Полет Истанбул - Пекин цени от 551,82 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Истанбул до Пекин с полет

Пътуването от Истанбул до Пекин от полет е 7064,58 km и отнема 24 ч 46 мин. Има 122 връзки на ден, с първото заминаване на 00:05 ч. и последното на 23:55 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до Пекин от полет само за 551,82 лв. или за 7692,58 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 551,82 лв..

Най-ниската цена551,82 лв.
Продължителност на пътуването24 ч 46 мин
Връзка на ден122
Най-ниската цена551,82 лв.
Най-висока цена7692,58 лв.
Първо заминаване00:05 ч.
Последно заминаване23:55 ч.
Разстояние7064,58 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеПекин
ПревозвачиAir Bagan, Sichuan AirlinesОще

Полет Билети от Istanbul до Beijing

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Истанбул до Пекин

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Истанбул до Пекин? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Истанбул до Пекин със самолет?

Самолетен билет от Истанбул до Пекин ще ви струва средно 1368,00 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 551,82 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до Пекин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Истанбул до Пекин със самолет?

Пътуването между Истанбул и Пекин със самолет е приблизително 7064,58 km. Ще ви отнеме около 24 ч 46 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Истанбул до Пекин, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Истанбул и Пекин ще завършат пътуването през 9 ч 0 мин. Средно ще ви отнеме около 24 ч 46 мин, за да пътувате 7064,58 km между Истанбул и Пекин.

Кои летища се използват при пътуване от Истанбул до Пекин?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Истанбул и Пекин. Можете да започнете пътуването си в Истанбул на летища като Istanbul, Büyük Otogari,Istanbul Airport (IST). Те се свързват с летища, включително Beijing South,Beijing (北京西),Beijing Capital International Airport,Beijingdong,Beijing,Beijing Daxing International Airport, PKX в Пекин. Възможно е да няма пряка връзка между всички летища на двете места. Някои авиокомпании ще обслужват само избрани летища и може да се наложи да пътувате от едно летище до друго в същия град след пристигане, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Истанбул до Пекин.

Колко пъти на ден има пътувания от Истанбул до Пекин?

Ако искате да стигнете от Истанбул до Пекин, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 122 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Истанбул и Пекин. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 120 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до Пекин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Istanbul до Beijing

Евтини билети за полет от Истанбул до Пекин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до Пекин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до Пекин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до Пекин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Istanbul до Beijing

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до Пекин

Най-евтините самолетни билети Истанбул - Пекин могат да бъдат намерени само за 618,19 лв., ако имате късмет, или средно за 1019,68 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 2879,95 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пекин със самолет

Когато пътувате до Пекин със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air Algerie е националната авиокомпания на Алжир, със седалище в Алжир. Основана е през 1947 г. и изпълнява редовни вътрешни и международни полети до над 40 дестинации в Африка, Европа, Азия и Северна Америка. Авиокомпанията разполага с флот от над 50 самолета, включително самолети Airbus A330, Boeing 737 и ATR 72. Air Algerie е член на Организацията на арабските въздушни превозвачи и Международната асоциация за въздушен транспорт. Авиокомпанията предлага различни класове обслужване, включително икономична, бизнес и първа класа, и осигурява развлечения по време на полет, храна и напитки. Air Algerie се ангажира да осигури безопасно, надеждно и удобно въздушно пътуване на своите пътници.

Air Arabia Maroc е нискотарифна авиокомпания, базирана в Мароко. Създадена е през 2009 г. като съвместно предприятие между Air Arabia и марокански инвеститори. Авиокомпанията извършва полети до различни дестинации в Европа, Северна Африка и Близкия изток. Основният му център се намира на международното летище Мохамед V в Казабланка. Air Arabia Maroc управлява флотилия от модерни самолети Airbus A320 и предлага набор от услуги на своите пътници, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и разрешен багаж. Авиокомпанията има за цел да осигури достъпни въздушни пътувания на своите клиенти, като същевременно поддържа високи стандарти за безопасност и комфорт.

Air Astana е водещата авиокомпания превозвач на Казахстан, със седалище в Алмати. Основан е през 2001 г. като съвместно предприятие между казахстанското правителство и British Airways. Авиокомпанията управлява флотилия от модерни самолети, включително Boeing 767, Airbus A320 и Embraer E190, и обслужва над 60 дестинации по целия свят. Air Astana спечели множество награди за своите услуги, включително наградата Skytrax за най-добра авиокомпания в Централна Азия и Индия за шест последователни години. Авиокомпанията се е ангажирала с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като например използване на биогорива и инвестиране в по-ефективни самолети.

Air China е водещата авиокомпания превозвач на Китайската народна република. Основана е през 1988 г. и е със седалище в Пекин. Авиокомпанията управлява флотилия от над 400 самолета и обслужва повече от 200 дестинации по целия свят. Air China е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително превоз на пътници и товари, както и поддръжка на самолети и наземно обслужване. Air China се ангажира да предоставя безопасно, надеждно и удобно въздушно пътуване на своите клиенти и е спечелила множество награди за своите услуги и представяне.

Air France е водещият авиопревозвач на Франция, със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France-KLM Group и член-учредител на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Авиокомпанията управлява флотилия от над 200 самолета, обслужващи повече от 200 дестинации по целия свят. Air France предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична, бизнес и La Première (първа класа). Авиокомпанията е известна със своите висококачествени услуги, удобни седалки и възможности за забавление по време на полет. Air France се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в по-икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба.

Air Macau е авиокомпания флагман на Макао, специален административен район на Китай. Авиокомпанията е основана през 1994 г. и изпълнява редовни полети до различни дестинации в Азия, включително континентален Китай, Тайван, Япония, Южна Корея, Тайланд и Виетнам. Флотът на Air Macau се състои от самолети Airbus A319, A320 и A321, като авиокомпанията предлага опции за места в икономична и бизнес класа. В допълнение към пътническите услуги, Air Macau извършва и карго услуги и предоставя наземно обслужване на международното летище в Макао. Авиокомпанията е частично собственост на правителството на Макао и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

AirAsia е нискотарифна авиокомпания, базирана в Малайзия, която извършва полети до над 165 дестинации в Азия, Австралия и Близкия изток. Основана е през 1993 г. и оттогава се е разраснала до една от най-големите авиокомпании в региона, с флот от над 250 самолета. AirAsia е известна със своите достъпни цени на билети, които са възможни благодарение на нейния подход без излишни средства към въздушното пътуване. Пътниците могат да изберат да добавят допълнителни услуги като храна, допустим багаж и избор на място срещу допълнително заплащане. Авиокомпанията предлага и програма за лоялност, наречена BIG, която позволява на членовете да печелят и да осребряват точки за полети и други награди.

AirAsia X е бюджетна авиокомпания на дълги разстояния, базирана в Малайзия. Това е дъщерно дружество на AirAsia, един от най-големите нискотарифни превозвачи в Азия. AirAsia X изпълнява полети до дестинации в Азия, Австралия, Нова Зеландия, Близкия изток и Съединените щати. Авиокомпанията предлага набор от класове кабини, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа. AirAsia X е известна със своите ниски тарифи и подход без излишни разходи за пътуване със самолет, като пътниците плащат допълнително за удобства като храна, багаж и избор на място. Въпреки бюджетния си фокус, AirAsia X спечели няколко награди за своите услуги и безопасност.

Asiana Airlines е южнокорейска авиокомпания, основана през 1988 г. Тя извършва вътрешни и международни полети до над 90 дестинации в Азия, Европа, Северна Америка и Океания. Asiana Airlines е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за своите услуги, включително 5-звездния рейтинг на Skytrax за 12 последователни години. Asiana Airlines е известна със своите удобни седалки, развлечения по време на полет и висококачествени ястия. Авиокомпанията също така предлага програма за редовни клиенти, наречена Asiana Club, която позволява на членовете да печелят и осребряват мили за полети, надграждане и други предимства.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

Азербайджанските авиолинии, известни още като AZAL, са водещата авиокомпания превозвач на Азербайджан. Основана е през 1992 г. и е със седалище в Баку, столицата на Азербайджан. Авиокомпанията извършва редовни пътнически полети до над 40 дестинации в Европа, Азия и Близкия изток, както и чартърни полети до други дестинации. Азербайджанските авиолинии разполагат с флот от модерни самолети, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A319s, A320s и A340s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Азербайджанските авиолинии са член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Bangkok Airways е регионална авиокомпания, базирана в Банкок, Тайланд. Създадена е през 1968 г. и изпълнява редовни полети до различни дестинации в Тайланд, както и до други страни в Азия, включително Камбоджа, Китай, Хонг Конг, Индия, Лаос, Малайзия, Мианмар, Сингапур и Виетнам. Авиокомпанията разполага с флотилия от модерни самолети, включително Airbus A319, A320 и ATR 72-600, и предлага набор от услуги на своите пътници, включително храна по време на полет, развлечения и програми за чести пътници. Bangkok Airways е известна с висококачествената си услуга и е спечелила няколко награди за своето представяне и удовлетвореност на клиентите.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Corendon Airlines е турска развлекателна авиокомпания, основана през 2004 г. Авиокомпанията извършва полети до различни дестинации в Европа, Африка и Азия, с акцент върху ваканционните дестинации. Corendon Airlines разполага с флот от модерни самолети, включително самолети Boeing 737-800 и Airbus A320. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително хранене по време на полет, развлечения и удобни места за сядане. Corendon Airlines се ангажира да предоставя безопасно и надеждно пътуване със самолет и е получила множество награди за своите високи стандарти на обслужване. Авиокомпанията е част от Corendon Group, която включва още туроператор и няколко хотела.

Czech Airlines е националната авиокомпания на Чешката република, базирана в Прага. Основана е през 1923 г. и е една от най-старите авиокомпании в Европа. Czech Airlines извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Азия и Близкия изток, с акцент върху свързването на Прага с големите градове по света. Авиокомпанията е член на алианса SkyTeam и предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялност. Чешките авиолинии разполагат с флотилия от модерни самолети, включително Airbus A319, A320 и A321, както и турбовитлови ATR 72.

Fly Emirates е националната авиокомпания на Обединените арабски емирства (ОАЕ) и една от най-големите авиокомпании в света. Той извършва над 3600 полета седмично до повече от 150 дестинации в над 80 държави. Авиокомпанията е известна с луксозните си удобства, включително частни апартаменти, гурме заведения за хранене и развлечения по време на полет. Освен това е основен спонсор на спортни отбори и събития, включително футболни клубове като Реал Мадрид и Арсенал, както и тенис турнето на ATP. Fly Emirates спечели множество награди за своите услуги, включително обявена за най-добра авиокомпания в света от Skytrax през 2016 г.

Etihad Airways е националната авиокомпания на Обединените арабски емирства, базирана в Абу Даби. Основана е през 2003 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите авиокомпании в света, с флот от над 100 самолета и мрежа от повече от 80 дестинации по целия свят. Etihad Airways е известна със своите луксозни и иновативни продукти и услуги, включително наградените кабини в първа и бизнес класа, развлечения по време на полет и възможности за хранене. Авиокомпанията също така се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба на борда.

Georgian Airways е националната авиокомпания на Грузия, със седалище в Тбилиси. Извършва редовни полети до различни дестинации в Европа, Азия и Близкия изток, както и чартърни полети до популярни туристически дестинации. Авиокомпанията е основана през 1993 г. и разполага с флотилия от модерни самолети, включително Boeing 737 и Embraer E190. Georgian Airways предлага набор от услуги на своите пътници, включително храна по време на полет, развлечения и програма за редовни пътници. Авиокомпанията се ангажира да предоставя безопасно, надеждно и удобно въздушно пътуване на своите клиенти и е получила няколко награди за своите услуги и представяне.

Hahn Air е немска авиокомпания, която работи като редовен и чартърен превозвач. Въпреки това, той е най-известен с ролята си на доставчик на билети и разпространение на услуги за други авиокомпании. Hahn Air има споразумения с над 350 авиокомпании по целия свят, което им позволява да продават своите полети чрез глобалната дистрибуторска система (GDS) на Hahn Air. Това позволява на туристическите агенти да резервират полети на авиокомпании, които може да не са налични чрез традиционните GDS системи. Hahn Air също предлага полети със собствена марка до ограничен брой дестинации в Европа. Авиокомпанията е основана през 1994 г. и е със седалище в Драйайх, Германия.

Hainan Airlines е китайска авиокомпания със седалище в Хайкоу, провинция Хайнан. Това е най-голямата частна авиокомпания в Китай и оперира както вътрешни, така и международни полети. Авиокомпанията е основана през 1989 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. Hainan Airlines има флот от над 200 самолета и обслужва повече от 100 дестинации по целия свят. Авиокомпанията е известна с висококачественото си обслужване и е спечелила множество награди за опита си по време на полет. Hainan Airlines също е член на глобалния авиокомпаниен алианс, HNA Group, който включва други авиокомпании като Hong Kong Airlines и Tianjin Airlines.

Hong Kong Airlines е авиокомпания с пълен набор от услуги, базирана в Хонконг. Основана е през 2006 г. и извършва полети до над 30 дестинации в Азия, Европа, Северна Америка и Океания. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Airbus A320, A330 и A350. Hong Kong Airlines предлага набор от класове кабини, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа. Авиокомпанията е известна със своите достъпни цени и качествено обслужване, с акцент върху осигуряването на комфортно и приятно пътуване за своите пътници. Hong Kong Airlines е член на HNA Group, един от най-големите конгломерати в Китай.

Hunnu Air е монголска авиокомпания, основана през 2011 г. Авиокомпанията извършва вътрешни и международни полети до дестинации в Азия, включително Китай, Южна Корея и Япония. Флотът на Hunnu Air се състои от модерни самолети, включително самолети Airbus A319 и ATR 72-500. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително хранене по време на полет, развлечения и удобни места за сядане. Hunnu Air се ангажира да предоставя безопасно и надеждно въздушно пътуване на своите клиенти и е получила няколко награди за качеството на услугата. Авиокомпанията също така е посветена на насърчаването на туризма в Монголия и предлага набор от туристически пакети за изследване на уникалната култура и природната красота на страната.

Jazeera Airways е базирана в Кувейт нискотарифна авиокомпания, която изпълнява редовни полети до различни дестинации в Близкия изток, Европа и Азия. Авиокомпанията е основана през 2004 г. и оттогава се е превърнала в един от най-големите превозвачи в региона, с флот от модерни самолети Airbus A320 и A321. Jazeera Airways предлага набор от услуги на своите пътници, включително онлайн чекиране, развлечения по време на полет и програма за лоялност. Авиокомпанията е известна със своите достъпни цени, точност и висококачествено обслужване, което я прави популярен избор както за пътуващите по работа, така и за туристите.

Kuwait Airways е националната авиокомпания на Кувейт, със седалище в град Кувейт. Основана е през 1953 г. и изпълнява редовни международни полети до повече от 40 дестинации в Азия, Европа, Африка и Северна Америка. Флотът на авиокомпанията се състои от смесица от самолети Airbus и Boeing, включително Airbus A320, A330 и A350, както и Boeing 777. Kuwait Airways предлага набор от класи, включително икономична, бизнес и първа класа, и предоставя пътници с развлечения по време на полет, храна и напитки. Авиокомпанията е член на Организацията на арабските въздушни превозвачи и Международната асоциация за въздушен транспорт.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Malaysia Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Малайзия, със седалище в Куала Лумпур. Обслужва полети до над 60 дестинации в Азия, Австралия, Европа и Близкия изток. Авиокомпанията е основана през 1947 г. като Malayan Airways и по-късно е преименувана на Malaysia Airlines през 1963 г. Тя е член на авиокомпанията oneworld и има флот от над 80 самолета, включително Airbus A330s, A350s и Boeing 737s. Malaysia Airlines се изправи пред няколко предизвикателства през последните години, включително изчезването на полет MH370 през 2014 г. и свалянето на полет MH17 над Украйна през същата година.

