и награждавана услуга, предлагаща на пътниците набор от удобства като легнали седалки, гурме кухня и развлечения по време на полет. Авиокомпанията е член на алианса oneworld и има партньорства с няколко други авиокомпании, което позволява на пътниците лесно да се свързват с дестинации по целия свят. Qatar Airways спечели множество награди за своята услуга, включително обявена за най-добрата авиокомпания в света от Skytrax през 2019 г.

S7 Airlines е руска авиокомпания със седалище в Новосибирск. Това е втората по големина авиокомпания в Русия и извършва полети до над 150 дестинации в 30 страни. Авиокомпанията е основана през 1957 г. като Обединена ескадрила Толмачево и по-късно е преименувана на Sibir Airlines. През 2005 г. авиокомпанията се преименува на S7 Airlines и оттогава разшири своя флот и маршрутна мрежа. S7 Airlines е член на глобалния алианс на авиокомпаниите oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията е спечелила множество награди за своите услуги и безопасност, включително обявена за най-добра авиокомпания в Русия и ОНД на Skytrax World Airline Awards.

Ukraine International Airlines (UIA) е водещата авиокомпания превозвач на Украйна, със седалище в Киев. Основана е през 1992 г. и извършва редовни и чартърни полети до над 80 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Boeing и Embraer и предлага възможности както за икономична, така и за бизнес класа. UIA е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA). Авиокомпанията е спечелила няколко награди за своите услуги, включително наградите на Skytrax World Airline за най-добра авиокомпания в Украйна и най-добра бизнес класа в Украйна.

Ural Airlines е руска авиокомпания, базирана в Екатеринбург, Русия. Основана е през 1943 г. като Sverdlovsk State Air Enterprises и по-късно преименувана на Ural Airlines през 1993 г. Авиокомпанията изпълнява редовни вътрешни и международни полети до дестинации в Европа, Азия и Близкия изток. Има флотилия от над 40 самолета, включително Airbus A320, A321 и A319. Ural Airlines е известна със своите нискотарифни полети и е спечелила няколко награди за своите услуги, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Русия и ОНД през 2019 г. Авиокомпанията е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциация на европейските авиокомпании (AEA).

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда Wizz Air, Lufthansa and Eurowings от Волгоград до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Волгоград до София от plane.
съоръжения Wizz Air Lufthansa Eurowings Czech Airlines Pegasus Airlines Qatar Airways Air Moldova KLM Aegean Airlines EL AL TAROM Austrian Airlines Lauda Emirates Easyjet LOT British Airways Air France Air Serbia Vueling Bulgaria Air SWISS Ryanair AirBaltic Turkish Airlines
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check check check check check check check cross check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check cross cross check check cross cross check check check check cross check check check check cross check cross check check check check check

Волгоград до София Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
123.91kg
Автобус
132.76kg
Полет
354.02kg
Кола
283.22kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Волгоград до София?
Билет полет от Волгоград до София е 1167,84 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 206,15 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Волгоград до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Волгоград до София е 206,15 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Волгоград и София от полет?
Волгоград до София е 1770,12 km.
Колко време трае полет между Волгоград и София?
Волгоград до София е средно 23 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 20 мин.
Какви компании работят от Волгоград до София?
Волгоград до София се покрива от оператор(и) 37. Можете да намерите на Virail Wizz Air, Lufthansa, adria_airways, Eurowings, Czech Airlines, Ural Airlines, Pegasus Airlines, Nordwind Airlines, Wizz Air UK, S7 Airlines, Qatar Airways, Air Moldova, KLM, Aegean Airlines, EL AL, TAROM, AZIMUTH, Austrian Airlines, Lauda, Emirates, UVT Aero, UTair, Easyjet, LOT, Aeroflot, British Airways, Air France, Air Serbia, Red Wings, Belavia, Ukraine International Airlines, Vueling, Pobeda, Bulgaria Air, SWISS, Ryanair, airBaltic and Turkish Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Волгоград до София?
Волгоград до София има средно 80 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Волгоград до София?
Най-ранният полет от Волгоград до София тръгва на 00:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Волгоград до София?
Последният полет от Волгоград до София тръгва на 23:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Волгоград до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 206,15 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Волгоград до София от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Волгоград и София е 5 ч 20 мин.
Има ли директен полет от Волгоград към София?
Да, има директен полет между Волгоград и София.
Какви са емисиите на CO2 за Волгоград до София от полет?
Пътуването на полет от Волгоград до София създава 354.02kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Волгоград

Международни маршрути от Волгоград и близките райони

Други дестинации от Волгоград

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути