Полет Тимишоара - Клуж-Напока цени от 169,64 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Тимишоара до Клуж-Напока с полет

Пътуването от Тимишоара до Клуж-Напока от полет е 214,71 km и отнема 16 ч 16 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 05:25 ч. и последното на 21:50 ч.. Възможно е да пътувате от Тимишоара до Клуж-Напока от полет само за 169,64 лв. или за 1983,67 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 169,64 лв..

Най-ниската цена169,64 лв.
Продължителност на пътуването16 ч 16 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена169,64 лв.
Най-висока цена1983,67 лв.
Първо заминаване05:25 ч.
Последно заминаване21:50 ч.
Разстояние214,71 km
ЗаминаванеТимишоара
ПристиганеКлуж-Напока
ПревозвачиBrussels Airlines, Wizz Air MaltaОще

Полет Билети от Тимишоара до Клуж-Напока

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Сравнете цени и билети от Тимишоара до Клуж-Напока

Евтини билети за полет от Тимишоара до Клуж-Напока
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Тимишоара до Клуж-Напока.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Тимишоара до Клуж-Напока, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Тимишоара до Клуж-Напока.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Тимишоара до Клуж-Напока

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Тимишоара до Клуж-Напока

Най-евтините самолетни билети Тимишоара - Клуж-Напока могат да бъдат намерени само за 189,85 лв., ако имате късмет, или средно за 270,77 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 570,33 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Клуж-Напока със самолет

Когато пътувате до Клуж-Напока със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

Brussels Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Белгия, със седалище в Брюксел. Обслужва полети до над 100 дестинации в Европа, Африка, Северна Америка и Азия. Авиокомпанията е основана през 2006 г. и е член на Star Alliance. Brussels Airlines е известна със своята висококачествена услуга, модерен флот и ангажимент за устойчивост. Той предлага набор от класове за пътуване, включително икономична, бизнес и първокласна икономична. Авиокомпанията също така има програма за лоялност, наречена Miles & More, която позволява на пътниците да печелят и осребряват мили за полети, надграждане и други награди. Brussels Airlines е дъщерно дружество на Lufthansa Group.

ITA Airways е нова италианска авиокомпания, създадена през 2021 г., за да замени фалиралата Alitalia. Авиокомпанията е собственост на италианското правителство и има за цел да предоставя висококачествени услуги на пътниците, като същевременно насърчава устойчивия и отговорен туризъм. ITA Airways планира да управлява флотилия от модерни самолети и да предлага набор от вътрешни и международни маршрути. Авиокомпанията също така се е ангажирала да намали въздействието си върху околната среда чрез инвестиране в икономични самолети и възприемане на устойчиви практики. Очаква се ITA Airways да играе ключова роля за възстановяването на италианската авиационна индустрия и да допринесе за икономическия растеж на страната.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда Brussels Airlines, Aegean Airlines and Lufthansa от Тимишоара до Клуж-Напока
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Тимишоара до Клуж-Напока от plane.
съоръжения Brussels Airlines Aegean Airlines Lufthansa LOT Wizz Air Austrian Airlines TAROM Turkish Airlines Vueling HiSky FLYONE ITA Airways
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки cross check check check check check check check cross check cross check

Тимишоара до Клуж-Напока Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
15.03kg
Автобус
16.1kg
Полет
42.94kg
Кола
34.35kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Тимишоара до Клуж-Напока?
Билет полет от Тимишоара до Клуж-Напока е 459,07 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 169,64 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Тимишоара до Клуж-Напока?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Тимишоара до Клуж-Напока е 169,64 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Тимишоара и Клуж-Напока от полет?
Тимишоара до Клуж-Напока е 214,71 km.
Колко време трае полет между Тимишоара и Клуж-Напока?
Тимишоара до Клуж-Напока е средно 16 ч 16 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 40 мин.
Какви компании работят от Тимишоара до Клуж-Напока?
Тимишоара до Клуж-Напока се покрива от оператор(и) 21. Можете да намерите на Virail Brussels Airlines, Wizz Air Malta, Big Sky Airlines, Aegean Airlines, Lufthansa, LOT, Air Senegal International, easyJet UK, Wizz Air, Austrian Airlines, TAROM, Turkish Airlines, Aero Services Executive, Vueling, Swiss International Air Lines, XZ, HiSky, Héli Sécurité Helicopter Airlines, FLYONE, RP, ITA Airways and HV предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Тимишоара до Клуж-Напока?
Тимишоара до Клуж-Напока има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Тимишоара до Клуж-Напока?
Най-ранният полет от Тимишоара до Клуж-Напока тръгва на 05:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Тимишоара до Клуж-Напока?
Последният полет от Тимишоара до Клуж-Напока тръгва на 21:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Тимишоара до Клуж-Напока?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 169,64 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Тимишоара до Клуж-Напока от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Тимишоара и Клуж-Напока е 2 ч 40 мин.
Има ли директен полет от Тимишоара към Клуж-Напока?
Да, има директен полет между Тимишоара и Клуж-Напока.
Какви са емисиите на CO2 за Тимишоара до Клуж-Напока от полет?
Пътуването на полет от Тимишоара до Клуж-Напока създава 42.94kg CO2 емисии.

Отидете локално от Тимишоара

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Тимишоара

Международни маршрути от Тимишоара и близките райони

Други дестинации от Тимишоара

Основни маршрути до Клуж-Напока

Свързани маршрути

Други популярни маршрути