Nepal Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Непал, със седалище в Катманду. Създадена е през 1958 г. като Royal Nepal Airlines и по-късно преименувана на Nepal Airlines през 2006 г. Авиокомпанията извършва вътрешни и международни полети до различни дестинации в Азия и Близкия изток. Флотът му се състои от самолети Airbus A320, A330 и Boeing 757. Nepal Airlines се сблъскваше с финансови и оперативни предизвикателства в миналото, включително опасения за безопасността и липса на модернизация. Въпреки това авиокомпанията наскоро премина през процес на преструктуриране и работи за подобряване на своите услуги и разширяване на своята мрежа.

Pakistan International Airlines (PIA) е националната авиокомпания превозвач на Пакистан. Основана е през 1946 г. и е със седалище в Карачи. PIA управлява флотилия от над 30 самолета и обслужва вътрешни и международни дестинации в Азия, Европа, Северна Америка и Близкия изток. Авиокомпанията предлага опции за места в икономична и бизнес класа и осигурява развлечения по време на полет, храна и напитки. PIA се изправи пред финансови и оперативни предизвикателства през последните години, включително опасения за безопасността и спад в приходите. Авиокомпанията е претърпяла усилия за преструктуриране и работи за подобряване на своите услуги и операции.

Pegasus Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Турция. Основана е през 1990 г. и започва дейност през 2005 г. Авиокомпанията извършва полети до над 100 дестинации в 40 страни, предимно в Европа, Близкия изток и Азия. Pegasus Airlines има флот от над 80 самолета, състоящ се от Airbus A320s и Boeing 737s. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и програма за лоялни клиенти. Pegasus Airlines е известна със своите достъпни цени и е спечелила няколко награди за обслужване на клиенти и оперативна ефективност.

#ГРЕШКА!

Qatar Airways е националната авиокомпания на Катар, базирана в Доха. Основана е през 1993 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите авиокомпании в света, с флот от над 200 самолета, летящи до повече от 160 дестинации по целия свят. Qatar Airways е известна със своята луксозна и награждавана услуга, предлагаща на пътниците набор от удобства като легнали седалки, гурме кухня и развлечения по време на полет. Авиокомпанията е член на алианса oneworld и има партньорства с няколко други авиокомпании, което позволява на пътниците лесно да се свързват с дестинации по целия свят. Qatar Airways спечели множество награди за своята услуга, включително обявена за най-добрата авиокомпания в света от Skytrax през 2019 г.

Royal Brunei Airlines е националният превозвач на Бруней Даруссалам, основан през 1974 г. Авиокомпанията изпълнява редовни полети до дестинации в Азия, Близкия изток, Австралия и Европа. Разполага с флотилия от модерни самолети, включително Boeing 787 Dreamliners и Airbus A320neo, и предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и разнообразие от заведения за хранене. Royal Brunei Airlines се ангажира да осигури безопасно, комфортно и приятно пътуване за своите пътници и е спечелила множество награди за своите услуги, включително наградата Skytrax за най-добра икономична класа в света през 2018 г.

Shandong Airlines е китайска авиокомпания, базирана в Джинан, провинция Шандонг. Основана е през 1994 г. и изпълнява вътрешни и международни полети. Авиокомпанията разполага с флот от над 100 самолета, включително Boeing 737 и 767, и обслужва повече от 60 дестинации в Китай и чужбина. Shandong Airlines е член на алианса SkyTeam и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги, включително наградата „Най-добра регионална авиокомпания в Китай“ на Световните награди за авиокомпании за 2019 г.

