Полет Варна - Крайова цени от 1058,07 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Варна до Крайова с полет

Пътуването от Варна до Крайова от полет е 352,82 km и отнема 29 ч 37 мин. Има 31 връзки на ден, с първото заминаване на 04:30 ч. и последното на 20:25 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Крайова от полет само за 1058,07 лв. или за 3204,23 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1058,07 лв..

Най-ниската цена1058,07 лв.
Продължителност на пътуването29 ч 37 мин
Връзка на ден31
Най-ниската цена1058,07 лв.
Най-висока цена3204,23 лв.
Първо заминаване04:30 ч.
Последно заминаване20:25 ч.
Разстояние352,82 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеКрайова
ПревозвачиAero Services Executive, Aegean AirlinesОще

Полет Билети от Варна до Крайова

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Варна до Крайова с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Крайова. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Варна до Крайова със самолет?

Най-евтините самолетни билети от Варна до Крайова струват 1058,07 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 1545,92 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до Крайова.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Крайова. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема да се стигне от Варна до Крайова със самолет?

Пътуването от Варна до Крайова със самолет обикновено отнема 29 ч 37 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 352,82 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 29 ч 37 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Варна и Крайова е около 352,82 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 29 ч 37 мин. Обаче най-бързите маршрути между Варна и Крайова продължават 11 ч 15 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои летища мога да използвам за пътуване от Варна до Крайова?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Крайова. Можете да започнете пътуването си в Варна на летища като Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Те се свързват с летища, включително Craiova International Airport, CRA,Craiova Bulevardul Decebal,CRAIOVA в Крайова. Възможно е да няма пряка връзка между всички летища на двете места. Някои авиокомпании ще обслужват само избрани летища и може да се наложи да пътувате от едно летище до друго в същия град след пристигане, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Крайова.

Колко пътувания от Варна до Крайова има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Варна до Крайова, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 31 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Варна и Крайова. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 31 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Крайова. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Варна до Крайова

Евтини билети за полет от Варна до Крайова
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Крайова.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Крайова, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Крайова.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Варна до Крайова

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Варна до Крайова

Най-евтините самолетни билети Варна - Крайова могат да бъдат намерени само за 281,45 лв., ако имате късмет, или средно за 344,76 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 401,89 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Крайова със самолет

Когато пътувате до Крайова със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air Malta е националната авиокомпания на Малта, със седалище в Лука. Той извършва редовни услуги до дестинации в Европа, Северна Африка и Близкия изток. Авиокомпанията е основана през 1973 г. и разполага с флот от самолети Airbus A320 и A320neo. Air Malta предлага набор от услуги на своите пътници, включително места в икономична и бизнес класа, развлечения по време на полет и програма за лоялни клиенти, наречена Flypass. Авиокомпанията е изправена пред финансови затруднения през последните години, но е приложила план за преструктуриране, за да подобри своята рентабилност и конкурентоспособност. Air Malta има важен принос за туристическата индустрия и икономиката на Малта.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

България Ер е националният авиопревозвач на България със седалище в София. Извършва редовни полети до над 20 дестинации в Европа, Близкия изток и Африка. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и разполага с флот от 10 самолета, включително Airbus A319 и Embraer E190. България Ер предлага места както в икономична, така и в бизнес класа, както и програма за редовни пътуващи, наречена Fly More. Авиокомпанията има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании, включително Air France, KLM и Alitalia. България Ер е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Cyprus Airways е националната авиокомпания на Кипър, базирана в Ларнака. Основана е през 1947 г. и работи до 2015 г., когато прекратява дейността си поради финансови затруднения. През 2016 г. авиокомпанията беше преименувана на Charlie Airlines и започна да извършва полети отново под името Cyprus Airways през 2017 г. Авиокомпанията оперира с флотилия от самолети Airbus A319 и A320, обслужващи дестинации в Европа и Близкия изток. Cyprus Airways има за цел да осигури висококачествено изживяване при пътуване на своите пътници, с акцент върху комфорта, безопасността и надеждността.

ITA Airways е нова италианска авиокомпания, създадена през 2021 г., за да замени фалиралата Alitalia. Авиокомпанията е собственост на италианското правителство и има за цел да предоставя висококачествени услуги на пътниците, като същевременно насърчава устойчивия и отговорен туризъм. ITA Airways планира да управлява флотилия от модерни самолети и да предлага набор от вътрешни и международни маршрути. Авиокомпанията също така се е ангажирала да намали въздействието си върху околната среда чрез инвестиране в икономични самолети и възприемане на устойчиви практики. Очаква се ITA Airways да играе ключова роля за възстановяването на италианската авиационна индустрия и да допринесе за икономическия растеж на страната.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда Aegean Airlines, Lufthansa and Ryanair от Варна до Крайова
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Крайова от plane.
съоръжения Aegean Airlines Lufthansa Ryanair ITA Airways Cyprus Airways Air Serbia Bulgaria Air Vueling Wizz Air Air Malta Finnair Austrian Airlines
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check cross check check check check check cross check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check check check cross check check cross check

Варна до Крайова Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
24.7kg
Автобус
26.46kg
Полет
70.56kg
Кола
56.45kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Варна до Крайова?
Билет полет от Варна до Крайова е 1545,92 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1058,07 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Крайова?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Крайова е 1058,07 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Крайова от полет?
Варна до Крайова е 352,82 km.
Колко време трае полет между Варна и Крайова?
Варна до Крайова е средно 29 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч 15 мин.
Какви компании работят от Варна до Крайова?
Варна до Крайова се покрива от оператор(и) 13. Можете да намерите на Virail Aero Services Executive, Aegean Airlines, Lufthansa, Ryanair, ITA Airways, Cyprus Airways, Air Serbia, Bulgaria Air, Vueling, easyJet UK, Wizz Air, Air Malta, Finnair and Austrian Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Варна до Крайова?
Варна до Крайова има средно 31 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Варна до Крайова?
Най-ранният полет от Варна до Крайова тръгва на 04:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Варна до Крайова?
Последният полет от Варна до Крайова тръгва на 20:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Крайова?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 1058,07 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Крайова от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Варна и Крайова е 11 ч 15 мин.
Има ли директен полет от Варна към Крайова?
Да, има директен полет между Варна и Крайова.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Крайова от полет?
Пътуването на полет от Варна до Крайова създава 70.56kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Крайова

Свързани маршрути

Други популярни маршрути