Полет Ню Йорк - Хаянис цени от 386,18 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Ню Йорк до Хаянис с полет

Пътуването от Ню Йорк до Хаянис от полет е 328,93 km и отнема 12 ч 4 мин. Има 66 връзки на ден, с първото заминаване на 00:35 ч. и последното на 23:45 ч.. Възможно е да пътувате от Ню Йорк до Хаянис от полет само за 386,18 лв. или за 8601,77 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 386,18 лв..

Най-ниската цена386,18 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 4 мин
Връзка на ден66
Най-ниската цена386,18 лв.
Най-висока цена8601,77 лв.
Първо заминаване00:35 ч.
Последно заминаване23:45 ч.
Разстояние328,93 km
ЗаминаванеНю Йорк
ПристиганеХаянис
Превозвачиamerican_airlines, DeltaОще

Пътуването ви от Ню Йорк до Хаянис с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Ню Йорк до Хаянис. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Ню Йорк до Хаянис?

Цените за самолетни билети от Ню Йорк до Хаянис варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от Ню Йорк до Хаянис ще струват 386,18 лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 2332,53 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Ню Йорк до Хаянис. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще отнеме, за да отида от Ню Йорк до Хаянис със самолет?

Разстоянието между Ню Йорк и Хаянис е приблизително 328,93 km. Като цяло ще ви отнеме около 12 ч 4 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Ню Йорк до Хаянис обхваща разстояние от 328,93 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 12 ч 4 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 45 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Ню Йорк до Хаянис по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

При пътуване от Ню Йорк до Хаянис кои летища мога да използвам?

Ще можете да тръгнете от Ню Йорк, като използвате летища като John F. Kennedy International Airport, JFK,LaGuardia Airport (LGA),Newark Liberty Airport Station,New York Penn Station,New York Port Authority. Те ви свързват с летища, включително Barnstable Airport в Хаянис. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Ню Йорк, или в Хаянис, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко пътувания от Ню Йорк до Хаянис се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Ню Йорк до Хаянис, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 66 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 12 директни пътувания между Ню Йорк и Хаянис. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 54 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Ню Йорк до Хаянис. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за полет от Ню Йорк до Хаянис
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Ню Йорк до Хаянис.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Ню Йорк до Хаянис, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Ню Йорк до Хаянис.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Ню Йорк до Хаянис

Най-евтините самолетни билети Ню Йорк - Хаянис могат да бъдат намерени само за 297,55 лв., ако имате късмет, или средно за 373,62 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 454,35 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хаянис със самолет

Когато пътувате до Хаянис със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Cape Air е регионална авиокомпания, базирана в Хианис, Масачузетс, САЩ. Основана е през 1989 г. и извършва редовни пътнически услуги до 35 дестинации в Съединените щати, Карибите и Микронезия. Авиокомпанията управлява флотилия от над 90 самолета, включително Cessna 402, Tecnam P2012 Travellers и Britten-Norman Islanders. Cape Air е известен с уникалното си партньорство с големи авиокомпании като JetBlue, United и American Airlines, което позволява на пътниците лесно да резервират свързващи полети. Авиокомпанията предлага и чартърни услуги, карго услуги и живописни полети над Кейп Код. Cape Air се ангажира с устойчивостта и е внедрила няколко екологични инициативи, включително използването на биогорива и електрическо наземно поддържащо оборудване.

Linear Air Taxi е частна въздушна чартърна услуга, която предлага полети по заявка до над 700 летища в Съединените щати и Карибите. Компанията управлява флотилия от малки самолети, включително Eclipse 500 и Cessna Grand Caravan, които могат да поемат до осем пътника. Linear Air Taxi предоставя удобна и гъвкава алтернатива на търговските авиокомпании, позволявайки на пътниците да избягват дългите линии за сигурност и да пътуват по свой собствен график. Компанията предлага и мобилно приложение, което позволява на клиентите да резервират полети, да проследяват своя самолет и да комуникират с пилота си. С акцент върху безопасността, надеждността и обслужването на клиентите, Linear Air Taxi е популярен избор както за пътуващите по работа, така и за туристите.

Peter Pan Bus Lines е популярна междуградска автобусна компания, която оперира в североизточните Съединени щати. Компанията е основана през 1933 г. и оттогава се е разраснала до един от най-големите автобусни оператори в региона. Автобусните линии Peter Pan предлагат широка гама от услуги, включително градски, чартърни и туристически автобусни услуги. Компанията управлява парк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и удобни седалки. Автобусните линии Peter Pan са известни със своите надеждни услуги, достъпни цени и ангажимент към удовлетвореността на клиентите.

Spirit Airlines е американски ултра-нискотарифен превозвач, който извършва полети в Съединените щати, Карибите, Мексико и Централна и Южна Америка. Авиокомпанията е основана през 1983 г. и е със седалище в Мирамар, Флорида. Spirit Airlines е известна с ниските си тарифи и подхода си без излишни излишъци към въздушното пътуване, като пътниците плащат допълнително за удобства като чекиран багаж, избор на място и освежителни напитки по време на полет. Авиокомпанията управлява флотилия от самолети Airbus и има програма за редовни пътуващи, наречена Free Spirit. Въпреки евтиния си модел, Spirit Airlines е изправена пред критики за обслужването на клиентите и таксите.

United Airlines е голяма американска авиокомпания със седалище в Чикаго, Илинойс. Това е една от най-големите авиокомпании в света, оперираща с обширна вътрешна и международна мрежа от полети. United Airlines управлява флотилия от над 800 самолета, обслужващи повече от 350 дестинации в над 50 държави. Авиокомпанията е член-основател на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. United Airlines предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялност, наречена MileagePlus. Авиокомпанията има силен ангажимент към устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда.

Услуги на борда Delta, Cape Air and JetBlue от Ню Йорк до Хаянис
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Ню Йорк до Хаянис от plane.
съоръжения Delta Cape Air JetBlue United Airlines Frontier Spirit Airlines
wifi WiFi check check check check check check
luggage Багаж cross cross cross check cross check
food_and_drink Храни и напитки cross cross cross cross check check

Ню Йорк до Хаянис Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
23.02kg
Автобус
24.67kg
Полет
65.79kg
Кола
52.63kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Ню Йорк до Хаянис?
Билет полет от Ню Йорк до Хаянис е 2332,53 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 386,18 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Ню Йорк до Хаянис?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Ню Йорк до Хаянис е 386,18 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Ню Йорк и Хаянис от полет?
Ню Йорк до Хаянис е 328,93 km.
Колко време трае полет между Ню Йорк и Хаянис?
Ню Йорк до Хаянис е средно 12 ч 4 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 45 мин.
Какви компании работят от Ню Йорк до Хаянис?
Ню Йорк до Хаянис се покрива от оператор(и) 11. Можете да намерите на Virail american_airlines, Delta, BLADE, Cape Air, JetBlue, _, Linear Air Taxi, Peter Pan, United Airlines, Frontier, Spirit Airlines and Tradewind предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Ню Йорк до Хаянис?
Ню Йорк до Хаянис има средно 66 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Ню Йорк до Хаянис?
Най-ранният полет от Ню Йорк до Хаянис тръгва на 00:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Ню Йорк до Хаянис?
Последният полет от Ню Йорк до Хаянис тръгва на 23:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Ню Йорк до Хаянис?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 386,18 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Ню Йорк до Хаянис?
Има средно 12 от Ню Йорк до Хаянис.
Кое е най-бързото време за пътуване между Ню Йорк до Хаянис от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Ню Йорк и Хаянис е 0 ч 45 мин.
Има ли директен полет от Ню Йорк към Хаянис?
Да, има директен полет между Ню Йорк и Хаянис.
Какви са емисиите на CO2 за Ню Йорк до Хаянис от полет?
Пътуването на полет от Ню Йорк до Хаянис създава 65.79kg CO2 емисии.

Отидете локално от Ню Йорк

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Ню Йорк

Международни маршрути от Ню Йорк и близките райони

Други дестинации от Ню Йорк

Други популярни маршрути