Shenzhen Airlines е китайска авиокомпания, базирана в Шенжен, провинция Гуангдонг. Основана е през 1992 г. и изпълнява вътрешни и международни полети. Авиокомпанията разполага с флот от над 200 самолета, включително Airbus A320, Boeing 737 и Embraer E190. Shenzhen Airlines е член на Star Alliance и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги, включително наградата „Най-добра регионална авиокомпания в Китай“ на наградите Skytrax World Airline Awards за 2019 г. Shenzhen Airlines е известен със своята точност и безопасност и е популярен избор за пътници в Китай.

Sichuan Airlines е китайска авиокомпания, базирана в Чънду, провинция Съчуан. Основан е през 1986 г. и изпълнява вътрешни и международни полети. Авиокомпанията разполага с флот от над 150 самолета, включително Airbus A320, A330 и A350. Sichuan Airlines обслужва повече от 100 дестинации в Китай и по света, включително Европа, Северна Америка и Австралия. Авиокомпанията е известна със своята пикантна съчуанска кухня, сервирана на борда, и с ангажимента си към безопасността и обслужването на клиентите. Sichuan Airlines е член на Star Alliance, глобален алианс на авиокомпании, който включва авиокомпании като United Airlines, Lufthansa и Air Canada.

SpiceJet е индийска нискотарифна авиокомпания със седалище в Гургаон, Индия. Основана е през 2005 г. и извършва полети до над 60 дестинации в Индия и в чужбина. Авиокомпанията разполага с флотилия от самолети Boeing и Bombardier и предлага набор от услуги, включително храна по време на полет, развлечения и надбавки за багаж. SpiceJet спечели няколко награди за своите услуги, включително за най-добрата нискотарифна авиокомпания в Централна Азия и Индия на наградите Skytrax World Airline Awards. Авиокомпанията също беше призната за ангажимента си към устойчивост и е приложила няколко екологични инициативи за намаляване на въглеродния си отпечатък.

Spring Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Шанхай, Китай. Основана е през 2004 г. и извършва вътрешни и международни полети до дестинации в Азия. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Airbus A320 и има репутация, че предлага достъпни цени и без излишни услуги. Spring Airlines има силен фокус върху технологиите и иновациите, с функции като онлайн чекиране и мобилни бордни карти. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги, включително наградата „Най-добър нискотарифен превозвач“ на Световните награди за авиокомпании за 2019 г.

TUI Airways е британска чартърна авиокомпания и част от TUI Group, една от водещите туристически компании в света. Авиокомпанията извършва полети до над 80 дестинации по света, с акцент върху ваканционните дестинации в Европа, Африка и Америка. TUI Airways управлява флотилия от над 60 самолета, включително Boeing 737s, 757s и 787s, както и по-екологичния Boeing 737 MAX. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително икономични и премиум икономични места, храна и напитки по време на полет и опции за забавление. TUI Airways се ангажира с устойчивостта и е приложила набор от инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда.

Thai AirAsia е нискотарифна авиокомпания, базирана в Банкок, Тайланд. Това е дъщерно дружество на AirAsia, малайзийска нискотарифна авиокомпания. Thai AirAsia извършва вътрешни и международни полети до различни дестинации в Азия, включително Китай, Индия, Япония, Южна Корея и Виетнам. Авиокомпанията разполага с флот от самолети Airbus A320 и предлага набор от услуги, включително хранене по време на полет, избор на място и допустим багаж. Thai AirAsia е известна с достъпните си цени и спечели няколко награди за своите услуги, включително наградата за най-добра нискотарифна авиокомпания в света на наградите на Skytrax World Airline Awards през 2019 г.

Thai Airways е националната авиокомпания превозвач на Тайланд, със седалище в Банкок. Основана е през 1960 г. и оперира флотилия от над 80 самолета, обслужващи повече от 80 дестинации в 37 държави. Thai Airways е член на Star Alliance и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага набор от класи, включително кралска първа класа, кралска копринена класа и икономична класа. Thai Airways е известна с висококачественото си обслужване, включително храна по време на полет и опции за забавление. Авиокомпанията е спечелила многобройни награди за своите услуги, включително наградите на Skytrax World Airline Awards за най-добър бордов кетъринг в икономична класа и най-добро спа съоръжение в салона на авиокомпанията.

Thai Vietjet Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Тайланд, изпълняваща вътрешни и международни полети. Това е съвместно предприятие между виетнамската авиокомпания Vietjet Air и тайландската авиокомпания Kan Air. Авиокомпанията е създадена през 2014 г. и започва дейност през 2015 г. Thai Vietjet Air управлява флотилия от самолети Airbus A320 и обслужва дестинации в Тайланд, Виетнам, Китай, Тайван, Южна Корея, Япония и Индия. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и допустим багаж. Thai Vietjet Air има за цел да предостави достъпни възможности за въздушно пътуване на пътниците, като същевременно поддържа високи стандарти за безопасност.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

US-Bangla Airlines е частна бангладешка авиокомпания, която извършва вътрешни и международни полети. Авиокомпанията е основана през 2013 г. и има седалище в Дака, Бангладеш. US-Bangla Airlines управлява флотилия от модерни самолети, включително самолети Boeing 737-800 и Bombardier Dash 8 Q400. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително хранене по време на полет, развлечения и удобни места за сядане. US-Bangla Airlines има силен фокус върху безопасността и е приложила редица мерки, за да гарантира безопасността на своите пътници и екипаж. Авиокомпанията е получила няколко награди за своите услуги, включително наградата за най-добра вътрешна авиокомпания в Бангладеш.

Uzbekistan Airways е националната авиокомпания на Узбекистан със седалище в Ташкент. Той изпълнява редовни вътрешни и международни полети до дестинации в Азия, Европа и Северна Америка. Авиокомпанията е основана през 1992 г. след разпадането на Съветския съюз и оттогава се е превърнала в една от най-големите авиокомпании в Централна Азия. Uzbekistan Airways управлява флотилия от модерни самолети, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A320s и Boeing 767s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Uzbekistan Airways е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Salam Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Оман. Основана е през 2016 г. и започва дейност през януари 2017 г. Авиокомпанията извършва вътрешни и международни полети до дестинации в Близкия изток, Азия и Африка. Флотът на Salam Air се състои от самолети Airbus A320neo, които са конфигурирани с еднокласна кабина. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и допустим багаж. Salam Air има за цел да осигури достъпни въздушни пътувания на своите клиенти, като същевременно поддържа високи стандарти за безопасност и качествено обслужване. Авиокомпанията е получила няколко награди за своето представяне и удовлетвореност на клиентите.

Услуги на борда Sichuan Airlines, Asiana Airlines and Shandong Airlines от Истанбул до Пекин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до Пекин от plane.
съоръжения Sichuan Airlines Asiana Airlines Shandong Airlines SalamAir Flydubai US-Bangla Airlines AirAsia X Czech Airlines Shenzhen Airlines Wizz Air Air China British Airways TAROM Malaysia Airlines Azerbaijan Airlines Kuwait Airways Jazeera Airways Thai AirAsia Air Arabia Maroc Air Serbia Pegasus Airlines Nepal Airlines Air Macau Flynas Philippines AirAsia Air France Bangkok Airways Oman Air Lufthansa TAP Portugal SpiceJet Thai Vietjet Air IndiGo Emirates Flyadeal SunExpress Royal Brunei Airlines Vueling Qatar Airways KLM TUI Airways Turkish Airlines AirAsia Pakistan International Airlines Cathay Pacific LOT Finnair Eurowings Georgian Airways SAUDIA Austrian Airlines Air Astana Thai Airways Corendon Airlines Aegean Airlines Spring Airlines Vistara Hunnu Air Ryanair Uzbekistan Airways Etihad Airways Air Algérie Hahn Air Hainan Airlines Hong Kong Airlines
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check cross check cross cross cross check check cross check check check check check cross cross cross check cross check check cross cross cross cross check check check check check cross check check check cross check cross check check check check check check cross check check cross check check cross check check check check check check check cross check cross check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check check check cross check check check check check check check check check check cross check check cross cross cross cross cross check check check cross check check check check check cross cross cross check cross check check check cross check check cross cross cross check check check check cross check check check cross check check check cross check check check

Истанбул до Пекин Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
494.52kg
Автобус
529.84kg
Полет
1412.92kg
Кола
1130.33kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до Пекин?
Билет полет от Истанбул до Пекин е 1368,00 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 551,82 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до Пекин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до Пекин е 551,82 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и Пекин от полет?
Истанбул до Пекин е 7064,58 km.
Колко време трае полет между Истанбул и Пекин?
Истанбул до Пекин е средно 24 ч 46 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 0 мин.
Какви компании работят от Истанбул до Пекин?
Истанбул до Пекин се покрива от оператор(и) 106. Можете да намерите на Virail Air Bagan, Sichuan Airlines, Asiana Airlines, Air Fiji, Faso Airways, Shandong Airlines, SalamAir, flydubai, Nantucket Airlines, US-Bangla Airlines, AirAsia X, Czech Airlines, Shenzhen Airlines, Xiamen Airlines, Wizz Air, MIAT Mongolian Airlines, Samara Airlines, Air China, British Airways, Turkmenistan Airlines, Valuair, Antinea Airlines, TAROM, Malaysia Airlines, Biman Bangladesh Airlines, Jetstar Asia Airways, Azerbaijan Airlines, President Airlines, Monarch Airlines, Kuwait Airways, Jazeera Airways, Thai AirAsia, Air Arabia Maroc, Air Serbia, Pegasus Airlines, Nepal Airlines, SAS Braathens, Air Macau, Flynas, Philippines AirAsia, Norwegian Air Shuttle, Air France, Bangkok Airways, Transbrasil, Oman Air, Lufthansa, Emirates Airlines, TAP Portugal, SpiceJet, Thai Vietjet Air, IndiGo, Emirates, Flyadeal, NP, China Eastern Airlines, Potomac Air, Thai Airways International, Middle East Airlines, SunExpress, QW, Royal Brunei Airlines, Vueling, Malindo Airways, G9, Qatar Airways, KLM, TUI Airways, Turkish Airlines, Egyptair, AirAsia, Pakistan International Airlines, Cathay Pacific, LOT, Finnair, Hong Kong Express Airways, easyJet UK, Interavia Airlines, Eurowings, Georgian Airways, ARYSTAN, SAUDIA, Austrian Airlines, LATAM Argentina, Intersky, China Southern Airlines, Air Astana, Thai Airways, Corendon Airlines, Aegean Airlines, Swedline Express, Futura International Airways, Aero Services Executive, Nederlandse-Spoorwegen (NS), Spring Airlines, Vistara, KE, Hunnu Air, Air India Limited, Ryanair, Uzbekistan Airways, Singapore Airlines Cargo, Etihad Airways, Air Algérie, Hahn Air, Hainan Airlines, Hong Kong Airlines and Air Foyle предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до Пекин?
Истанбул до Пекин има средно 122 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до Пекин?
Най-ранният полет от Истанбул до Пекин тръгва на 00:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до Пекин?
Последният полет от Истанбул до Пекин тръгва на 23:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до Пекин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 551,82 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до Пекин?
Има средно 2 от Истанбул до Пекин.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до Пекин от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и Пекин е 9 ч 0 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към Пекин?
Да, има директен полет между Истанбул и Пекин.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до Пекин от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до Пекин създава 1412.92kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до Пекин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути